ומה אם אני לא אוהב אלכוהול ?

IndigoChild1

New member
ומה אם אני לא אוהב אלכוהול ?

אני אישית לא אוהב לשתות אלכוהול אבל בכל זאות רוצה להיות ברמן זה יכול להיות דבר כזה ?

תלת חי

New member
אז למה אתה רוצה להיות ברמן?

אני ממש לא חושב שברמן צריך להשתכר כל משמרת אבל נראה לי הגיוני שתכיר את המשקאות שאתה מוזג ויהיה לך חיבור לחלק מהם (ולחלק לא..) על מנת שתוכל לייעץ ולחוות את דעתך. אם אין לך את זה אז ממש לא נראה לי שהתפקיד יתאים לך.. אולי אם תברמן במקס ברנר..

IndigoChild1

New member
חחח ברמן במקס ברנר

אם אני הולך להיות ברמן זה לא בגלל המשקאות זה בגלל שזו עבודה סטייל כזאות ואפשר להכיר מלא כוסיות ככה ושמעתי שאפשר לעשות המון כסף חוץ מזה נאי לא רואה שום סיבה

חמדונה

New member
אתה יכול להיות ברמן,

אתה פשוט תהיה גרוע בזה. אפשר לקלוט פוזה בדיוק תוך שלושים שניות, ואם אני נכנסת לפאב והברמן כולו פוזה אחת גדולה והוא בקטע כי זה שוס, הסיכויים שאני אחזור לפאב הזה שואפים לאפס.

che777

New member
אני אישית הלכתי לעשות קורס ולא אהבתי לשתות

כשאני הלכתי לעשות את הקורס שנאתי אלכוהול, לא יצא לי לטעום אלכוהול שחשבתי שהוא טעים, כל מה ששתיתי היה חרא ובטעם של אלכוהול, בעיקרון אחרי הקורס הראש שלי נפתח להרבה הרבה יותר סוגי אלכוהול ממה שהכרתי והבנתי שיש גם אלכוהול שממש טעים לשתות, אני אישית מת על אלכוהול, לא בגלל שזה אלכוהול, אלכוהול לא משפיע עליי גם לא ברמות הגבוהות של השתיה, אלא כי עם אלכוהול אפשר לעשות משחקי טעמים ממש מעולים שאי אפשר לעשות בד''כ עם משקאות אחרים..... וגם בתור לא הכי חובב אלכוהול, אפשר לדעת הרבה ולהבין הרבה על פי ניסיון של אחרים..... אבל אם זה למטרת פוזה רד מזה... לא הילך לך כי זה גם לא בהכרח פשוט כמו שזה נראה לך מהצד השני של הבר....

תנחומי

אם אתה צריך ללכת לעבוד בתור ברמן כדי להכיר בנות מצבך ממש גרוע... חשבת לפתח אישיות במקום? או לשנות את הגישה שלך קצת? זה יעזור לך להכיר בנות הרבה יותר. נראה לי שזה לא הפורום בשבילך... עדיף שתרשם לקופידון או משהו...

eulogy1

New member
מחזק

בעיקר את העובדה שאתה אידיוט. אתה בפורום ברמנים ולא היכרויות. תתגבר.

חצי מהברמנים מדווחים על חיי מין סבבה לגמרי

אחי עשה מה שבא לך, אתם גם כן עושים מהברמן רופא או מנתח לב פתוח

אף אחד לא עשה השוואה, אבל...

גם ברמן כמו כל דבר זה מקצוע יש לו דרישות מסוימות. אם הוא רוצה לעבוד בתור ברמן כדי שילך לו עם בנות אז חבל לו להתחיל בכלל כי הוא לא יחזיק שבוע. הוא מחפש את הדרך הקצרה והקלה להגיע לדברים ואני רוצה לראות אותו עובד 8 שעות שבהן הוא צריך לנקות, לטפל בלקוחות מציקים שחושבים שהם קנו אותך בשיא הלחץ, מרים חביות בירה וכ'ו... הרי הוא יברח תוך שבוע כי הוא יבין שזה לא רק פוזה ומספרי טלפון של בנות אלא עבודה מאוד מאוד קשה...

obbb

New member
בתור אחד שעובד במקום די רע

שמעביד את הברמנים שלו ב1001 דברים שלא קשורים... אני יכול להגיד בבטחון (אך בפנים נפולות) שאני עובד במקום שבאופן יחסי העבודה בוא הרבה יותר קשה מרוב הברים. אבל להגיד שזו עבודה מאוד מאוד קשה באופן כללי? לדעתי העניין קצת רחוק מזה... צריך כוחות נפשיים להתמודד עם כל מיני מצבים מציקים אבל בסה"כ זו בהחלט לא עבודה מאוד מאוד קשה.

למעלה