ולפי בקשת המנהלת קושיות לפסח

ולפי בקשת המנהלת קושיות לפסח ../images/Emo155.gif

איפה אתם בסדר ? מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? מי הבן המועדף עלייכם ? מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? מה המכה הכי מיותרת? מה המכה הכי שווה ? מה אתם רוצים לאפיקומן ? איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם? קטניות או לא ? יאללה לענות

1Shir

New member
answers

איפה אתם בסדר? עם משפחתי מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח? מצה מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר? בלי כלום מי הבן המועדף עליכם? תם מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם? זאת מה המכה הכי מיותרת? צפרדע מה המכה הכי שווה? מכת בכורות כמובן מה אתם רוצים לאפיקומן? אני כבר לא קטנה איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה? אחד מי יודע 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש? תירוש כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר? אפס חג שחמ!

Nino Schibetta

New member
תשובות

איפה אתם בסדר ? עם המשפחה מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? מצה (אני די אוהב מצות ביצים) מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? מצות ביצים ! מי הבן המועדף עלייכם ? התם, כי הכי מהר מסיימים לקרוא עליו בהגדה מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? וואלה, לא חשבתי על זה עד היום....ולא נראה לי שאני אחשוב על זה גם עכשיו מה המכה הכי מיותרת? חושך כאילו מה זה מרתיע או מפחיד ? שידליקו כמה נרות ויעשו אוירה רומנתית מה המכה הכי שווה ? צפרדע, מאוד משעשע לראות את כולם מפחדים מהיצורים הקטנים והחמודים האילו מה אתם רוצים לאפיקומן ? כשהייתי קטן תמיד ביקשתי שההורים שלי יקחו אותי ללונה פארק כפרס (איזה צנוע הייתי) היום אני מאמין שאבקש יותר. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? אחד מי יודע... 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? מעדיף קולה, אבל אם חייבים להחליט, אז תירוש השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? לא יצא לי קטניות או לא ? ברור....מת על חומוס

qt1

New member
lolנינו מופרע../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif

איפה אתם בסדר ? עוד לא יודעת...יש כמה אפשרויות- 1.אצל אמא ובעלה השיכור. 2. אצל אבא ואשתו המטורפת. 3.בבית לעשות על האש ולצפות בטלוויזיה בלי אפ'חד... מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? את האוכל של אמא , מכינה כזה כבד קצוץ עם חביתיות בין לבין, משהו שסבתא לימדה אותה. מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? מצה עם גבינה צהובה בגריל
מי הבן המועדף עלייכם ? זה שלא ידע לשאול - הוא לקח את היפה מכל וגם סותם ת'פה כאילו. מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? מה נשתנה - כלום לא משתנה. מה המכה הכי מיותרת? כל המכות מגעילות כולן מיותרות (איכסה...) מה המכה הכי שווה ? אין כזו. מה אתם רוצים לאפיקומן ? כשהייתי קטן תמיד ביקשתי שההורים שלי אופניים היום אני מאמינה שאבקש ג'יפ ויצחקו כמו שצחקו כשבקשתי אופניים
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? שלא ידע לשאול , לקח את היפה מכל... מה שם השיר?
4כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? מעדיפה תפוזים לא מוגז או קרלסברג , אבל זה לא כשר , אז שיהיה חצי כוס תירוש. השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? לא שזכור לי, תמיד יש את המופרע שעושה את זה לפני... קטניות או לא ? קטניות! תודה מורי, את גדולללה!!!

מה ? שאני לא אענה?? נראה לכם ?

איפה אתם בסדר ?
או בבית או אצל סבתא לא ממש החליטו פה ותתפלו שזה יהיה בבית כי אז אפשר ללבוש טרנינג
מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ?
סלט ביצים ותפו"א אדמה של אבא עם טונות חריף למעלה
מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ?
מצה עם שוקולד השחר הכי טעים שיש מי הבן המועדף עלייכם ?
נינו
מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ?
מה נשתנה ..
מה המכה הכי מיותרת?
דם !! מה לא מספיק פעם בחודש ???? מה המכה הכי שווה ?
אם זה שווה אז איך זה מכה ? ואם זה מכה אז זה לא שווה !!! מה אתם רוצים לאפיקומן ?
חיים ? איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ?
חסל סדר פסח כהלכתו .. מה שמסמן את סוף הערב וההתקרבות למיטה 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ?
יין ברור שיין - זה כל כך ארוך שחייבים להשתכר קצת לא ??? כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם?
פעם אחת הייתי ילדה קטנה - והשתכרתי מתירוש , והתחלתי לדבר על מכשפות וטרולים שחיים במערות קטניות או לא ?
חיי ללא במבה הם אינם חיים

qt1

New member
צחקתי צחקתי צחקתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Carpet Crawler

