ולפעמים החגיגה נגמרת
כיבוי אורות. זמן לסיכומים. השדרן של המדינה מגיע אל סופו ואיתו כנראה ייעלם בקרוב גם הפורום הנחמד הזה. וכמו בכל סיום בטח נבטיח אחד לשני שנשאר בקשר עד עולם, ונשבע שמעולם לא יצרנו קשרים כל כך עמוקים ומשמעותיים, אבל כמו בכל פרידה - כל אחד מאיתנו ייצא לדרכו, והזמן שיחלוף יעמעם את ההבטחות והשבועות. בואו נהיה ריאלים ידידים. אנחנו נפרדים. כמעט שלושה חודשים התנהל המרוץ הזה, ובסופו ניצחו שתיים - נעמה ושירלי. זה כבר לא כל כך משנה מי מהן תגמור במקום הראשון ומי בשני. הן המנצחות האמיתיות, ועל כך מגיע להן שאמפו גדול (עם חפיפה והחלקה) רק מי שעבר אפילו כברת דרך במירוץ הזה יכול להבין עד כמה גדול היה המאמץ שנידרש מהן וכמה לחץ פומפם לתוכן. הן היחידות ששרדו את כל הטלטלות ולכן הן גם הראויות לניצחון. עבורי השמחה היא כפולה. נעמה הייתה פייבוריטית שלי כבר בסרטון הוידאו שבו ראיין אותנו שמוליק (לפני נצח) - הוא עוד שם כדי להעיד שאכן כך הוא, ושירלי - שירלי ניצחה אותי בקרב אחד על אחד. ומי שהצליחה להפיל אותי - מגיע לה בלי ספק להגיע עד לגמר. כך או כך, שתיהן ראויות, ואם היו שואלים אותי הייתי מעניק להן את התואר במשותף. ההערב נתכנס כולנו ב"מועדון הסודי" כדי לראות את הההצגה האחרונה של השדרן. יהיו שם בטח הרבה אנשים חשובים, המון מילים נרגשות והרבה חיוכים ופלאשים. רדיו ללא הפסקה, ששמר בקנאות על התחרות מעיני התקשורת משך כל החודש בו התרחשה (בטח משהו שקשור לתקנון...) מציג סוף סוף את השדרן החדש של המדינה. האחד שנבחר מבין המאות שניסו. היחיד מבין ה 16 שהצליח לצלוח את כל המכשולים, את כל השופטים, את כל המתחרים. האם הוא התשובה למצוקותיו? אני בספק, אך לראשונה בתולדותיו הוציא רדיו ללא הפסקה קאדר של אנשי רדיו צעירים שלמדו לא לפחד ממיקרופון בשידור ישיר. ועל כך מגיע לו שאמפו רציני, מכל תחנות הרדיו האחרות שלושה חודשים חייתי אתכם ולפני פרידה, אני רוצה להקדיש משפט אחד לכל אחד.
לשירלי
ונעמה - שתכן מנצחות. נסו להוציא את המקסימום מהמומנטום.
לסמואל, מדליית ארד. אל תוותר אחי, אתה סנטימטר מהמקום הנכון, ויואב צפיר כבר שם עליך עין.
למירב הרמל - אני אוהב אותך מאד. את בנאדם שכייף להכיר. בטח ניפגש שוב באיזה מציאות או תכנית מציאות.
לעודד שוקי - אם תפסיק להיות כל כך מנופח תוכל להוציא מעצמך את הטוב שקיים בך. כי בגדול אתה איש טוב.
לרועי ג'ורנו יקירי - היית ונשארת חביב. אתה כולך טוב, אל תתן לחיים לקלקל לך את זה
לכרמית פרי - אין לי מושג מה את חושבת עלי, ואין לי ממש מושג מה אני חושב עלייך. כך או כך - שיהיה לך בהצלחה בחיים.
לשחר שחר שחר - ילד פרוע שכמותך, הצבא יישר אותך בקרוב, אבל עד אז תרביץ, אאתה היחיד מכולם שהזמנתי אלי הבייתה (לקודש הקודשים) וזה אומר הרבה על מה שאני חושב עליך קידו
לענבר טובי - חבל שאיני צעיר באיזה שלושים שנה. כי הייתי מחזר אחרייך בכל הכוח. תאלצי להסתפק בשוערי משנה ומפיקים ראשיים...
