ולפינתנו- מה בכריך
הפעם ממרח קישואים נפלא ממש.
מה עשיתי?
טיגנתי ארבעה בצלים קצוצים דק עד השחמה, אליהם הוספתי קוביות קטנות של חמישה זוקיני יציבים וחלקי קליפה, ערבבתי ונתתי לזוקיני להתרכך. מלח. פלפל שחור גרוס. למעבד מזון בתוספת חצי כוס אגוזי מלך ושליש כוס גרעיני חמניה לא קלויים. טחנתי די הרבה זמן עד שנהיה חלק חלק. הוספתי רבע כפית קסנטן גאם כדי לייצב שיחזיק כמה ימים טובים ויראה משכנע לבני הבית הלא טבעונים- לא חייבים.
יצא מהמם. כולם מורחים בו את הכריכים כבסיס, מעליו מניחים ירקות קלויים בתנור, פלפלים בתחמיץ, פרוסות דקיקות של טופו ואז קולרבי קלוי ואז חסהוערמת נבטים ועל הפרוסה הסוגרת עוד קצת מזה.
תפוחי אדמה פריכים מאפייה נאכלו עם זה כמטבל.
הצליח לנו, נסו ותהנו
הפעם ממרח קישואים נפלא ממש.
מה עשיתי?
טיגנתי ארבעה בצלים קצוצים דק עד השחמה, אליהם הוספתי קוביות קטנות של חמישה זוקיני יציבים וחלקי קליפה, ערבבתי ונתתי לזוקיני להתרכך. מלח. פלפל שחור גרוס. למעבד מזון בתוספת חצי כוס אגוזי מלך ושליש כוס גרעיני חמניה לא קלויים. טחנתי די הרבה זמן עד שנהיה חלק חלק. הוספתי רבע כפית קסנטן גאם כדי לייצב שיחזיק כמה ימים טובים ויראה משכנע לבני הבית הלא טבעונים- לא חייבים.
יצא מהמם. כולם מורחים בו את הכריכים כבסיס, מעליו מניחים ירקות קלויים בתנור, פלפלים בתחמיץ, פרוסות דקיקות של טופו ואז קולרבי קלוי ואז חסהוערמת נבטים ועל הפרוסה הסוגרת עוד קצת מזה.
תפוחי אדמה פריכים מאפייה נאכלו עם זה כמטבל.
הצליח לנו, נסו ותהנו