New member
תשובות של כופר../images/Emo159.gif

איפה אתם בסדר ? השנה זה אצל המשפחה של בעלה של אחותי. האם גם אני אהיה שם? טרם נפלה החלטה. מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? כל מה שאני אוהב לאכול בשאר השנה. מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? פיתה עם נוטלה. מי הבן המועדף עלייכם ? סתם שלושה אהבלים
מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? תזכירי לי...? מה המכה הכי מיותרת? מכת בכורות. אף פעם לא הבנתי מה זה. מה המכה הכי שווה ? אף אחת לא נשמעת לי אטרקטיבית. מה אתם רוצים לאפיקומן ? אישור להצעת חוק לאפשר מכירת חמץ בפסח
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? "מה נשתנה הלילה הזה" בביצוע גדי פישנזון ב"אלכס חולה אהבה". 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? לא טעמתי אף אחת מהאפשרויות. כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם? מעולם לא שתיתי אלכוהול. קטניות או לא ? אני מ'כפתלי אני
חג שמייח
הזוחל, שונא מצות.

גם אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif

איפה אתם בסדר? אצל דודה שלי...עם כל המשפחה
<פרט לאחד... שהוא בדרום אמריקה>
מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? גפילטע פיש רולזזזזזזזזזז
מ-ת-ה על גפילטע... יאמי !! וכמובן, קדיידלך, ושאר שמות פולנים של מאכלים....
מה עדיף, מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? בעקרון, עדיף לחמניה עם נוטלה... <ואכן, אבא שלי קנה כמות גדולה של חמץ. שיהיה... ששששש- אל תגלו לאף אחד!!!> אבל.... גם מצה עם נוטלה זה טעים. כי... אין על נוטלה
מי הבן המועדף עלייכם ? רשע.....
תמיד גילתי חיבה לרשעים....
מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? אני אלך עם העדר ואגיד ש...זאת.
מה המכה הכי מיותרת? אהההה.... כינים. כינים זה רע. אני רק חושבת על המילה ואני מתיחהל להתגרד בכל הגוף... בלעעע....
מה המכה הכי שווה ? וואי, יש הרבה מכות שוות
דם, זאת אחלה מכה... <אני מתה על דם
> וגם חושך... וברד, באמת יופי של מכות.
מה אתם רוצים לאפיקומן ? אני רוצה.... אוטו....
, אבל אין לי רישיון... <בתהליכים...> וגם אם היה לי, לא היו נותנתים לי. אבל שאלתם מה אני רוצה, לא מה אני באמת אקבל, וזה - כלום.
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? אף שיר
שונאת בכלל את כל ההגדה הזאת. לדעתי צריך ישר להתחיל לאכול, כמו בראש השנה... ובלי כל השטויות מסביב. אבל...אם אני אפשפש בזכרוני... אז יש איזה קטע <אני לא יודעת אם זה שיר...> על איזה מישהו שהכה כלב שאכל את החתול... וכן הלאה. <לא יודעת איך זה הולך... >
4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ?[ יין אדום חצי יבש
יאמי....
כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? אין סיכוי שאני אתן להורים שלי לראות אותי שיכורה... גם כי זה מחזה לא משהו.... וגם כי... פשוט אין סיכוי
כל פסח, כבר כמה שנים.... אנחנו הולכים לסעדה כזאת שאוכלים בה על האש... מסעדה בלוד, של ערבי חביב אחד. ותמיד התור שם בפסח מכפיל את עצמו... זה נורא מבאס
<סתם, סיפור... לא הכרחי>

qt1

New member
../images/Emo107.gif שאכל ../images/Emo108.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה