ומה אתם אומרים על הטמטום הזה

THE WIZARD 55

New member
ומה אתם אומרים על הטמטום הזה

מבית היוצר של המגזר החרדי.. אם אני הייתי עולה על אוטובוס כזה ומישהו היה מנסה להעיף אותי אחורה.. . משגע אותי נשים כנועות

respecta1

New member
פה הם כבר הגזימו.

אידיוטים.. נותנים חומר לכל שונאי החרדים להפיץ את שנאתם.

shm490

New member
נו מה היית עושה ? כנראה בורחת כל עוד נפשך

בכפך , אלה כקבוצה אנשים די מפחידים .גדולתם באחדותם הם אלו שמכתיבים לחברות ענק תנאים אם ברצונם להכנס לשוק שלהם מילה אחת מהרבי מגור וחסידיו (עשרות אלפים ) לא יסעו יותר בדן או אגד ולא ישתמשו באורנג או לא יקנו תנובה וכו' .

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif איך בדיוק יפחידו אותי, שילכו לרבי להתלונן

עליי? הרי אסור להן להסתכל על בחורות, ולגעת מותר? כל מה שצריך זה בחורה לבושה בלבוש פרובוקטיבי שתכנס לאוטובוס ותתיישב במקומות הראשונים, ואם אין מקום פנוי אז על אחד מהם.. שהם יעברו אחורה:)

shm490

New member
נו וויז קדימה

סוף סוף תופיעי בכל הדרך בעיתון אם כי הצילומים מבתי החולים לא משהו . כשזה מגיע לזה מותר להם הכל תאמיני לי אני מכיר אותם היטב אנשים אלו נראים "נבכט" יעני מסכנים אך בקבוצה יש להם המון כוח .

THE WIZARD 55

New member
מותר להם להרביץ לבחורה?../images/Emo12.gif

אךך אני מתה עליהם פשוט, עוברת לידם, ישר מזיזים את הראש כדי לא לראות תועבה... אחר כך בלילה מאוחר הם נכנסים לאינטרנט לאתרי סקס...

shm490

New member
אולי אסור , אך בפועל היו מקרים

למשל , שני סטודנטיות שכרו דירה בשכונה חרדית בירושלים אחרי כמה התנכלויות גם קצת מכות הן ברחו משם . יש הרבה אלימות בחברה החרדית רק היא נסגרת בפנים יש אלימות בין חצרות רבנים ובין ליטאים וחסידים ושמירת צניעות שבשמה חנויות נשרפות , לא חסר .

shm490

New member
מה ההבדל הגדול ?

אם תהיה מדינת הלכה יהודית בישראל כולנו לא נסע בשבת ומיני יוכלו לראות רק במחתרת .אל תשכח שהם מצתמצמים רק לריכוזים שלהם אין הם רוצים (או יכולים )לכפות הלכות אלו של לבוש והפרדה והתנהגות ושמירת מצוות בריכוזים חילוניים כמו ת"א למשל או ערים אחרות זה מצומצם לערים כמו בני ברק וחלק מירושלים ועוד ריכוזים אחרים .וויז יכולה לנסוע בכל אוטובוס ב"א חצי ערומה ואף אחד לא יני עפעף (אולי כן אך מסיבות אחרות)אם היא רוצה באוטובוס בשכונה חרדית אלו הכללים . בכניסות למאה שערים בירושלים יש שלטים גדולים המבקשים מאנשים המבקרים בשכונה להתלבש בהתאם הינו צנוע , למה לא לכבד את רצונם בביתם ?

ינשוף4

New member
במלים אחרות

כל עוד מדובר בקוים פנימיים אצלם, זה כנראה ענינם. (בזמנו היה מדובר על קו מיוחד עבורם). בקוים שמשמשים את הצבור החילוני- לא רואה איך דבר כזה יכול "לעבור בשקט".

למעלה