לדניאל הכוכב - כבר אמרתי באיזה מקום - אתה מביא גאווה אפילו לכאלה שמכירים אותך מעט. וזה סימן של כוכבות
ואלוהים, דווידוביץ מוטרף שכמוך. נראה כמו האדם הכי סטרייט בעולם אבל מתנהג בדיוק ההיפך. תמצא לך מקום חם כי החורף מגיע.
ויונתן הקטן שרץ כל לילה אל הפאב - אולי יום אחד הפינה שלך תהפוך להיות אמצע. תמשיך להתפתח ותגיע רחוק
לעדי פרבר - למרות שאתה לא אוהב את זה - אתה יודע כמה אנחנו קרובים. נסה לראות את החיובי שבזה ולא את המרתיע. וכדאי לך מאד להשיג פילטר לפה. אחרת הוא עוד יסבך אותך בגדול.
ולבסוף - מספר 1 (מהסוף להתחלה) אורן גולן, שעף 3 פעמים מהתחרות ובלי כל ספק אחד מהיותר מדהימים מכל האנשים שפגשתי בתקופה זו. אני מבטיח לך שלא תצליח לחמוק מתוך חיי אני יודע ששכחתי מישהו מה 16, אבל איני מצליח כרגע לאתר מיהו. איתו הסליחה. לעומת זאת איני שוכח את ליאור, אייל, דורית, ואזנה (לא זה של שחר) וכל המון המועמדים שחלפו לרגע בשמי השדרן ונעלמו. די. צריך להפסיק עם ההשתפכות הזו לפני שתהפוך דביקה. תודה לכולכם על הזמן הנפלא שהענקתם לי. שמחתי להיות חלק מכם. רמי.
כיבוי אורות. זמן לסיכומים. השדרן של המדינה מגיע אל סופו ואיתו כנראה ייעלם בקרוב גם הפורום הנחמד הזה. וכמו בכל סיום בטח נבטיח אחד לשני שנשאר בקשר עד עולם, ונשבע שמעולם לא יצרנו קשרים כל כך עמוקים ומשמעותיים, אבל כמו בכל פרידה - כל אחד מאיתנו ייצא לדרכו, והזמן שיחלוף יעמעם את ההבטחות והשבועות. בואו נהיה ריאלים ידידים. אנחנו נפרדים. כמעט שלושה חודשים התנהל המרוץ הזה, ובסופו ניצחו שתיים - נעמה ושירלי. זה כבר לא כל כך משנה מי מהן תגמור במקום הראשון ומי בשני. הן המנצחות האמיתיות, ועל כך מגיע להן שאמפו גדול (עם חפיפה והחלקה) רק מי שעבר אפילו כברת דרך במירוץ הזה יכול להבין עד כמה גדול היה המאמץ שנידרש מהן וכמה לחץ פומפם לתוכן. הן היחידות ששרדו את כל הטלטלות ולכן הן גם הראויות לניצחון. עבורי השמחה היא כפולה. נעמה הייתה פייבוריטית שלי כבר בסרטון הוידאו שבו ראיין אותנו שמוליק (לפני נצח) - הוא עוד שם כדי להעיד שאכן כך הוא, ושירלי - שירלי ניצחה אותי בקרב אחד על אחד. ומי שהצליחה להפיל אותי - מגיע לה בלי ספק להגיע עד לגמר. כך או כך, שתיהן ראויות, ואם היו שואלים אותי הייתי מעניק להן את התואר במשותף. ההערב נתכנס כולנו ב"מועדון הסודי" כדי לראות את הההצגה האחרונה של השדרן. יהיו שם בטח הרבה אנשים חשובים, המון מילים נרגשות והרבה חיוכים ופלאשים. רדיו ללא הפסקה, ששמר בקנאות על התחרות מעיני התקשורת משך כל החודש בו התרחשה (בטח משהו שקשור לתקנון...) מציג סוף סוף את השדרן החדש של המדינה. האחד שנבחר מבין המאות שניסו. היחיד מבין ה 16 שהצליח לצלוח את כל המכשולים, את כל השופטים, את כל המתחרים. האם הוא התשובה למצוקותיו? אני בספק, אך לראשונה בתולדותיו הוציא רדיו ללא הפסקה קאדר של אנשי רדיו צעירים שלמדו לא לפחד ממיקרופון בשידור ישיר. ועל כך מגיע לו שאמפו רציני, מכל תחנות הרדיו האחרות שלושה חודשים חייתי אתכם ולפני פרידה, אני רוצה להקדיש משפט אחד לכל אחד.