ולפעמים החגיגה נגמרת

רמי 103

New member
ולפעמים החגיגה נגמרת

כיבוי אורות. זמן לסיכומים. השדרן של המדינה מגיע אל סופו ואיתו כנראה ייעלם בקרוב גם הפורום הנחמד הזה. וכמו בכל סיום בטח נבטיח אחד לשני שנשאר בקשר עד עולם, ונשבע שמעולם לא יצרנו קשרים כל כך עמוקים ומשמעותיים, אבל כמו בכל פרידה - כל אחד מאיתנו ייצא לדרכו, והזמן שיחלוף יעמעם את ההבטחות והשבועות. בואו נהיה ריאלים ידידים. אנחנו נפרדים. כמעט שלושה חודשים התנהל המרוץ הזה, ובסופו ניצחו שתיים - נעמה ושירלי. זה כבר לא כל כך משנה מי מהן תגמור במקום הראשון ומי בשני. הן המנצחות האמיתיות, ועל כך מגיע להן שאמפו גדול (עם חפיפה והחלקה) רק מי שעבר אפילו כברת דרך במירוץ הזה יכול להבין עד כמה גדול היה המאמץ שנידרש מהן וכמה לחץ פומפם לתוכן. הן היחידות ששרדו את כל הטלטלות ולכן הן גם הראויות לניצחון. עבורי השמחה היא כפולה. נעמה הייתה פייבוריטית שלי כבר בסרטון הוידאו שבו ראיין אותנו שמוליק (לפני נצח) - הוא עוד שם כדי להעיד שאכן כך הוא, ושירלי - שירלי ניצחה אותי בקרב אחד על אחד. ומי שהצליחה להפיל אותי - מגיע לה בלי ספק להגיע עד לגמר. כך או כך, שתיהן ראויות, ואם היו שואלים אותי הייתי מעניק להן את התואר במשותף. ההערב נתכנס כולנו ב"מועדון הסודי" כדי לראות את הההצגה האחרונה של השדרן. יהיו שם בטח הרבה אנשים חשובים, המון מילים נרגשות והרבה חיוכים ופלאשים. רדיו ללא הפסקה, ששמר בקנאות על התחרות מעיני התקשורת משך כל החודש בו התרחשה (בטח משהו שקשור לתקנון...) מציג סוף סוף את השדרן החדש של המדינה. האחד שנבחר מבין המאות שניסו. היחיד מבין ה 16 שהצליח לצלוח את כל המכשולים, את כל השופטים, את כל המתחרים. האם הוא התשובה למצוקותיו? אני בספק, אך לראשונה בתולדותיו הוציא רדיו ללא הפסקה קאדר של אנשי רדיו צעירים שלמדו לא לפחד ממיקרופון בשידור ישיר. ועל כך מגיע לו שאמפו רציני, מכל תחנות הרדיו האחרות שלושה חודשים חייתי אתכם ולפני פרידה, אני רוצה להקדיש משפט אחד לכל אחד.
לשירלי
ונעמה - שתכן מנצחות. נסו להוציא את המקסימום מהמומנטום.
לסמואל, מדליית ארד. אל תוותר אחי, אתה סנטימטר מהמקום הנכון, ויואב צפיר כבר שם עליך עין.
למירב הרמל - אני אוהב אותך מאד. את בנאדם שכייף להכיר. בטח ניפגש שוב באיזה מציאות או תכנית מציאות.
לעודד שוקי - אם תפסיק להיות כל כך מנופח תוכל להוציא מעצמך את הטוב שקיים בך. כי בגדול אתה איש טוב.
לרועי ג'ורנו יקירי - היית ונשארת חביב. אתה כולך טוב, אל תתן לחיים לקלקל לך את זה
לכרמית פרי - אין לי מושג מה את חושבת עלי, ואין לי ממש מושג מה אני חושב עלייך. כך או כך - שיהיה לך בהצלחה בחיים.
לשחר שחר שחר - ילד פרוע שכמותך, הצבא יישר אותך בקרוב, אבל עד אז תרביץ, אאתה היחיד מכולם שהזמנתי אלי הבייתה (לקודש הקודשים) וזה אומר הרבה על מה שאני חושב עליך קידו
לענבר טובי - חבל שאיני צעיר באיזה שלושים שנה. כי הייתי מחזר אחרייך בכל הכוח. תאלצי להסתפק בשוערי משנה ומפיקים ראשיים...
לדניאל הכוכב - כבר אמרתי באיזה מקום - אתה מביא גאווה אפילו לכאלה שמכירים אותך מעט. וזה סימן של כוכבות
ואלוהים, דווידוביץ מוטרף שכמוך. נראה כמו האדם הכי סטרייט בעולם אבל מתנהג בדיוק ההיפך. תמצא לך מקום חם כי החורף מגיע.
ויונתן הקטן שרץ כל לילה אל הפאב - אולי יום אחד הפינה שלך תהפוך להיות אמצע. תמשיך להתפתח ותגיע רחוק
לעדי פרבר - למרות שאתה לא אוהב את זה - אתה יודע כמה אנחנו קרובים. נסה לראות את החיובי שבזה ולא את המרתיע. וכדאי לך מאד להשיג פילטר לפה. אחרת הוא עוד יסבך אותך בגדול.
ולבסוף - מספר 1 (מהסוף להתחלה) אורן גולן, שעף 3 פעמים מהתחרות ובלי כל ספק אחד מהיותר מדהימים מכל האנשים שפגשתי בתקופה זו. אני מבטיח לך שלא תצליח לחמוק מתוך חיי אני יודע ששכחתי מישהו מה 16, אבל איני מצליח כרגע לאתר מיהו. איתו הסליחה. לעומת זאת איני שוכח את ליאור, אייל, דורית, ואזנה (לא זה של שחר) וכל המון המועמדים שחלפו לרגע בשמי השדרן ונעלמו. די. צריך להפסיק עם ההשתפכות הזו לפני שתהפוך דביקה. תודה לכולכם על הזמן הנפלא שהענקתם לי. שמחתי להיות חלק מכם. רמי.

