ומה אני אומרת כל הזמן? להרוס לבד?

ומה אני אומרת כל הזמן? להרוס לבד?

היי לכולם לפני הכל זו עברה פלילית של האדריכלית והחוק שונה כך שיש לה אחריות. ואני חושבת שגם של בעל הדירה כי ביצע שינויים ללא היתר!!! אני לא יודעת את מי אתם יכולים לתבוע , (לדעתי את כולם), אך הכי חשוב זה להתחיל לעשות כדי לשקם את המבנה. לדעתי הוא מסוכן למגורים!!!! כמה קומות יש עוד מעליכם??? תבינו זה שלאט לאט זה שוקע, מזכיר את וורסאי... לאט לאט מתעייף החומר ואז.... בום!!!!!!!!!!! הכל קורס. יכול להיות שסתם כשיגיע לקצה היכולת. ויכול להיות ברעידונת אדמה לא מורגשת או אפילו בום על קולי!!! אני מציעה לכם ללכת לעו"ד שמתמחה בעינינים כאלו והוא ינחה אותכם כיצד לקבל חוות דעת שתהיה קבילה בבית משפט. איך לפנות לרשויות (תמיד עדיף בחתימת עו"ד) וכיצד לפעול כדי לסיים את העניין הכי מהר. נכון שעדיף היה לפעול לפני שנה, אבל עכשיו עדיף מאשר בעוד שנה. אז קדימה. אני לא רוצה להפחיד סתם, ואולי לא יחרב הבית. אבל הסכנה קיימת, על פניו, לפי תיאוריכם!!! צריך בדיקה של בעל מקצוע וחוות דעת בכתב!!! תנסו להשיג את שם האדריכלית. שיהיה. אולי תגידו לשכן שאתם רוצים לשפץ ואהבתם את עבודתה? שיהיה לכם שם אם ימליצו לכם לתבוע גם אותה!!! הכי חשוב זה להגיע לרשות!!! אבל מאחר שהדברים נעשו אי אפשר לעצור אותם והכל יסתכם בתביעה משפטית אשר בה תדרשו פיצויים ו/או תיקון!! והנתבעים עלולים לשלם אפילו במאסר או בשלילת הרישיון לאדריכלית. (אם היא בכלל אדריכלית.....) בהצלחה. ונא לדווח בהמשך!!!

oskl

New member
סיגל

מעלינו ישנה עוד קומה אחת. הסדקים מבצבצים מכל מקום במרפסת בסלון , במוזאיקה של המרפסת . יותר גרוע מכך, מדובר בבנין ישן בן כ- 50 שנה בתל אביב. אמנם מתוחזק היטב אך בכל זאת ישן. חשבנו בשלב ראשון לערב את העיריה על מנת אולי "להבהיל" את בעל הבית שלא כל כך מאמין לנו שהנזקים כל כך חמורים ושהם נעשו במסגרת השיפוצים בביתו. אוס

BOLDER

New member
לא לחכות!!!!!!!!!!

אוס תתחילו להזיז עיניינים לפני שיהיה מאוחר!!!! אתם צריכים לפנות לעיריה כפי שהמלצתי לכם עוד בשירשור המקורי. כמו כן צודקת סיגל בגישה הגורסת איתור שמה של האדריכלית לפני הגשת תלונה. בהצלחה קובי

amic

New member
חבר´ה-העיריה לא יכולה להושיע, היא

יכולה לעשות נו נו נו !!! בלבד. יש לפנות בהקדם לקונסטרוקטור ( מהנדס בנין שעיסוקו תכנון קונסטרוקציות ) ולהזמינו מיד לביקור באתר. במקביל יש לנסות למצוא בעיריה תכניות וגם מי היה המהנדס המתכנן של הבנין-בדרך זו ניתן אולי לאתר תכניות. אם תקחו קונסטרוקטור רציני הוא יעשה העבודה. אם תרצו המלצות אוכל לתת בפרטי.

למעלה