טוב אז כך - ילדתי בניתוח קיסרי
אמיר נולד ראשון ניקו אותו שמו לו כובע כחול על הראש הביאו לי אותו לנשיקה ושמו בעריסה. נועה יצאה דקה אחריו ולא הפסיקה לבכות, כולם בחדר ניתוח אמרו לה, טוב מתוקה הבנו שאת בת די ממוש תפסיקי לבכות אחיך כבר שתק. ניקו גם אותה שמו לה כובע ורוד על הראש והביאו לי גם אותה לנשיקה. מייד ביקשתי לראות את אמיר שוב, האחות החזיקה את שניהם הביאה לי אותם לנשיקה והטיסו אותם עם בעלי למחלקה למשקל וכו´. לקראת הצהריים ביקשתי לראות את הילדים וכל הזמן אמרו לי עוד מעט, עוד מעט. בעלי, אמא שלי ואחותי באו אלי בצהריים וביקשתי מהם שילכו להביא לי את הילדים. ושוב אומרים לי עוד מעט, עוד מעט, ובנשימה אחת אחותי אומרת לי אנחנו נלך להביא רק את הבת, שאלתי למה רק אותה ? ואז הפיכית הזו אומרת לי הבן קצת קטן. אמרתי לה מה פתאום קטן הבת נולדה יותר קטנה. מה אתם מסתירים ממני והתחלתי לבכות. בעלי חיבק אותי ואמר לי שיש לאמיר קצת בעיות עם הנשימה, לכן הכניסו אותו לאינקובטור ועוקבים אחרי פעולות הלב, ברגע הזה ממש נשברתי ולא הפסקתי לבכות וביקשתי שיספרו לי את כל האמת ושלא יסתירו ממני שום דבר. כשראיתי שבעלי רגוע הבנתי שבאמת הכל בסדר ושרק רוצים לעכוב אחרי פעולות הלב. באמת בערב הביאו לי את שני הבונבונים בעריסה אחת. הם היו פשוט מדהימים. הסתכלתי עליהם והתחלתי לבכות. הרמתי את שניהם ופשוט לא יכולתי להפרד מהם. בניגוד ללידה הראשונה נקשרתי אל הקטנים האלה מייד. בכל בוקר כשהייתי נכנסתי לתינוקיה הייתי מסתכלת על אמיר ובוכה - עד היום אני לא יודעת למה ! זהו, יצא קצת מבולבל, לא ?