ולפני שאני עוזבתת:::קצת מידע חדדשדש!

ולפני שאני עוזבתת:::קצת מידע חדדשדש!

כמה זה רציני בין ג'סטין וג'סיקה? מאת: שרון גל האם ג'סטין טימברלייק וג'סיקה בייל מאוהבים עד הראש, הם תוך חודשיים וקצת הם החליטו כבר להתחתן? שאלות "כבדות משקל" אלו מעסיקות את עולם הרכילות בימים האחרונים, מאז נראה ג'סטין מסתובב בחנויות תכשיטים כשהוא מחפש טבעת. בייל דואגת להגיד לכל מי ששואל שהיא לא מתכוונת להיכנס מתחת לחופה עם טימברלייק, לפחות לא בזמן הקרוב. הייתה לה גם סיבה מאוד הגיונית, אם חושבים על זה: "זה נראה לי ממש מוזר שאתה רווק 20 או 30 שנה מהחיים שלך ואז אתה מבלה 70 שנה במערתכ נישואים, איפה היחס?" כנראה שבייל לא ממש חיה במציאות ועוד במציאות ההוילוודית בה כמות מערכות הנישואים שהחזיקו 70 שנה (או שבע שנים) היא קטנה. ללא שום קשר, המילים הללו לא עשו רושם על טימברלייק שהסתובב לו בסנטה מוניקה שבקליפורניה כשהוא מחפש טבעת, לטענתו, לא טבעת אירוסין אלא טבעת שתוכיח שהוא רציני לגבי בייל ושהוא רוצה לחזק את הקשר שביניהם. מקור אמר למגאזין "לייף אנד סטייל": "ג'סטין עדיין לא מוכן להציע לג'סיקה נישואים אבל הוא רוצה להראות לה שהוא מחוייב אליה. הוא אומר שג'סיקה היא נערת חלומותיו והוא רוצה לתת לה טבעת שתסמל את אהבתו הרבה אליה". ולחשוב שזה מה שקורה לבחור אחרי חודשיים, מעניין איך הוא יתנהג אחרי שנה (אם הם יחזיקו מעמד).

למעלה