ומה איתי?../images/Emo3.gif
אז ככה.... אחרי שלא יצאתי מהבית מאז יום חמישי שחזרתי מהעבודה, גם לא יצאתי משלל הפיג´מות החמודות שלי כי עשיתי זריקות לא ממש נעימות בכל יום, אז התלבשנו הערב התאפרתי והתבשמתי ונסענו לנו בגשם זלעפות לאחות של שמעון, 15 דקות לפני שהגענו אליה לחגיגת ספינג´ ותה עם נענע
התחיל האוטו של שמעון לקרטע בעליות (לקרטע זה מילה יפה במקרה הזה), בקיצור עשינו "אחורה פנה" , השארנו את האוטו שלו במפעל בו הוא עובד ואני עם מגפי עקב 10 ס"מ, חצאית +תיק שיקי ביותר ותחת שלם משותק מכאבי הזרקה
טיפסתי למשאית שלו ונסענו הביתה , התאכזבתי? קצת כי נורא התחשק לי לצאת ולפגוש קצת אנשים, אבל באנו הביתה ושמנו לנו פיצה בתנור,לבשתי שוב פיג´מת פליז ונעלי בית של איה (החמור מפו הדב),אכלנו, קינחתי בריבוע הגדול עם הציור של הפרה (של שוקוד לבן) עישנו סיגריה והתישבתי שוב מול המחשב. והחסכון? לא יודעת מכמה קלוריות ניצלתי היום אבל אני בטוחה שבפיצה והשוקולד היה פחות
(וכל שנבקש לו יהי
) שיהיה לכולנו שבוע טוב , שקט ושמח
אז ככה.... אחרי שלא יצאתי מהבית מאז יום חמישי שחזרתי מהעבודה, גם לא יצאתי משלל הפיג´מות החמודות שלי כי עשיתי זריקות לא ממש נעימות בכל יום, אז התלבשנו הערב התאפרתי והתבשמתי ונסענו לנו בגשם זלעפות לאחות של שמעון, 15 דקות לפני שהגענו אליה לחגיגת ספינג´ ותה עם נענע