ולפני המפגש פורום...

Just Adi

New member
ולפני המפגש פורום... ../images/Emo80.gif

אני אישית מכירה מפה (בצורה החיצונית) את פושי (אולי כי היא חברה שלי), את חן (כי הוא יפיוף אז אני זוכרת
), את דנע וזיו הבובים שילי למה ראיתי אותם יותר מפעם אחת, את רותם (רותמיקה) ורוני היאפוווווות, את אמיר (שפרש אבל בא) ודניאל (שבכלל כבר לא פה) אין לי מושגגגג מי שהיה במפגש הקודם עדיין בפורום, פשוט ל-א זוכרת, אל תקחו ללב, לקח לי 4 (!) פעמים לפגוש מישהי כדי לקשר פרצוף לשם (עדי בעייתית) אזזז אולי שכל אחד יכתוב קצת על עצמו ויצרף תמונה אם הוא יכול? טנקססס לי - זה יעזור אולי

Just Adi

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

לי אין תמונה טובה שלי אני אתן תיאור: 1.63 מתולתלת עיניים ירוקות אפורות עגיל באף לפעמים מטורפת בצורה קצת היפראקטיבית קשה לפספס :))) ועל עצמי: קוראים לי עדי, אני גרה בכפ"ס, כיתה ט', בת 13 וחצי (יאפ ,נולדתי ב1990, זה הזמן לסקול אותי) אוהבת סוסים בנים מוזיקה ומה שבינהם
(ואת פושי וול דה) בפורום כבר בערך שנה
לעצמי מוואה

בואר

New member
אניאניאני../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

יש לי תמונה סוף כל סוף! תנחשו מי אני מבין ה-6...

בואר

New member
אניאניאני../images/Emo70.gif

יש לי תמונה finally! תנחשו מי מבינהם זו אני

לוידעת למה ../images/Emo110.gif

אבל לי נראה את עם החולצה הלבנה, הגדולה שניה מימין ככה נראה לי אממ.. לא רוצה לשים תמונה! לאלאלא אני זוועה בתמונות נקודה. חוצמזה שעכשיו שאני ג'ינג'ית.. (האמ איכס האמ) זה לא נראה אותודבר אבל זהו, חוצמזה אני ג'ינג'ית עם עיניים ירוקות, אני 158 (היי זה כמעט שישים.. ומה עדי את גבוהה חחחח) זיהו את יודעת איך אני נראת
גם חן ודניאל ואמיר ופושי (
) ורותם ורוני (מה היא כבר לא כותבת פה?) וכל מי שאמרת גם יודע איך אני נראת בתאבון

בואר

New member
הממ...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

לא, זו מרב (כמה שאני מתגעגעת!) ג'ינג' שולת! אני לא ממש יודעת איך אנשים פה נראים
אבל בשביל זה יהיה מפגשפורום!

amirbilu

New member
את השמנה אני מנחש.

זה אני למי שכח, ושכחו שכתבתי בפורום:)

Holy Cow4

New member
את זאת עם הבגד ים הוורוד?

ולמי שתהה מי אני (למרות שאני לא כזאת מעניינת
...) אז: יש תמונה. לא רואים כל כך טוב, אבל מה לעשות, זאת התמונה הכי מעודכנת שלי שנמצאת על המחשב
על עצמי: גרה בקרית מוצקין. בת 15, עשר חודשים ו21 ימים (שימו לב לפירוט
). אוהבת לשמוע הרבה מאוד מוזיקה, לישון, לכתוב ולשחק (Acting). וכמובן בנים
... חחח... ואני אוהבת לאכול הרבה ליקריץ
. אה, כן, ואני אנטיסוציאלית/ אנטיסוציהלית
.

fushi e

New member
או עם החולצה הורודה או גם הבגד ים

הורוד! נו תגידי כבר קרצייה:)

למעלה