ומהו הרמת אביב ג' שלכם

T h e Dude

New member
ומהו הרמת אביב ג' שלכם ../images/Emo35.gif

ובכן, פורום חדש. השאלה שלי היא כזאת- מהו הרמת אביב ג' שלכם: מאיזה עונה התחלתם לצפות? האם אהבתם? או שמא רק עכשיו התחלתם? אתם מרוצים מהסדרה?

T h e Dude

New member
../images/Emo41.gif והתשובה שלי היא: ../images/Emo41.gif

כשהייתי קטן, צפיתי מהפרק הראשון ועד לסוף הסדרה, ללא הפסקה. הייתי מכור בהתחלה לזהב של שוטים- הסדרה הקודמת לרמת אביב ג'. ועל כן- אהבתי את רמת אביב ג' פי 100. אבל
הייתי בן 7. עכשיו אני בן 18. אנשים, הסדרה הזאת זולה. השחקנים לא יודעים לשחק ב
. התסריט חרא, והמוסיקה פשוט מחרפנת את המוח. ובכל זאת אני צופה בזה, רק כי זה מסקרן לראות איך היינו ילדים פתאטים. ולחשוב שחשבתי שיעל בר זהר שחקנית מדהימה. ווייעזמיר.

חח אשכרה! ../images/Emo41.gif

מסכימה איתך מילה במילה. גמאני חשבתי שיעל בר זוהר היא אחת השחקנים הכי טובים שיש.

chiquitito15

New member
בוא אני אגיד לך משו../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

הסדרה הזאת לא "להיט" היום שהיא עומדת מול טלנובלות ישראליות אחרות... הכל שונה, האיכות, התסריט, העלילה, השחקנים... הסדרה הזאת הייתה נסיון ראשון לעשות אופרת סבון בארץ והנה- זה מה שיצא ולכן זה נראה ככה... תראה את יעל בר זוהר כשהיא משחקת ברמת אביב ועכשיו בטלנובלה בע"מ- פער גדול... מה שאומר שהתעשייה הזאת של הטלנובלות למדה כמה וכמה דברים מאז... נכון שהתסריט פטתי (להלן- "לאן את הולכת? -למקום שבו אני אקבל קצת אהבה!"), המשחק טיפה צולע אבל זה מה שיש... זה מה שהיה וזאת הסדרה... לדעתי, אם אנחנו אוהבים אותה- אז נאהב אותה כך או כך

תגובה בשבילך

אני הייתי בן שנה ואולי אפילו פחות כששידרו את הסדרה... ואתה משווה אתזה למשחק של היום, זה לא פייר. אני מעדיף את המשחק של פעם על של היום, (דיברו יותר מגניב.) תקרא לי משוגע, אבל הסדרה הזאת הרבה יותר שווה מכל סדרה אחרת (כמעט). ומה אתה רומז על יעל בר זוהר? אולי לא שחקנית כזאת טובה, אבל לא גרועה. (זכותך לחשוב ככה), אבל...למה אתה מעליב?

אמממ.....

אני לא זוכר מאיזה עונה התחלתי לצפות אבל בטח שלא מהעונה הראשונה
ואני לא זוכר כלום
אהבתי את מה שראיתי ואני מרוצה גם מהעונה הזו

mominman

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

הייתי צופה בזה שהייתי קטן, ואני זוכר שמתתי על זה.. למרות שאני לא זוכר הרבה (רק חטיפה, לא יגיד יותר של יהיה ספוילר) אבל דודו, אני חולק עלייך
לדעתי הסדרה הזו [תקח הכל במונחים של אז, אל תשכח שהתעשייה התקדמה ואתה לא יכול להשוות, למרות שאם תשווה יהיו המון חלקים שהרמה תיקח..] פשוט מושקעת, הלוקיישנים, התפאורה, הבגדים, הצילומי חוץ וגם רוב השחקנים משחקים טוב מאד. רק יעל בר זוהר שזו הייתה ההתנסות הראשונה שלה, ועוד כמה שחקנים לא משחקים יותר מידי טוב, כי פעם זה היה ככה. התסריט קצת דפוק, יותר מידי חיקוי של טלנובלה אמריקאית- לעזעזל למה שגיא יהיה פתאם עם טייפ ויקליט את טלי? "לאן את הולכת? למקום שאני אמצא בו קצת אהבה!" - פתטי ! וקורה כל כך הרבה בכל פרק.. אבל סביר להניח בגלל שזה היה משודר פעם בשבוע. אני מאד אוהב את הסדרה ונהנה ממנה- גם היום

mary lou

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בכל מילה

וחוץ מזה- נכון שיעל שיחקה בהתחלה כמו כפכף, אבל בעונות שאחרי היא השתפרה. ז"א שגם בתור ילדים רובנו אהבנו אותהבשלבים שהיא שיחקה קצת יותר טוב...

ran1286

New member
רמת אביב ג' שלי היא כזאת...

התחלתי לצפות ישר מההתחלה וזו הסדרה שאני הכי אוהב מכל הטלנובלות האלה ששודרו אחריה כמו לגעת באושר, לחיי האהבה, משחק החיים, אהבה מעבר לפינה, מיכאלה, טלנובלה בע"מ. אני מרוצה מהסדרה. יש עלילות מותחות ומעניינות ואף שחקנים טובים כמו ברוך דרור שמגלם את גיא.

chiquitito15

New member
עונה...../images/Emo26.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

אני רואה את הסדרה מההתחלה בפעם הראשונה... נהנה מכל רגע, הפרקים רק הולכים ומשתפרים והעלילה מסתבכת... פשוט תענוג רצוף

../images/Emo183.gifעונה../images/Emo3.gif

התחלתי לראות מהעונה השלישית בערך, וזה היה בערך הדבר הראשון שראיתי בקביעות בטלוויזיה, וממש ממש אהבתי את זה, זו באמת הייתה הסדרה בשבילי, וכששמעתי שמשדרים אותה מהתחלה ממש התרגשתי. עכשיו אני לא מבינה למה כל כך אהבתי את זה, כי בדוגרי הסדרה לא משו, אבל זה כיף לראות אותה ולהיזכר

למעלה