ומאחר ומשעמם... זה מצדיק שירשור

שמופית

New member
ומאחר ומשעמם... זה מצדיק שירשור

חדש........... אז איזה שירים אתן מעדיפות לשמוע ברדיו בזמן העבודה ? אני אישית חתומה על גלגל"צ

danonit

New member
גלגל"צ בעבודה

עם כל המגרעות שלהם (זה שהם טוחנים שירים מאפנים, הפרסומות הדביליות של הזהירות בדרכים וכו´) לפחות אין שם פרסומות ואפשר לסמוך על זה שבכל שעה יהיה שם בערך אותו דבר. בבית אני שומעת sky radio דרך הכבלים - זאת תחנה הולנדית עם שירים די כמו בגלגל"צ אבל קצת יותר מגוונים ובערב יש בדר"כ יותר שירים שקטים. באופן כללי - רק רדיו - אני ממש לא אוהבת לשמוע דיסקים...

תוכי

New member
טוב אצלי בעבודה

אפשר לקלוט רק 102 FM או 91 FM ברכב בדר"כ אני מקשיבה ל-רדיוס או 99FM

fila

New member
במשרד קולטים אצלי רק 104.5

תחתנ כאן בצפון שגם טוחנים בה כל היום את אותם שירים אבל עכשיו בצהריים יש שירים לבחירת המאזינים אז חוץ מאלה שמזמינים את "אתה תותח" או "תלך כפרה עליי" דווקא6 יש שירים יפים. חוץ מזה שהכנתי לי כמה קלטות עם ה"גדולים" שלי ואני שומעת את זה לפעמים. באוטו אני שומעת גלגל"צ.

Ronnie*

New member
גלגל"צ - הרע במיעוטו...

האמת היא שהם די מעצבנים אותי, משמיעים כל שיר קיץ מטופש עשר פעמים ביום... זה כנראה לא נועד לאנשים שמקשיבים להם כל היום, כמוני. אבל לפחות אין פרסומות (חוץ מתשדירים טורדניים של זהירות בדרכים), ואין דיבורים... אני לא מסוגלת להקשיב לדיבורים ברדיו, בעיקר לא כשאני עובדת. מדי פעם, כשהם ממש מגזימים, אנחנו (אני וחברתי למשרד) עוברות לשמוע דיסקים...

gmgy

New member
גלגלצ דרך האינטרנט

אבל יש לי זכויות יוצרים....

אלפית

New member
אפרופו חלוקת הקשב של יעלי2

אני מעדיפה שקט בעבודה, ללא מוזיקת רקע, ולשמחתי כרגע זכיתי בשכנים עם העדפות דומות. בתקופות אחרות נאלצתי לסבול ... בשקט! אני בכלל חרשנית בעברי: בימי ביה"ס הייתי יושבת כמו ילדה טובה להכין את השיעורים, ללא רדיו ברקע ! האחים שלי לא שוכחים לי עד היום (ועברו כבר כמה וכמה וכמה שנים טובות) שכשלמדתי לבגרויות הם נאלצו לראות טלוויזיה ללא קול. הם מגזימים כמובן, אבל אני די התעקשתי על ... שקט! ככה שרדיו אצלי זה בעיקר ברכב. בד"כ גלגלצ. לפעמים, בדרך לעבודה בבוקר, כשנחה עלי הרוח, אני מעבירה לשמוע מה קורה בעולם באמצעות ברשת ב´, מכיוון שאני לא יכולה לסבול את גולן יוחפז בגל"צ (סתם ג´וק שלי, עושה לי נרווים הבנאדם), ואם אני מתאחרת אז מזפזפת בין רפי רשף לדליה יאירי (שפעם הייתי שומעת אותה רק כשנאלצתי בנסיעות משותפות עם אבא שלי, אבל עכשיו כנראה שקצת הזדקנתי ...) א.

הילית*

New member
לא שומעת רדיו בעבודה !

ובכלל אני שומעת רק באוטו ובבוקר בבית לפני שאני יוצאת לעבודה. מאוד אוהבת את גלגלצ וגלי צהל וגם די נהנית להקשיב ל- 103 ולשטויות שנאמרות שם. זה ממש מצחיק אותי. ביום הנישואין שלנו יצא שהסתובבנו די הרבה אז שמענו בבוקר את זהבי עצבני וצחקנו ואחר הצהריים צחקנו מורדה ואח"כ מהבימה המרכזית ששם מישהו שר על לפוליטיקאים שלנו "די, דיבילים די די די די" (לא זוכרת מאיזה שיר אבל זו מנגינה די ידועה). בקיצר צריך לשמוע את 103 בהומור.

מאי26

New member
גם אני מאלה שלא שומעות

רדיו בעבודה... שותפי למשרד לא מסוגל לסבול את זה, והעבודה שלי גם כרוכה בהרבה שיחות עם אנשים, אז זה לא ממש הולך. מה שכן, יש לי כבר תכניות קבועות בדרך לעבודה וחזרה ממנה - בדרך לעבודה אני שומעת את התכנית של טל ברמן ב102fm שיש בה לא מעט קטעים משעשעים. בדרך חזרה מהעבודה אני מזדהה עם אמיקה שעושה חיקויים של האנשים מ"הבמה המרכזית" ב103fm - לא יאמן איזה אנשים שרוטים מתקשרים לשם. משעשע עד מאוד. כדי להעביר את הזמן בבית ובסופי שבוע הרדיו פתוח בדרך כלל על גלגל"צ או בסופי שבוע על רדיו ללא הפסקה, ששם יש שירים ישראליים. כשאני עובדת בבית במשך היום אני גם נהנית לשמוע את "המילה האחרונה" בגלי צה"ל (מסכימה שאכן השילוב המנצח הוא עירית לינור ואורי אורבך) ואת ורדה רזיאל ז´קונט בשביל הקטע...

סיגל2

New member
אני בין אלה שלא שומעות מוזיקה

בעבודה כי אני יושבת באזור פתוח. אך בבית אני מקשיבה בעיקר לדיסקים.

למעלה