ומה אם קשה לי ?

• פותח הנושא ו
  • פורסם בתאריך

ו

New member
ומה אם קשה לי ?

אספתי אמונות, הבנתי שהכל עניין של בחירה. ומה אם קשה לי ליישם? קשה לי לבחור, קשה לי להרגיש את האור והיופי למרות שאני מוקפת בהם. ההרגשה קשה ומדכאת, קשה לי לקום, ולעשות ולהתמיד. כילים יש בשפע. אבל הקושי בעשייה. יש עצה?

רק התמדה- ואם יש רגרסיה בתהליך

לא נורא לוקחים נשימה עמוקה וממשיכים שוב משתדלים לעלות בחזרה על דרך המודעות ואם יש נסיגה- או תקלה- עוצרים- נושמים וחוזרים לדרך כי לאורכה אין דומה לה- והדרך אמנם לא תמיד קלה אך מאד משתלמת לאורכה אנו רק בני אדם- ויש נפילות- וזה בסדר- רק לא צריך להשאר שם ולהתייאש- אלה רק לעלות בחזרה על הדרך הרוחנית בידיעה שכבני אדם יכולים אנו לטעות לעיתים בהצלחה אביגיל

urifelsher

New member
אולי תנסי?

"ומה אם קשה לי ליישם? קשה לי לבחור, קשה לי להרגיש את האור והיופי " נשמע שאת נמצאת בבילבול מרוב אפשרויות הבחירה.אז תני לבילבול להיות קחי את זה עד הסוף.כרגע את מנסה לשלוט בבילבול וזה מביא עוד בילבול. אז פשוט תני לזה להיות.ואחרי שתמצאי את זה ,יהיה יותר קל לבחור. ככה זה היה אצלי בכח אופן. אור ואהבה אורי

ו

New member
תודה ועוד קצת

תודה אביגיל שהזכרת לי שיש פרופורציות וכדאי למתוח את הצוואר ולהסתכל מלמעלה על התמונה, הרעיון הכללי. תודה אורי, אתה צודק אני מבולבלת אבל גם לחוצה כבר כמה שנים שאני לא עובדת, אני צעירה, ועכשיו כשמלאה לבני שנה, אני חייבת לקום ולעשות משהו בתחום הגשמי. מיכוון ואני לא רוצה לעבוד 5-8 כי ככה אני לא רואה את המשמעות שלי לחיים, הייתי רוצה לנסות לחבר בין הרוח -לגשמי. וזה מלחיץ כי אני לא מצליחה ל"קרקע" את עצמי.זה מלחיץ כי אני צריכה להתפרנס (מה שילד עושה..) להיות מעשית. בשנים האחרונות גם בודדתי את עצמי מחברה- בלי חברות, חברה, זה קל כשגרים במושב, וכשאין כסף אז גם לא הולכים לסדנאות וכיו"ב, אז כל מפגש קצת לא מוצלח אם סתם מישהו בחנות מערער אותי לשעות, וזה עד שהצלחתי להוציא את עצמי.. באתר של אביגיל שיחקתי קצת בנומרולוגיה ויצא שאני מס´ 2 וכמו שכתוב שם להזהר מלשקוע וכו´ אני עמוק בפנים. בקיצור, אני מנסה לצאת מהבור ואני לא מפסיקה להרטיב את השוליים ולהתגלש חזרה.

urifelsher

New member
אם את יודעת שאת בבור אז מצבך טוב

פשוט תמשיכי ככה מיתוך כוונה לצאת מהבור אור ואהבה אורי

למעלה