ולשאלון שלי

dviridit

New member
ולשאלון שלי

1. על איזה דמות הייתם מאמינים שהיא ילדותית ורואה סרטים מצוירים..? 2. איזוו דמות מן המתים הייתם רוצים שתחזור ואיזו הייתם רוצים להרוג שוב? 3. לאיזה שחקן/נית יש עבר פלילי לדעתכם? 4. עם מי הייתם שרים דואט? למי יש את הקול הכי יפה לדתכם?

ים כחול

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

1.ויקטור בטח רואה פופאי , (עם שגעון הגדלות שלו) 2.געגועים לטוני המקורי מתוק (ולא הייתי הורגת אפחד אבל מעיפה חופשי) 3. בראדלי , (נראה לי תחמן)
4. לא שרה עם אף אחד\אחת , למה להרוס להם את הקול והשיר?
קול יפה יש לג"ינה ... ולא מעבר לזה...

ים כחול

New member
אני ממש סקרנית עידיתוש../images/Emo25.gif

תלחשי רק לי בפרטי את התשובות הנכונות

dviridit

New member
לתשובות שלי, אני מקווה שמישהו יענה

אחרי הפרק. נקווה שאז יהיה לי יותר מזל. 1. גם אני חושבת כמוך חושבת שויקטור. אני מדמיינת דווקא מאחורי החזות המכובדת קורא לניקי להחליף את הקסטה של פופאי לפינוקיו. אח מתאים לו. 2. מה לעשות ? גם כאן כמו יפעת הייתי מחזירה את טוני אבל השחקן הראשון שגילם את הדמות. אהבתי אותו יותר. דמות מתה שהיתי הורגת שוב זה נצן על השבבבבוע הארוך והמשעמם שעינה אותנו עם אוליביה בגן העדן. 3. לתומאס כמובן. 4. לי גם אין קול יפה אבל הייתי רוצה דוקא שדני רומולטי יישיר לי שיר. הוא היה כזה מתוק וחתיך. בתקופה זו התחלתי לראות. זו גם ההזדמנות שלי לקרוא לו שישוב לסדרה.

התשובות שלי

1. מלקולם תמיד היה ילדותי כזה 2. טוני חבל שמת ואין לי אחד שהייתי רוצה להרוג שוב... 3. לשחקנים עצמם לא לדמויות לא נראה לי שיש עבר פלילי 4. אין לי אז לא הייתי שר ולאשלי נראה לי הקול הכי יפה * אקסטרה: לאיזו דמות הייתם מסדרים "תאונה קטנה"? תשובה שלי-תאונה לדיאן....

תשובות שלי....

1. על איזה דמות הייתם מאמינים שהיא ילדותית ורואה סרטים מצוירים..? הייתי מאמין על קאסי (מן הסתם
) 2. איזוו דמות מן המתים הייתם רוצים שתחזור ואיזו הייתם רוצים להרוג שוב? דיוויד קימבל -IN, אוליביה (נחשבה לחצי מתה?) - OUT 3. לאיזה שחקן/נית יש עבר פלילי לדעתכם? פעם פיטר ואריק הלכו קצת מכות, חוצמזה הייתי משער שוורטון אולי...? (אבל זה בטח בגלל הדמות שהוא מגלם זה משפיע עליי, למרות שבאמת יש לו לוק של עבריין). 4.עם מי הייתם שרים דואט? למי יש את הקול הכי יפה לדתכם? קאסי דה-פייבה
מאחר שהיא לא כלולה כאן, הייתי שר עם בילי (זוכרים פעם ראול שר איתו? אז הנה עוד אלטרנטיבה
)

