ולתוצאה...

32שירלי

New member
ולתוצאה...

עוגת תיבת האוצר הענקית שלי.
תהנו!
אני נהנתי בהכנה מאוד, גם אם הייתי לחוצה

 

32שירלי

New member
:) תודה

עבדתי משהו כמו יומיים וחצי... אבל יום אחד אפיתי את העוגות ( אחת אחת כי בתנור שלי מניסיון זה הכי מהיר שלא יתפקשש) למחרת עשיתי את המשטח ובניתי את העוגה (כלומר בציפוי לבן) וזה לבד לקח לי כ5וחצי שעות. אחר כך לצפות את הקרשים והזהב ולצבוע ביליתי עוד כמה שעות וגם נגמר הזהב... עד 3 וחצי בבוקר... כ3-4 שעות. ולמחרת שהלקוח כבר עמד להגיע עשיתי את המנעול השלט וניסיונות להדביק את המטבעות. בסוף פשוט סידרתי אותן ככה לצילום... העיקר הלקוח אמר שזה יותר יפה ממה שציפה... ולי יש ניחוש לכמה אקח על זה להבא. כי ידעתי מראש שהתמחור לא קשור, אבל לא היתה לי הערכה מדוייקת. ודרך אגב הטיפ שהשאיר של ה30 ש״ח רק כיסה את הסוכריות ומטבעות זהב.
העוגה מורכבת מ28x28 , ומ24x24 .
וסתם בלי קשר יש לי שוב בית בת שנתיים בבית בגלל זה זה נפרש על יותר ימים בניגוד לפעם שהייתי מסוגלת לקחת הזמנות בהתראה 0, היום כבר כמעט ולא קיים...
ושוב תודה על הפרגון, ובתור מנהלת פורום קפקייקס לקוחה רוצה ממני קפקייקס בעיצוב שמלת נסיכה שזה לא מסובך אבל עוד לא התנסתי אפילו פעם אחת בזילופים למרות שקניתי את כול הערכה... כך שטוב שאני יודעת עכשיו שיש פורום כזה :)
&nbsp
 

32שירלי

New member
כמה הייתם מתמחרים אותה?

כאשר רק הממתקים לבד עלו 30 ש״ח. גודל העוגות 28x28 ו24x24
יש מצב להזמנה של העוגה הזאת מוקטנת במעט כבר לחופש הבא... :)
&nbsp
 

MisterCupcake

New member
יש כמה דרכים לתמחר

השיטה הכי פשוטה אומרת לקחת את העלויות היבשות בלבד ולהכפיל ב-3 (שזה כולל עלויות נלוות כמו חשמל, זמן, וכו' פלוס רווח)
בעלויות היבשות הכוונה לתמחר עלות כל מוצר ביחס לכמות שהשתמשת, ולא לכמות של החבילה, ואז לחשב את העלויות בהתאם
למשל, אם קילו קמח עולה 5 שקלים (הוא לא, אבל רק לצורך ההדגמה) , והשתמשת בחצי קילו לעוגה - אז עלות הרמח לחישוב היבש היא 2.5 שקלים
&nbsp
מקווה שעזרתי
ואשמח לשמוע שיטות נוספות
 

32שירלי

New member
תודה תמר :) כנראה שהבעיה העיקרית

היתה הביטחון העצמי שלי ... הרוב ידעתי , סתם הייתי לחוצה מהאתגר
 
למעלה