גני 103

New member
מעניין את מי שכחת?!../images/Emo67.gif

אוי רמי רמי היקר ... אני יושבת כאן להנאתי , מסתכלת מידי פעם בהודעות ...מגיעה להודעת הסיכום שלך ו...להפתעתי אני חושבת ש"שכחת " להיפרד ממני ?! תגיד, מה הזיכרון שלך כל כך קצר , אתה שוכח להיפרד ממי שהתמודדה מולך ??האלצהיימר מגיע אחריי גיל 48 לדעתי ! בכל אופן, רמי יקירי אני יודעת שתבוא לחבק אותי היום בבלה, אז אני מצפה לשמוע ממך עוד היום בפורום ...תיזהר ממני, הא ?
לכל השאר , אני פשוט מתה עליכם! מוכשרים שכמותכם ! אוהבת אתכם מאוד מאוד מאוד ----> ג'ני יצחק
ובהצלחה היום לשירלי ונעמה ...אני מצפה לשואו מגניב ! נ.ב. --- שחר , אתה יודע שואזאנה יהיה היום בבלה ?

רמי 103

New member
../images/Emo25.gif ג'ני, איך שכחתי, זה הגיל

הסניליות בהתגלמותה. חוצמזה, את לא מופיעה באף אחת מהתמונות באתר. בטח שאבוא לחבק אותך, הכי בעולם. אוהב אותך מאד וסליחה מקרב לב ועכשיו למשפט שמגיע גם לך: לג'ני יצחקי המדהימה, את ענקית בזכות עצמך, תפסיקי לחיות בצל של אחותך. האור שלך חזק מספיק להאיר את כל חיפה והקריות. ביי לאב מרמי