Dawn12

New member
עכשיו אני

1. דמות ילדותית
- ניקולאס כמובן. אני בכלל לא אתפלא אם יש לו טלוויזיה נסתרת באחד מארונות העץ במשרד שלו ובין ביקורי המזמוזים של שרון הוא צופה בבאגס באני. עבודה אמיתית אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שהוא עושה שם. 2. דמות שתחזור מהמתים
- פיליפ צ'אנסלר השלישי. אף פעם לא ראיתי אותו בפרקים, לא מכיר את השחקן, ובטח שאני לא זוכר עלילות שלו - אבל רק הרעיון להרוג את הבן של ג'יל היה לדעתי טעות. אני יודע שבזמנו זה היה נחשב לסיפור טוב, וג'ס (ג'יל) נתנה כמה מהסצינות הכי טובות שלה במסגרתו - אבל לטווח הארוך, להרוג דמות שיכלה להיות כל כך מרכזית בסדרה זו פשוט טעות. 3. שחקן/ית עם עבר פלילי
- אממ... נראה לי שאני גם אלך על לארי. או שהוא באמת ככה במציאות או שהוא עושה עבודה מדהימה כשחקן. לא יכלו ללהק לתפקיד הזה מישהו מתאים יותר. 4. לכריס יש את הקול הכי יפה. הכל אצלה הכי יפה, זוכרים? היא השלמות בהתגלמותה. (כן, נגמר הסיפור של ליב אז חוזרים להציק לכריס
)

dviridit

New member
סיכום התשובות שניתנו

רובכם מסכימים שבמשפחת ניומן יש נפשות ילדותיות. רובכם מתגעגעים לטוני ולא מעוניינים להרוג שוב אנשים תמימים שזה יפה. לארי הוא השחקן המועדף שיילך לכלא בקרוב. באמת יש לו פרצוף של פושע. רוב המזמרים באים דווקא מבני אבוט. להתראות בשאלון הבא ותודה שענניתם. אם מישהו רוצה ועוד לא ענה כמובן שהוא מוזמן.

dviridit

New member
לשחקן המגלם את וורטון קוראים לארי,

לא ידעתי. תודה על האינפורמציה.

ים כחול

New member
כשהייתי צעירונת .......

לקחו אותי לגולן גלובוס , והראו לנו איך מאפרים ומלבשים שחקנים , זה היה מדהים , כי לקחו את הבחור הכי חננה באולם ועם איפור תסרוקת ולבוש הוא הפך פתאום לדמות של רוצח סדרתי ובכלל , עשו שם משחקי איפור מחרידים (שהתלהבתי מהעבודה) ונראה כאילו הם במלחמה פצועים קשה , עם רגל קטועה ועוד... מדהים איך שאפשר לשנות פנים של אנשים . תאר לך את רייאן ערס אמריקאי ? או את ניקי חשפנית ?
אופס זה באמת היה ...
לארי וורטון נראה כלכך פושע שאני סקרנית לראות אותו במציאות!!

python 4

New member
התשובות שלי..

1. דמות שרואה סרטים מצויירים היא ללא ספק בריטני. פשוט לא נראה לי שהיא הטיפוס של "ד"ר ז'יוואגו". 2. דמות מן המתים שתחזור.. אני מסכים עם שחר, שיש להחזיר מיד את פיליפ צ'נסלר III אבל לא מאותה סיבה ששחר ציין - פשוט כי הוא חתיך לאללה, וצח"מ צריכה טיפוסים חתיכים לאללה (לא, אנחנו לא נסתפק רק בנייט, עד כמה שהוא חמוד). אגב, אם יחזירו את פיליפ ויהיה לו רומן עם פיליס זה יהיה נורא מצחיק - פיליפ ופיליס במיטה. מצד שני, לפיליפ לא יהיה רומן עם פיליס, אם כבר יהיה לו רומן עם פיל. אה, ודמות שצריך להרוג.. שוב? לדעתי צריך לתת לאוליביה צ'אנס נוסף. אולי הפעם נייתן יצליח לשכנע אותה שהיא באמת נראית יותר טוב בלבן. 3. שחקן עם עבר פלילי? זה קל - ליבי. הרי ברור ששחקנית היא לא - אין ספק שהיא מסתתרת על הסט רק כדי לברוח מהחוק. 4. הייתי מוכן לדואט עם דנושששש רומולטוששששש שלי - ואחרי שהיינו גומרים היינו אולי שרים גם איזה שיר ביחד.

dviridit

New member
חשבנו על אותו זמר. חחחחה איזה מצחיק

אתה ירוני, שחזרת ולכולכם תודה על התשובות המבדחות. באמת סיקרן אותי לדעת מה תענו.

למעלה