ולריטואל הקבוע - עזרה...

נו גילי

New member
ולריטואל הקבוע - עזרה...

שלום שלום לכל, אני רוצה להציג בפניכם הגברים (גם חלקת עמי יכולות להצטרף ולענות...) שאלה שנשאלת מידי דקה ודקה, ומשום מה אף פעם אם אותו מצב איננו יודעות להגיב בהתאם, אז ככה, לפני שנה הכרתי מישהו באופן לא רשמי, תמיד הוא היה מסתכל לכיווני וזורק מבטים חדים ולא יותר מזה. באופן חד פעמי בתקופת הזמן מלפני שנה ועד לעכשיו אני רואה אותו כשאני יוצאת לבלות, ותמיד הוא זורק לי משפט "תשמרי לי ריקוד...". האמת שהתעלמתי כי לדאבוני כמו כולם הריקוד הוא אינו תמים, ואין לי את הכוח לריקושטים (=שטויות) מיותרים. לפני שבוע ראיתי את הבחור בפאב והפעם הוא הזהיר אותי שממנו באותו ערב אני לא אזוז, חייכתי בנימוס ונשארתי שארית הערב לצידו, הייתה לנו שיחה מאוד נחמדה, והוא ציין בשיחה שהוא ניסה להשיג אותי, בדרכים עקיפות שאלי לא הגיע שום ניסיונות ההשגה או מסר כלשהו מצידו. בסוף הערב הבאתי לו את המספר ולמחרת הוא צלצל, הקו היה מקוטע, הוא ניסה עוד 3 פעם לשווא. יום למחרת התקשרתי אליו בערב ושוחחנו. יום שישי לפני כניסת השבת התקשרתי אליו, הוא עבד ואמר שהוא יחזור אליי, חזרתו הייתה לשווא הנייד היה מכובה (מפאת בואה של השבת) הוא השאיר לי הודעה במשיבון. במוצאי השבת התקשרתי אליו ושוחחנו כל כך הרבה, שעות, הרגשתי מאוד מחוברת אליו (מעבר לאופן הטכני) ממש היה קשה לנתק. אתמול התקשרתי אליו והוא אמר שהוא יחזור אלי והאמת שאני מחכה עד עכשיו. אני לא מבקשת להתעלק, וללקק, אבל רוב ניסיונותיי הרבים לקשר רציני אף פעם לא הלכו, ופה אני מנסה ורוצה שזה ילך ולא לעשות טעויות של העבר. אבל קצר של יומיים שלמים זה קצת מוזר לי, יכול להיות שהיו לו התעסקויות נוספות, אבל יומיים לא לשמוע זה קצת מוזר הלא כן... ?! תודה מראש!

חבל על הזמן שלך

כל דקה זאת הזדמנות לשנות את הכל... אל תבזבזי את הזמן שלך לשווא (בהמתנה) תזרמי עם החיים שלך כמו שהם היו בלעדיו. לפעמים אנשים "מתהפכים" על עצמם, כביכול בלי שום סיבה... ואם זה המצב - למה לך לדוש בזה... תמשיכי הלאה... דברים הרבה יותר טובים ממנו מחכים לך בהמשך הדרך

נו גילי...

תתקשרי לפי דעתי. ואני לא רואה את זה כדבר שיפגע בכבודך, אלא יציג אותו באור אחר... תנסי לא נראה לי שתצאי מטומטמת או משהו. ודברי איתו לגמרי בסבבה בלי להזכיר את זה בכלל ותראי מה הוא אומר... בהצלח!

תקשיבי...

יומיים זה לא הרבה..ויכול להיות שבאמת היה עסוק.. למרות שתמיד אני חושבת שאם רוצים אז מצליחים..אבל שיהיה..:) ובקשר להתעלקות..אני אישית אוהבת שמחזרים אחרי.. ואם למישהו בא..לא יהיו חסר מישהו אחר..(:) אבל..אם באמת באמת.. בא לך עליו..אז אולי כדאי שלא תוותרי.. נתון רק לשיקולך (;

אל תתקשרי שוב.

לפעמים כשמנסים יותר מדי, זה גורם לכך שהקשר יתקע. עושה רושם שלאחר הפגישה בפאב, את זו שמשקיעה את רוב האנרגיה, והוא אפילו לא טרח להחזיר לך טלפון להודעה האחרונה. אם את באמת רוצה אותו, תעזבי אותו - המשפט הזה *כל כך* נכון. אם הוא רוצה אותך, הוא יצור קשר. אם הוא לא רוצה אותך, לא תשמעי ממנו, וגם לא תבזבזי את הזמן שלך בנסיון ליצור קשר עם אדם שלא רוצה בך. ואם את שואלת אותי, הוא נשמע כמו אחד שהשיג את שלו ברגע שהפיל עוד אשה ברשתו. ההצהרה שממנו באותו ערב את לא תזוזי, ההערה שניסה להשיג אותך ואליך זה כלל לא הגיע, הקו המקוטע למרות שניסה 3 פעמים, העובדה שהשאיר הודעה בשבת (הוא מן הסתם כבר ידע שאת שומרת שבת) - כשיש כל כך הרבה דברים לא אמינים או מלוקקים, צריך לשים לב אליהם. שימי לב, בפעמיים היחידות שהוא התקשר אי אפשר היה לדבר (פעם הקו היה מקוטע, פעם זה היה לאחר כניסת השבת). פעמיים כשאת התקשרת אליו הוא אמר שיחזור אליך. וכן, פעם אחת ניהלתם שיחה, והיא היתה קסומה. ברצינות, אני הייתי נזהרת ממנו. הוא נשמע אחד שזקוק לאישור שהוא מוצא חן. לדעתי הוא ימשיך לבלבל לך את המוח, כי הוא רוצה להרגיש שיש לו את זה, הוא יכול לגרום לבחורות להתאהב בו. ונראה לי שזה כל מה שהוא רוצה בשלב זה.

שושה 23

New member
היה לי אותו הקטע, בסוף הסתבר

שהבחור חי במשפחה דתית שהוא חוזר בשאלה, וההורים שלו הם דתיים ולכן כל השישי שבת הוא לא התקשר, אחר כך בהמשך הקשר הוא בעצמו סיפר לי שהוא דתי. וחוץ מזה חכי, תני לו להתקשר, גברים צריכים אישה בלתי מושגת תשחקי אותה עסוקה ולא מחכה לשיחת הטלפון שלו, בפעם הבאה שהוא יתקשר תעשי את עצמך עסוקה ותבקשי ממנו להתקשר עוד שעה, זה יהיה הסימן שלך.

למעלה