ולשיעור היומי-איך לא להיות אימו ולשרוד

Blade Of Fire

New member
ולשיעור היומי-איך לא להיות אימו ולשרוד

ואחרי שהשגתי את תשומת לבכם-אני אסביר. נכון שזה כיף לצחוק על אימואים? כל הילדים בני 15 האלו שמסתובבים בישראבלוג כל היום, מציפים את הגג של עזריאלי, מאיימים להתאבד בכל פוסט, כאילו חותכים ורידים, מסתובבים עם שלטי "חבקו אותי\תביאו לי שקל\תאנסו אותי" ומנסים להשיג צומי בכל נקודת זמן אפשרית? נכון שזה נורא כיף להצביע עליהם ולצחוק על כמה שהם מורבידים ולוקחים כל דבר ללב? אני בטוח שרובכם אמרתם לעצמכם "נכון" בקול רם כל כך עד שאמא שאלה מהסלון "מה נכון?". תגידו-הסתכלתם על עצמכם במראה בזמן האחרון? כבר מספר שבועות שמשהו קורה לפורום הזה. אני לא בטוח מה, אבל שמעתי מהמון אנשים משפט יחיד "כבר לא כיף לי פה". תגידו לי-מה עובר עליכם? הפורום הזה הפך להיות מוצף בילדים קטנים שמתבכיינים על כל דבר שאומרים להם והם לוקחים קשה כל כך כל טוקבק שהמנהלים פה צריכים לכבות שריפות ריבים רגע לפני שהשרפות הופכות לדלקות שמכחידות יערות גשם, ולא פעם אחת שהם לא יכלו להשתלט פה על אנשים. מה קורה לכם? זה אינטרנט!! למה כל טוקבק פה חייב לבוא עם כל כך הרבה מעמסה ריגשית שצריך לשקול פה את הרגשות של כל אחד מהפורום לפני שכותבים משהו בכלל? אתם שמים לב איפה אתם? אתם בפורום. אנשים שזרים לכם אומרים לכם דברים שאותם אתם לוקחים כל כך קשה שזה פשוט מכניס אתכם לדיכאון מטורף. אז נכון-יש אנשים יותר קרובים מאחרים בפורום הזה.. אותם צריך לקחת בחשבון... אבל למה להתבאס בגלל איזו הערה של מישהו זר. אז נכון, מעניינים אותנו הרגשות שלכם, אנחנו רוצים שתחלקו, כולם פה יחסית חברים וכולם תומכים אחד בשני ולכן יש לנו כל כמה ימים את השירשור התבכיינות של
, אבל בחייאת ראבאק-קחו בקלות. תתאפסו על עצמכם, תפסיקו לריב ותפסיקו לקחת קשה כל טוקבק. ואני לא מבקש גם שהכל יהיה יפה וורוד וקסום כאן, יש גם שחור בעולם, אבל בחייאת-יש איזון! מהצד השני-תפסיקו לכתוב טוקבקים פוגעים! זה לא פורום כזה! אני לא מבקש תגובות. אני מבקש רק שתעשו חשבון עם עצמכם. בתודה, הזקן שלכם, עידן. (ואיתי. אבל איתי לא חשוב כמוני.)

LadySilkworm

New member
נהיה קצת ריק :(

זה כזה מוזר.. פעם אם לא הייתי נכנסת למחשב יום שלם, ואח"כ נכנסת לפורום, היו מלאאאאאא הודעות חדשות. ביום רביעי לא הייתי במחשב ושנכנסתי ביום חמישי לא היו כ"כ הרבה הודעות חדשות P:

lacrimosa girl

New member
כן,זה .נכון.

But im really busy and i guess thats Alona is busy too,and forum witout``tzunamy makers``may become a bit boring /tapuzforum/images/emo8.gif

The Cat Woman

New member
הא? באיזה מן להלה-לנד אתה חי??

לאחרונה השתפר פה? פחחח!!!!! בדיחה ממש ממש טובה... או שהתנסחת גרוע או שבאמת התכוונת לזה, בכל מקרה- לא השתפר פה לאחרונה. זה מה שבטוח.

