ולפינתנו השבועית "המיילדת הקטנה"...

ולפינתנו השבועית "המיילדת הקטנה"...

כאמור, יובל שלי, בת תיכף 5, מראה סימנים מובהקים לעתיד גדול בתור מיילדת בית (או לפחות, יולדת בית)... ההברקה האחרונה שלה בשבוע האחרון היא - להיות בהריון. היא ואחותה משחקות באמא וילדה, יובל האמא ומאיה הילדה, והאמא בהריון. אז אם כבר בהריון, צריך שזה יהיה אותנטי כמובן. אז יובל לוקחת בובת תינוקת ומכניסה אותה מתחת לחולצה. אבל לא לפני שהיא מקפידה שהבובה תכנס לשם עם הראש כלפי מטה, והרגליים למעלה
אם הבובה נופלת לה, היא מכניסה אותה בחזרה בקפידה, שוב עם הראש למטה. כנראה שהילדה הזו רגישה לפרטים הקטנים... בחיים לא חשבתי שילדה בת 5 תשים לה לכאלה דברים, עד כדי כך. לפני כמה ימים היא אפילו ילדה
שכבה על הגב בשקט בשקט (צריך ללמד אותה שיש עוד תנוחות לידה
), ולאט לאט התינוקת שלה יצאה. שוב - HEAD FIRST. אגב, היא מאוד נרגשת לקראת ביקור הבית של המיילדת בשבוע הבא (יום שלישי). היא שואלת שאלות ורצתה לראות תמונות שלה (הראיתי לה באינטרנט). מעניין אם יש איזה קורס הכנה לאחים גדולים בלידות בית - אני מקווה שלא אשכח לשאול

debby12

New member
מנהל
היא גדולה! מצג ראש והכל

עכשיו רק שתשים לב בבקשה שזה לא יהיה עורף לאחור כי זה כואבבבב <מנסיון אישי טרי
> - וזהו - היא מוכנה לשוק העבודה

אשכר ש

New member
איזו מדהימונת!

כנראה שהיא ממש מקשיבה להסברים שלך על ההריון וזוכרת כל פרט!

מקסימה../images/Emo99.gif אפשר גם לשתף?

הקטנה שלי בת שנה ו-8 אוטוטו, מרימה לי (ולאבא לפעמים) את החולצה ואומרת "נוקת" =תינוקת.

../images/Emo99.gif איזו מתיקות זו...

נו, והיא מצאה גם אצל אבא?
אצלי הן אוהבות לחבק ולנשק את הבטן. יובל רצה אליי כשאני מגיעה לאסוף אותה מהגן כל יום ודבר ראשון מחבקת ונותנת נשיקה לבטן. היא נורא אוהבת לשים יד ולהרגיש אותה מתנועעת - זה הדבר הכי מצחיק לה בעולם. היא נקרעת מזה. ומאיה שואלת אותי שאלות: אני אוכל להחזיק את הבייבי כשהיא תצא? אני אוכל לנשק אותה? אני אוכל לעשות איתה SHARING בעוגיות שלי?

הבת שלך ממיסה. איזה נחת ../images/Emo25.gif

אצלי בנתיים היא מלטפת ומנשקת אבל היא לא ממש מודעת. היא עדיין קטנטונת. על הבטן ממש טרם מרגישים בצורה מוחשית. אולי בהמשך..

למעלה