ומה אפשר ללמוד מן הספור של ג'קו?

אפשר ללמוד ש...

אלה הדיעות שלו וזה מה שהוא חושב וזה בסדר. כי לכל אחד יש דיעה אחרת. הכתבה שהיתה ב-7 לילות יצאה מכלל הקשר והקצינו את הדברים שהוא אמר. בסה"כ הוא בא במטרה לשיר, ואני לא רואה את התקשורת מתעסקת בכזאת פולשנות בעבר של מאיה בוסקילה, בר רפאלי ואביב גפן שגם הם לא עשו צבא. חוצמזה שהוא התנצל היום בחדשות, למי שראה. אני חושבת שהוא מוזיקאי ויוצר נדיר,ושיפסיקו להעתסק בטפל ושיתעסקו בעיקר.

orguy

New member
טוב.....

את פלצנית ברמות, ג'קו הוכיח למה הזכייה לא הייתה מגיעה לו, אבל רבתי על זה כבר בפורום גלעד שגב, כנסי ותקראי!

מה נסגר איתך?

מה הקשר פלצנית ברמות? ולא, לא נעלבתי...כי זה לא נכון. זה מה שאני חושבת, אולי אני תמימה. אבל אני באמת חושבת שהקצינו ממש את הדברים שהוא אמר, הרי זה ידוע שעיתנאים עושים את זה. והזכייה מגיעה לו כי הוא מוסיקאי ויוצר נדיר, בלי שום קשר לחיים הפרטיים שלו ומה הוא אמר או לא אמר.

ועוד משהו

שמי שרץ לכוכבות צריך ללמוד מעבר למוזיקה, שמביאה אותו לשם , גם איך לדבר עם עיתונאים , בכדי לא להפסיד את כל עולמו ביום הראשון להצלחה. ואת זה חשוב ללמוד הרבה לפני שמגיעים לפסגה. כי גם בדרך עוקבים אחריך. והמחיר של הפרסום עלול להיות יקר מדי למי שלא מוכן. תשאלו את ג'קו.

eloshi

New member
הוא ממש אידיוט

הוא מקלל את אריק אינשטיין? אחד היוצרים הגדולים ביותר בארץ, למה מי הוא בכלל הג'קו הזה?!

hagarshtar

New member
חח לפני כמה דקות../images/Emo118.gif

אבא שלי נכנס לחדר קיצר יש לי מלא פסטרים על הארון והיה שם פוסטר קטן של ג'קו מתחילת דרכו,שכחתי להוריד ואזז אבא שלי ראה את זה לקח את זה קרע את זה לחתיכות ואני נרקעתתתת

הצליח במוזיקה ונכשל בלשונו.

הסתבך מאד עם הצבור בגלל הבעת דעות לא מקובלות. אבוד הפופולריות בבת אחת, וכניסה למצב ממש קשה של מפורסם לא אהוד. הוא ממש מפחד ללכת ברחוב.

Drorchiklil

New member
../images/Emo6.gif

עד כדי כך? קהל זה עם מצחיק. נקווה בשביל ג'קו שהם ייתגברו על זה

BolraK

New member
אין ממש מה ללמוד לפי דעתי

הוא פשוט קצת טמבל....ישב באיזה בר כמו סטלן ודיבר עם העיתונאי בלי בכלל לחשוב על זה שהכתבה תתפרסם מתישהו. מספיק שהוא יוציא שיר אחד טוב לרדיו וכולם ישכחו ויסלחו..

למעלה