ומה בנים רוצים?????

merav76

New member
ומה בנים רוצים?????

טוב,אז מאיפה להתחיל? אני בת 27,סטודנטית,ובזמן האחרון יש לי הרגשה שדווקא נשים יודעות בדיוק מה הן רוצות.אז יש נשים שרוצות משפחה,ויש נשים שנמצאות בשלב הסטוץ,ועוד מגוון רחב של נשים שרוצות משהו בין לבין. אני חושבת שבשנים האחרונות מאז שבנים התחילו להתחבר לצד הנשי שלהם(שזה אחלה דבר,דרך אגב)הם לא ממש יודעים מי הם ואיך הם יהיו בתור הורים,או לחוצים מקשר,או לחוצים להתחתן,יוצאים לדייט מאושרים אבל לא מתקשרים,אומרים שאת האישה הכי מעניינת שפגשו אבל לא מחזירים צלצול.בקיצור עוטים על עצמם מסיכה שהכל בסדר אבל בעצם מחפשים את עצמם עד גיל 30(במקרה הטוב).וזה דיי מתסכל להיות רווקה בת 27 כשכל הגברים מסביבך מחפשים את ה"אני האחר" שלהם.....

sagi24

New member
תשובה

מה גברים רוצים בגדול לעשות כמה שיותר סקס עם כמה שיותר בנות ואז יום אחד הם מגלים שהם בסביבות גיל 30 ואז מתחילים לחשוב יותר ברצינות על חתונה ולהקים משפחה

תיקון לתשובה...../images/Emo151.gif

אני מסכימה איתך בהחלט שגברים רוצים לחוות כמה שיותר סקס עם כמה שיותר בנות אבל ההארה שלהם מגיעה בסוף שנות ה-30 לחייהם שכבר אין להם שיער על הראש רק אז הם מתחילים לחשוב על מיסוד רציני

../images/Emo12.gif כולם../images/Emo35.gif

יש הרבה גברים שמתחתנים לפני גיל 30... אבל בכלל... מה רע בזה? איפה כתוב שצריך להתחתן בגיל 22? אני לא רואה שום דבר רע בלהיות רווקה בגיל 27

כולכם טועים !! אתם מכלילים לחינם !

יש גברים שיודעים בדיוק מה הם רוצים ! יש גברים רציניים שלא מחפשים סטוצים אלא רק קשר אמיתי, חם ומאוד אמין. אני נתקלתי בבנות שמחפשות את עצמן גם בגיל 30 ויותר וחבל. ודרך אגב: לא לכולם נופלות השערות בראש בגיל 30 כפי שכתבתן. אצלנו במשפחה אין קרחים ! גם לאבא שלי ז"ל היה שיער מלא ובריא בגיל 75, אז חבל להכליל. אמא שלי בת 66 ואין לה אף שיערה לבנה ! מאידך, יש לי ידידה בת 28 וכל הראש שלה כבר לבן. זה עניין גנטי ותורשתי וכל מקרה לגופו הוא. אני מעולם לא זלזלתי בבת זוג ותמיד האמנתי שכל חברה שהיתה לי - היא החצי הראשון שלי. גם לא היססתי להגיד לה את זה וזה אכן זכה להערכה. ושוב אנצל את ההזדמנות הזו כדי להביע התנצלות לכל מי שנפגעה או נפגע ממני שלשום - לא היתה לי שום כוונה לפגוע - נסחפתי לציניות מוגזמת ועימכם הסליחה מקרב
!!!
שלכם, אביתר !

merav76

New member
הבארה

היי זו שוב אני ואני רוצה להסביר כמה דברים:דבר ראשון לא כל הבנים "מחפשים את עצמם" ואני לא אדם שעושה הכללות אז זו היתה טעות מצידי לא לציין שכל מקרה לגופו. אני מספרת מה שאני יודעת ומה שקורה להרבה בנות,ולאו דווקא לי. אין שום דבר רע בלהיות בת 27 בלי חבר,ואף פעם לא טענתי זאת. ובנים יש לי הארה בשבילכם יש בנות שגם רוצות רק סקס,אתם לא המצאתם את המילה הזאת,אתם יודעים.

sagi24

New member
תמיד יש יוצאים מהכלל

בחורות נשארות רווקות הרבה זמן כי הן קודם כל רוצות מקצוע ולהגשים את עצמן מבחינת קרייה ובין היתר הן מאוד בררניות ומחפשות את האביר על הסוס הלבן עד שיום אחד הן מתעוררת ומגלות שהן צריכות להתפשר ושקרייה זה לא הכול בחיים גברים נשאים רווקים עד לקראת גיל 30 ברוב המקרים כי הם בקטע של לעשות חיים וסקס ועוד סקס ולא רוצים להתחייב ומפחדים מזה כי זה אומר שזה גמור את סיפור ההפרפרות המינית ואז יום אחד הן מגלים שהם כבר לא ילדים ושצריכים להתגגבר ולהתחייב למצוא אהבה או למסד את הקשר ובעקבותיו להקים משפחה ולהפוך מילדים לגברים ויש יוצאים מהכלל משני המינים שמתגברים לא לקראת גיל 30 אלה הרבה פחות מזה

למעלה