ולפעמים אין לי מילים

greywolf

New member
ולפעמים אין לי מילים

דווקא כשאני צריך לומר אותן. לא היה זה הזמן לתת לך נאום על נושא שבעצם לא לך ולא לי יש יכולת להשפיע עליו. אולי היה זה הזמן לומר לך שלא התכוונתי שנצא זה מחיי זאת ולהפך, שהתכוונתי רק שהכל קורה מהר מדי ולא נשאר לי זמן לעצמי ולחיי שלי אף על פי שחיינו שלנו החלו להיות נהדרים יחדיו. אולי הייתי צריך לומר לך מה אני מרגיש כלפייך, טוב, מתחיל להרגיש, אבל לא היה זה יאה כי כבר פגעתי. אז לא ידעתי מה לומר לך, חוץ משאני מניח שאת צודקת כי צדקת. הייתי צריך לחשוב לפני ולא לומר מצטער. זה לא יעשה את הפגיעה שפגעתי קהה פחות, אבל אני באמת מצטער. שאלו אותי אתמול באחת מהאירוניות הקטנות שאת ואני מכירים כ"כ טוב מה לא ניתן לשנות ואמרתי היסטוריה, לא רק את זו הגדולה שדיברנו עליה כ"כ הרבה אלא גם את שלנו, אבל באמת התכוונתי שאני מקווה שיום אחד תזכרי גם את הדברים הטובים מההיסטוריה שלנו.

orlyt

New member
ולפעמים צריך להגיד את הדברים

גם כשאין מילים. אמרתי לך גם אתמול, אני לא מבינה. לא מבינה איך בזמן כל כך קצר הספקת להרגיש מחנק, ומה עשיתי שהיה כל כך נורא. אני לא מבינה איך אתה יכול בו זמנית לרמוז על מה שאתה מתחיל להרגיש ולא לרצות להיות ביחד כמה שיותר. יש לי חדשות בשבילך, זוגיות כרוכה בוויתור מסוים, לא מהותי, לא שינוי מוחלט של החיים, אבל וויתור. ולמרות זאת אני אף פעם לא רואה את זה כוויתור על משהו על על "זכיה" במשהו חדש, בתחושה הנהדרת שמציפה אותי בחיבוק, בנוכחותך, בהכל... איך אתה יכול לדבר איתי על "יום אחד" היום הזה כל כך כאן ועכשיו. עכשיו אני זוכרת את הדברים הטובים ואני לא רוצה לוותר עליהם בכזו קלות. יותר מכל אני נפגעת מהקלות שבה אתה נכנע למשבר או חוסר הבנה ועושה שוברים את הכלים ולא משחקים. אתה גורם לי לפקפק בנכונות כל הדברים שנאמרו. אתה גורם לי להצטער על כך שנתתי לקשר הזה עוד צ´אנס. אמרת לי שלא אפגע בך, אני אפילו לא הרגשתי צורך לומר את זה - כל כך מובן מאליו היה לי שלא תעשה את זה, בטח לא כל כך מהר. אתה צודק, זה היה בדיוק הזמן הנכון להגיד את מה שרצית. להסביר למה התכוונת. לדבר איתי ולא משנה באיזו צורה. זאת רק אני, אני אבין...

ה מוזה

New member
../images/Emo79.gif

לא יודע מילים: יהודה פוליקר ויעקב גלעד לחן: יהודה פוליקר אני לא יודע אם את יודעת לאהוב אתי כמו שאני לא יודע אם אני יודע לאהוב אותך כמו שאת אני לוקח בחזרה דברים קשים נורא שאמרתי לך ואמרת גם לי כי כל מילה היא כמו סטירה כמו דקירה כל מילה שנאמרה אולי טעיתי ולא ראיתי אולי אהבת אותי בדרך שלך אם יכולתי רק לדעת אולי הייתי נרגע ונח אני לוקח בחזרה דברים קשים נורא שאמרתי לך ואמרת גם לי כי כל מילה היא כמו סטירה כמו דקירה כל מילה שנאמרה כל מילה שנאמרה שתיקה לפעמים כואבת באותה המידה כמילה שנאמרה .

למעלה