היויו

New member
את תמיד כזו שלילית?

אני לא הרבה זמן פה, אבל חלק גדול מהתגובות שלך הן שלילה של אחרים, שלילה של הסביבה או שלילה של כל העולם. מה הבעיה שלך? זה בדיוק מה שהוא מדבר עליו - די עם השליליות והציניות הזו. זה לא נעים ולא נחמד. אני למשל בא לפה למרות הפרשים הגילאים (שתאמינו או לא - הם משמעותיים) ועדיין נחמד לי פה, עד שאני רואה תגובות כאלה. אז די עם זה, בבקשה.

The Cat Woman

New member
שלום, נעים מאוד... אני ענבר

ופעם הייתי ממש נחמדה. תשאל את החבר'ה פה...
עד שפשוט one thing led to another (וסליחה אם יש פה איזה שגיאת כתיב, אני לא מקפידה) ונהיה פה לא משהו. אין לך מושג כמה היה פה מדהים לפני חודש בערך... באמת היה קסום. זה לא סתם ביטוי.

Blade Of Fire

New member
את מתנהגת כאילו לא קראת

את מה שכתבתי. זה סוג הדברים הפוגעים שמרחיקים מפה אנשים.

The Cat Woman

New member
קראתי, עדין... אבל אני עדיין חיה במציאות

אי אפשר להגיד שלא השתנה פה ולהעמיד פנים שהכל טוב ויפה. אם זה המריבות הקטנות והמטופשות האלה שביננו לפאוור ואז החבר'ה של פאוור לא אוהבים לקרוא ולהגיב פה, אם זה כל מני ביטויים שהוצאו מהקשרם, אם זה סתם דברים שפשוט נמאס להגיב אליהם... לא יודעת. אני מרגישה שפה זה כבר לא מה שהיה, כולם הרימו ידיים וחבל. מי שהיה פה לפני שאני הגעתי ונשאר בזמן שאני הייתי פה יכול להעיד שכל התקופה הזו הייתה התרוממות עצומה של הפורום! ולא רק בזכותי, אלא גם בזכות אלונה. ותראה מה המצב עכשיו- הבחורה מנסה להרים מפגש נחמש שיהיה שונה וכולם קוטלים אותה. מה זה היובש הזה? אני לא מבינה, לשבת בבית ולרבוץ מול המחשב/ טלויזיה/ וואט אבר- זה יותר טוב? ואני לא מדברת עליך כי לפי מה שאני זוכרת אתה דווקא היית בעד. אבל המפגש זו רק דוגמא קטנה להתנהגות של אנשים פה.... פשוט מורידים לך את החשק לעשות טיפה מעבר. זה הכל. זה כמו כדור שלג שמתחיל בקטנות ופשוט גדל וגדל.

Blade Of Fire

New member
שמעי אני לא מכחיש

להפך-אני אומר שמשהו מפגר קרה לפורום הזה ואת רק מחזקת את ידי... ההודעה הזאת היא מן קריאת השכמה לכולם לחזור לעצמם... אני לא מעמיד פנים שהכל בסדר-בדיוק להפך. אבל הערות כמו מה שכתבת הן לא במקום ומה שלא יהיה השינוי שעבר בך אישית-הוא לא צריך להתבטא בצורה של ציניות והתקפות על אנשים בפורום הזה. ותבואי מחר, תעשי לי טובה. גם אם יהיה מפגש מצומצם אז יהיה סבבהונפרוש לנו לים אחרי זה.. יהיה כיף:)

LadySilkworm

New member
זה נכון..

וזאת הסיבה שהפורום התרוקן כ"כ? דווקא חשבתי היום לעשות כמה דברים כדי לשפר פה את המצב רוח.. אבל אין פה אף אחד \=

TheImpactBoy

New member
כן, זה מוזר,

כי במפגש היו המון, והם דיי נעלמו. חבר'ה איפה אתם??

למעלה