orengolan

New member
דייט שלישי או שיעור בלוגיקה מינית

היא ציצלה בשישי בערב. אמרה שעברה דירה, "בלי שותפים" (במילים אחרות– אני חרמנית אש). "הבאתי את הסמוראי האחרון ב DVD". הוסיפה בנזין למדורה. "רוצה שאקפוץ לראות איתך?" אני מציע בהיסוס (פרשנות - אין כמו סקס אחרי ארוחת שישי) בקיצור נסעתי אליה, הסרט לא ממש מעניין. טום קרוז נלחם באינדיאנים, בסמוראים וביפנים אחרים. "היה לי פעם קטע עם מישהי" זרקה פתאום. אני משחק אותה אדיש - מהנהן בהבנה ולא מסיר את עיני מטום קרוז שמתקוטט עם איזה ילדון יפני. "יצאנו איזה חודש" המשיכה, מתעלמת מחוסר העניין שהפגנתי. בשלב זה התרוצץ במוחי סרט אחר לגמרי עם טום קרוז - עיניים עצומות לרווחה (של סטנלי קובריק)- דמיינתי את עצמי עם ידידתי החדשה בסצינה המדהימה ביותר בסרט הזה. אני משחק את טום, וידידתי היא ניקול קידמן, נכנסים לתוך טירה מסתורית, עם מסכות פורים מגניבות על פנינו ומגלים שהגענו למסיבת אורגיות איכותית, כשמוסיקה אפריקאית חושנית מתנגנת ברקע. "אורן?" היא חותכת לי בברוטליות את הפנטזיה. "איפה הכרת אותה?" אני חוזר למציאות ומתחיל לחקור. ”ישבתי בבר והיא התחילה איתי" "אז את לסבית?" "לא, אני פשוט נמשכת גם לבנות" "דו מינית?" "לא, מה הקשר לדו מינית?" היא שואלת בשיא הרצינות וממשיכה : "כול בחורה נמשכת לבנות. זה לא כמו אצלכם הבנים שמי שנמשך לגבר הוא הומו" או שהבחורה נמצאת בשלבי הדחקה מתקדמים (שחר, מזכיר לך מישהו?) או שכול הבנות בעולם הן לסביות. מה שבטוח זה שהדיאלוג הזה מערער לי את אבני היסוד בנוגע למיניות האדם וגם את כללי הלוגיקה הלא פורמלית. "אגב, היא זרקה אותי אחרי חודש, מאניאקית" היא מוסיפה. אני לא ממש יודע איך לנחם אותה. מה אני אמור להגיד- חפיף, יהיו עוד אחרות? "שכבתם?" אני מנתב את השיחה לאפיקים רלוונטיים. "כן" אני מנגב את הריר שניגר משפתיי ומדמיין את ידידה שלי לובשת strap-on. מבט חייתי בעיניה, כזה שרק לסביות יכולות להבין, והיא חודרת אנאלית לברמנית החטובה. חבל שאני לא יודע איך היא נראית. כן, הפנטזיה שלי לא שלמה בלי תאור פיסי שלה. "איך היא נראית, הברמנית שלך? בטח היו לה שדיים גדולים" "לא. דוקא קטנים. בלונדינית רזה כזו" "ואאלה? אז את בקטע של אנורקסיות" אני זורק ניחוש הססני. "אפשר להגיד. בלונדיניות מקלוניות. ואתה?" "אהה, אני?" אני מתחיל לגמגם ובולע רוק "לא, אין לי משהו פיסי שאני נמשך אליו." (פינוקיו, מאחוריך!) "חשוב לי שלא תהיה שמנה" הוספתי כדי להישמע יותר אמין. אני כבר לא זוכר לאן המשיך הדיאלוג ההזוי הזה, אז אני נאלץ לסיים פה. לרמי - תודה על הליקוקים... אופס, התכוונתי למילים. תודה על המילים היפות שרשמת עלינו. כולנו הבנו מהו המשחק המקדים החביב עליך. בכייף. העיקר שזה עושה לך טוב. יאללה ביי, ניפגש הערב במקום הסודי

רמי 103

New member
חחחחחח אורן, רימינג - ענק!

מאיפה אתה מביא את כל היציאות הללו?

מירב 103

New member
אורן , תיגעע בי!!!

אוףףף איזה שווה לא ממש בזין שלי לקרוא את כל זה אבל התגעגעתי!!! :)

למעלה