ומה אם .......

ה מוזה

New member
ומה אם .......

ומה אם הייתי שולחת לך דף חלק לבן בתולי חסר אותיות ומילים רק שורות שורות.. היית יודע לקרוא אותו? ומה אם הייתי שולחת לך מכתב בלי מילים שולחת לך את שתיקתי היית יודע להקשיב ? ומה אם הייתי שולחת לך מכתב ללא רגשות מכתב שדמעה לא הכתימה אותו היית יודע להבין.? ומה אם הייתי שולחת לך דף שנתלש מתוכי מלא מחיקות ואותיות ותיקונים היית יודע לראות בו אותי ? ומה אם לעולם לא אשלח לך.. תשכח את כל הדפים?

הטייסת

New member
לא-

הוא בטח היה קורא "בעיון" רב מכחכח בגרונו ואחכ היה אומר: "אין לי מה להגיד,אני פשוט לא יודע מה לומר" אגב- אל תתרגשי הם אפ פעם לא יודעים.

King of pain

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif לטייסת , דוקא ...

Baby , do you understand me now Sometimes I feel a little mad Well , don`t you know that no-one alive Can always be an angel When things go wrong ,I seem to be bad Baby , sometimes I`m so carefree With a joy that`s hard to hide And sometimes it seems that All I have to do is worry And then you`re bound to see my other side If I seem edgy , I want you to know That I never mean to take it out on you Life has it`s problems , and I get my share And that`s one thing I never mean to do Couse I love you Oh , baby , don`t you know I`m human Have thoughts like any other one Sometimes I find myself alone and regretting Some foolish things , some little simple thing I`ve done I`m just a soul , who`s intensions are good Oh lord , please don`t let me be misunderstood מסתם אחד מה"הם" , שאף פעם לא יודעים ------->
...

ה מוזה

New member
../images/Emo79.gif

זה שוב הגשם הראשון מנגן שירו על החלון מזכיר לי את החורף שעבר התחבקנו כשהיה אז קר. אני זוכר את הנשיקה בתחנת רכבת ישנה היית צריכה לחזור אז אל הכפר ודמעותיי ענן נשבר. ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם. אני לא אשכח את המכתב רמזת שמישהו את לבך גנב וכשאמרת שאת רוצה טיפה לבד הבנתי שלא אראה אותך לעד. ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם. אני אוהב אותך ואת יודעת שאני אוהב אותך אם את שומעת אז אני אוהב אותך אם את שומעת אותי... אהבנו ואהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם...

הטייסת

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

עדיין לא הספקת לאהוב אותך ומה זאת אהבה? בגלל שלא נגמר נמשך ושוב נקשר אלייך למיטה רק עכשיו אני מבין אותך כשכבר מאוחר סליחה שלי לא תעזור הפעם הנצח לעולם לא, לא הפסקתי לאהוב אותך מודה ומצטער לא, לא הפסקתי לשיר לך את כמו חלום ישן לא, לא הפסקתי לאהוב אותך תמיד תשארי אצלי שריטה חמה בלב לא, לא הפסקתי לשיר לך את כמו חלום ישן שאליי חוזר.

האהבה שלי..

תמיד ההינו ביחד אף פעם לא הרגשנו פחד אמרת שאתה אוהב הרגשתי כמו פרח מלבלב. אבל עכשיו שהכול נגמר תחשוב שנייה ותנסה להבין מה לי נותר? אהבה יש לי אבל בשביל מה? בנתיים היא הביאה לי רק אכזבה והאהבה עכשיו בליבי שוכנת לבדה.. אני לא יודעת עם אני מאמינה באהבה לא יודעת עם אני בכלל זקוקה לה אני רק יודעת דבר אחד שהפחד הכי גדול שלי היה ליהיות לבד ועל הפחד התגברתי ואת חיי המשכתי אבל אתה! האהבה שיש לי בלב אני עדיין לא שכחתי..
באיזה שהוא מקום אני לא רוצה לשכוח כי אני מאמינה שהאהבה עדיין יכולה לפרוח תמיד יהיה לך מקום בלב שלי כי כמו שאמרתי לך פעם האהבה היא דבר עצום בשבילי אבל היא לא שווה שהרגש הוא חד צדדי.. אוהבת לנצח אני

sunset*

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

כבר לא יודע למה, אני אוהב כל כך, המחשבה אלייך, הלב מקיף אותך. כבר לא יודע כמה, אוכל עוד לחכות, הזמן שייך רק לך מנצח ועד כלות. לילה, לילה מה בל, אור כוכב בשמי הערפל. הולך שיכור בלילה, מותש מול הבקרים, אוסף פתיתי קירבה, במקומות זרים. צורח אחרייך, צולל למצולות, המים עמוקים, אך הצדפות ריקות. לילה, לילה מה בל, אור כוכב בשמי הערפל. כן עצום הוא הקרע ביננו, שנות היסטוריה, שרירות של הלב. תעברי אלי מעל גדרות התיל, בנעליים אדומות גבוהות עקב. נלחם בכל הכח, לשבור את הקללה, אבל הציר סובב סביבך, הדלת נעולה. בסוף בקצה הדרך, כשאין לחשוב שנית, תבואי לתוכי כמו מחט אל הוריד. לילה, לילה מה בל, אור כוכב בשמי הערפל.

sunset*

New member
אתגר בשבילך מוזילה

את השיר הזה הקדשתי לך מוזילה, עכשיו את צריכה לנחש מי כתב את השיר. רמז- הזמר שאני הכי אוהבת. אם תגלי, אקדיש לך עוד שיר
אוהבת תמיד

tairon

New member
אולי..

אולי דף חלק ללא מילים אך ידייך הן אלה שאחזו אולי דף ללא אותיות.. ושתיקה.. אך גם בשתיקה ישנה אמירה.. ובעצם הקבלה של אותו דף לאחוז בו מקרוב עד כמעט להריח ריח מוכר.. ולהזכר.. בהבעות פנים שידעתי להבין ללא מילים לזהות בקבלה של האין מילים צורך פשוט... להניח את הדף ... להתרכז באי האמירה.. ומה אם אחרי כל זה הייתי מבין?

למעלה