ולפני שאני ללכת נומי נומי שין שאן..

glock X

New member
אשה........

נו תביאי אש כבר יא קמצנית, יא גונבת מצתים!!!!!! נו איך לא תהי אשה עם אש אם את מסתובבת בקניונים וגונבת מצתים מחנויות! ועודדדדדד מתגאה בזה, תתביישי לך!! כלא מגיע לך כלאאאאאאאאא. אמן תתפוס אותך מצלמה ויעשו לך משפט כמו לוינונה ריידר

glock X

New member
ולפני שאני ללכת נומי נומי שין שאן..

יש לי הפתעה, אפילו אם זה לא יעניין אותכם מרוב שאני אדבר ואתלהב על זה זה יעניין אותכם, קניתי מסוק יעני הליקופטר ענקי באורך של מטר וחצי כולל שלט משהו,,בן בן בן בן (פיפס),,,,,הבעסה זה שצריך להרכיב אותו לבד כי זה בא בממש אבל ממש חלקים אפילו הברגים בשקיות, אז כשזה יהיה מוכן לטיסה וגמור אני אתן לכם לראות אותו פה בפורום זה לא משהו שרואים עם ילדים בני 6 עם חשמל זה מסוק עם דלק אלחוטי שטס קילומטרים באוויר, ראבק אני מתלהב פכפםכחגםגלחגוכםרןגספםג אעעעעעעעעע,,,,,,,,,,משהו מקצועי שעושים איתו תחרויות ואליפויות, כשאני אגמור אותו אני אקח אותכם סיבוב בעעעעע

למה ממי קר לך? חחחחחחחחחחחח

חיתא האנאר לאח2יני עליה? חחחחח אותי לא תופסים.. she's like the wind..

glock X

New member
אותך לא תופסים???..

אז את לא כמו הרוח (שזה שיר מגניב אגב) את כמו בין לאדן
קבלי סורפרייז..........>>> את מנחשת? נכוןןןןןן , עאשר עאלאמאת או ניג'מי עסאבאחק!! בקשר לטיסה תראי קודם דרכון וויזה, יש מקום פנוי בבגג'.

מנסי

New member
רוצה את האמת.....?

היא נראת לי מה זה נחמדה!!!! צעירה עם חזה כזה מדליק! ועם קצת האיפור היא משכה אותי וקראה לי בוא תעלה עלי ותטיס אותי למרום ! וקשעליתי עליהא התחילה לצעוק תאק תאק תאק.התחלתי להרגיע אותה ואמרתי פאק פאק פאק... מעניין לדעת!!!! יש לה אגזוזט בכלל???? חחח צוחק!

glock X

New member
חחחחחחחח יא מנסי

כשאני אצא עם המטוסה שלי אני אגיד לה להביא איתה חברה שלה ושנינו נצא בדאבל דייט, אני מביא גם בקבוק יין וקונדומים אולי יתחשק לנו להרביץ איזה,,,,,,טיסה!!!

WOWWWWWWWWWW

הפתעה!!!באמת
מגניבבב... אפילו אני אהבתי אותה עכשיו...חחחח אז גם אתה מתעסק עם הפוטושופ?... פשייי מגניב.. ולגבי הטיסה..מממ...מישהו שמסתובב עם חפיסת קונדומים מלאה..אחייי עדיף שאשאר להתבונן מהקרקע..
בן לאדן?!!! בעעעעעעעעעע

מנסי

New member
כן! שכוח זה מנסי! >

הבחור יכעס עלייך! בגלל ששמעת שיש לו קונדומים שינית את דעתך????.! הרי מי שמסתובב עם דברים כאלה הוא בחור טוב ולא מזיק! אני לא אמשיך כי מפחד שלא תביני אותי נכון!!!!ואני בזמן האחרון לא מעוניין בתגובה חריפה! .

הנסיךH

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מכייף GLOCK משתרי טיארא וולק לויש מווגע ראסק גיבהא להון מנרקבלק איאהא מנכליהא תמשי עלא דהרהא .... אנתי בס גיבהא

ואוו (מתלהבת איתו,חחחחח) תתחדששש

איך תראה לנו בפורום.. נו תקבע מתישהו כשאתה מטיס אותה בחיפה..ונבוא לעודד אותך ואותה:)חחחחח בהצלחה בהרכבה!!

מנסי

New member
האתהא כלינא...

ניקח לנו סיבוב! ממילא אנחנו אף פעם לא הטסנו דבר כזה!

glock X

New member
בשעה טובה ומוצלחת........אמן!!

איזה מותק יא אללה, תסתכלו על הפנים שלה, תסתכלו על הגוף הסקסי שלה, איך היא עומדת בחושניות שמטריפה את השכל, משגעת כל אחד שרואה אותה, הקימורים שלה שמזכירים תנופה מסונכרנת להפליא והרמוניה של גל ים. הרגליים המפתות שלה שלוחשות בוא תיגע תראה כמה תאהב את זה, הצורה שלה שמשדרת אני מסוכנת לא כדאי לך להתעסק איתי אני אוכלת אותך חי, ההליכה שלה שגומרת לך לרצות אותה בידיים שלך לאט לאט בעדינות בנגיעות של אהבה וחום, ללטף לה את הגוף ולהסתחרר אל תוך קולה הנאנח, גבירותי ורבותי קבלו את המסוק שלי.......

חחח "גומרת לך"? או "גורמת לך"? חחח

דווקא בזה טעית? חחחחחחחחח מה יש לי היום כל הזמן מצחקקת לי עם עצמי.. אבל האמת חתיכה אמיתית המסוקית שלך.. תזהר מגברברי הפורום שלא ילטשו בה עיניים.. מתי סיבוב?!!!

glock X

New member
בעעעעעעעעע

למה למה למה ????. יא נכנסת לקטנות אחת, דווקא בזה טעיתי מרוב אקסטזה מדיבורים עליה כתבתי גומרת לי חחחחחחחחח. אפשר לגמור ממסוקים יש לי חבר שבכל פעם שהוא הולך להטיס הוא שם קונדום.

uoli13

New member
לפי התאורים והחושניות .......

נראה לי שגם אתה.... .ליתר בטחון קח אתך אחד

לא מאמינה בצירופי מקרים../images/Emo6.gif

אם טעית דווקא שם אז זה אומר דרשני!!!!
בכל מקרה... תמיד להיות מצוייד.. אף פעם לא נדע מתי אלוהים יפיל עלינו מטוס!

למעלה