ומאחר והפורום הוא עבור הילדים

ayeletba

New member
ומאחר והפורום הוא עבור הילדים ../images/Emo23.gif

אציג עכשיו תמונות של אמא גאה. קודם כל נעים מאוד (כי לא זכרתי אם הצטרפתי רשמית). אני איילת אמא לשניים - בת אוטוטו 9 ובן אוטוטו 6 (שככה בשקט נולדו יום אחרי יום בהפרש של שלוש שנים). הקיצער - ביתי בת ה-9 לא הרגישה טוב וחזרה הביתה (ואני איתה). אחרי שעה כבר "בא לה להכין משהו בפימו". אמא שלפה חפיסות ואת כל האינסטרומנטים והתוצאה - מחזיק מפתחות צבעוני ועליז שהילדה הכינה ממש בעצמה וגם היתה אחראית על בחירת הצבעים, החיתוכית והדוגמאות ומבנה החרוזים: ער -

Jazz Singer

New member
Oh God

כמה כישרון!!! מהמם מהמם מהמם. היא מוכנה אולי ללמד אותי?

מרפי

New member
מקסים ביותר!!! אני ירוקה מקנאה

אני עשיתי וזה לא יצא כזה מדוייק ונקי

אם זה מה שהיא עושה בגיל 9

אני הייתי מתכננת כבר את הסטודיו בבית. הילדה מוכשרת בטירופים. דורשים במיידי עוד תמונות של עבודות נוספות
וכמובן א. לעלות את המחזיק הנפלא לגלרית פימו ב. האם הקטנה מעוניינת שנפתח לה גלריה אישית לעבודותיה?

את מוכשרת מאוד !!!

המשיכי ליצור ולהראות לנו ואני בטוחה שאת גם מבשלת ואופה כמו אמא וסבתא
נכון?

ayeletba

New member
אהה, תפסת אותנו ../images/Emo8.gif

אכן - אני משלבת אהבה לפימו ולאוכל (אבל כמובן לא ביחד - התנורית שלי אופה בזמן האחרון רק פימו ואת האוכל אופים במיקרו או בתנור).

את ממש מוכשרת יקירתי, ואנחנו מאד

נשמח לראות עוד מעבודותייך. באיזה עוד חומרים את יוצרת מלבד פימו?

ayeletba

New member
אז ככה:

הפימו נכנס לביתנו ממש לפני חצי שנה והאמת שלרותם לא יצא הרבה לעבוד עם פימו (כי אמא מתקמצנת לתת מהפימו שלה..איזה אמא ..), אבל היא התגלתה כמגלגלת חרוזים נפלאה - יוצאים לה יותר מדוייקים משלי. חוצמזה רותם אוהבת לעשות צמידים מחרוזים קטנים. אבל הבטחתי לה היום שאקנה לה "פימו שלה" שיהיה לשה (ככה היא ביקשה..). אני מודה שלא יצא לי לשבת איתה הרבה אבל החלטנו שהפורום הזה הוא ממש הזדמנות מצויינת לשבת וליצור יחד ולקבל רעיונות נפלאים - אז תודה שאתם כאן. ותודה על המחמאות.

ayeletba

New member
וגם זה של רותם (השמאלי)

עשיתי לה לא מזמן סדנה סטייל נירש אחרי שאני הייתי והתלהבתי. תראו איך המשטח של הדשא שלה יותר מדוייק משלי (הימני שלי). אני מתחילה בזכותכם באמת לחשוב שיש לי כשרון בבית שצריך לפתח. אז יאללה לעבודה
.

למעלה