ומה אם רוצים את הבילתי אפשרי?

dirty pink

New member
ומה אם רוצים את הבילתי אפשרי? ../images/Emo23.gif

שלום שוב, חזרתי גם השבוע ואני שוב ליד המחשב, מחפשת תשובות למה שמציק לי. אז הנה הפעם יש לי עוד שאלה משו משו... במילים פשוות הא תבוא ככה "איך מעלים את דו-השיח ברמה אחת למעלה כי שאולי יקרה משהו? או יותר נכון - איך לחזק את ההיכרות ולגלות עליו עוד פרטים..." (בהנחה שהאדם שאיתו אני מדברת מוצא חן בעיני...) ועוד דבר, איך אני יוצרת שיחה אישית שלנו בלי כל השאר מסביב... ועכשיו אני יסביר ששמתי עין על מישהו מה"בוגרים" בתנועה שלנו (יש תנועת נוער ותנועת בוגרים).. שבהיררכיה של התנועה זה כמעט בילתי הגיוני שהוא בכלל ישים עלי, אבל בעיקרון הוא ממש נחמד וחיוכי אלי מהרגע שנפגשנו ככה שאולי יש סיכוי להכיר אותו יותר (ואפילו סתם להכיר, לא חייב משהו יותר רציני...) בלמאחר וכל פעם שאנחנו נפגשים זה ביחד עם כולם.. אין לי מושג איך אני יוצרת איתו שיחה אחרת... למישהו יש רעיון?! מעבר לזה, אני לומדת להכיר את הפורום שלכם יותר, והאנשים כאן מתחילים ממש למצוא חן בעיני, עם המון שמחת חיים.. וטוב לראות שעדיין יש כאלה.. dirty

היי dirty pink ../images/Emo140.gif

לפי הבנתי (ותקני אותי אם אני טועה) את משתייכת ל"בוגרים" (בת 18) נכון? ואם אכן כך ואת מעוניינת ליצור קשר כלשהוא עם הבחור לכל מטרה שתהיה אבל מחפשת הזדמנות להיות איתו "לבד", אולי תנסי לעשות זאת דרך התנועה עצמה, הכוונה היא שאתם בטח מעלים כל מיני פעילויות בתנועה אז תחפשי את הדרך להכין פעולה שאת יוזמת ותבקשי ממנו שיעזור לך בהכנה או בהעברתה וכך תוכלי לזכות במעט "זמן איכות" עם הבחור ומי יודע לאן זה יגלוש משם. מקווה שתצליחי בכל מקרה בכל דרך שתבחרי. גמר חתימה טובה. באתייי

למעלה