ולשאלה החשובה ביותר!

swirrrly

New member
ולשאלה החשובה ביותר! ../images/Emo118.gif

לאילו ארצות יטיסו אותם? אני מניחה שבעונה הרביעית יטיסו אותן לברזיל.. ובחמישית לספרד? אבל נראה לי שאף פעם לא שמעתי על מעצבים מברזיל או ספרד.. וכמובן שיהיה נחמד אם יטיסו אותן לישראל.. כן זאת תהיה ממש אטרקציה בשבילהן.

swirrrly

New member
או אולי לאיזה מדינה באפריקה?!../images/Emo118.gif

הזדמנות לטיירה להתחבר לשורשים... 0_0 אה, בעצם כמובן! יטיסו אותן להונג קונג! אני מקווה שאם כן זה ייצא מאוד שונה מיפן, כי אי אפשר שכל המדינות האסייתיות יהיו אותו דבר...

JULI4561

New member
אולי לאפריקה אבל יש שמה איזה ארץ

אופנה או משהו כזה??

purple rain2

New member
אולי ללונדון?../images/Emo12.gif

חחחחחחחח איזה ישראל ואיזה בטיח, ממש בירת האופנה העילית

OhBaby

New member
ילמדו פה אפנת ישאלית טיפוסית../images/Emo104.gif

קצת שומנים יוצאים מהצדדיים ,ג'ינס לי קופר נמוך,קצת שיער מחומצן,חיקוי של פומה והן מוכנות

מטיסים אותם לבירות אופנה

לא בהכרח ארצות אקזוטיות.. אז יש את לונדון אם בחמישית הן בלוס אנג'לס... אולי יטיסו אותם לניו יורק... לא יודעת..

TheJokerMan

New member
../images/Emo58.gifלאן הן טסות

בעונה הרביעית יטיסו אותן לקייפטאון (דרום אפריקה)

1תרו

New member
אוי מיי גאד למה מה יש להם לחפש שם

איידס?קניבלים? אוף רציתי שיטיסו אותם ללונדון...

קניבלים?

דרום אפריקה היא לא כמו אפריקה... שבטים וכאלו.. יש שם אנשים לבנים... והרבה בניינים.. חחחחחח וזאת ארץ מדהימה ביופיה!

גלתו

New member
התפלאתי וקצת התעצבנתי

אבל אז ראיתי שאתה (?) בן 11. נו מילא.

1תרו

New member
הנה זה בא...

אז מה עם אני בן 11?!
גם את היית בת 11 ואולי אני יודע יותר דברים ממך? מה זה משנה שאני בן 11 רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
אז הבעתי דעתי
OH WELL

ד א ר י ה

New member
בספרד יש הרבה מעצבים...

יש שם שתי רשתות בינלאומיות - מנגו וזארה, ומעבר לזה כל האופנה שם מושפעת מהאופנה האירופאית של פריז ומילאנו. אני כבר יכולה לראות את הבנות עושות פוטו שוט אחד בבגדי פלמנקו מסורתיים עם קסטנייטות, פוטו שוט בהשפעת דאלי או פיקסו או אמנים ספרדיים אחרים, יש המון אפשרויות... אבל ברזיל? מה יש בברזיל? זה יכול להיות נחמד לפרק אחד (כמו שלקחו אותן לג'מייקה), אבל זו לא ממש בירת אופנה עולמית...

למעלה