ומה דעתכם,על קרן הגשמה ואבי כץ

gili667

Member
לא רואה שום דימיון עם מרשל

מאתר של מרשל נראה שהם דומים למשווקי קרקעות של פרורי קרקע
&nbsp
לפי האתר הם קונים תחילה את הקרקע , משמ ימכרו לך ביוקר עמ להרוויח - השאלה הטא עד כמה ביוקר והאם כמו כל המשווקי רסיסים מדובר בעשות אחוזים יותר - דהינו הנך מפסיד כבר ברכישה
&nbsp
קרן הגשמה סיפור אחר לחלוטין - בכללי המשקיעים משקיעים ישירות בפרויקט , יכולים לבקש כל נתון שמענין אותם לגבי העסקא ולהחליט אםמתאימה להם
הקרן משמשת כמנהלת ומכאן רווחיה
זה לא אומר שקרן קלע טובה, בעסקים אפשר גם להפסיד העתיד הוא השערות ולא ודאות
&nbsp

gili667

Member
לפי השאלה לא הבנת כלל , הם לא מבטיחים לך דבר

אינני משקיע דרכם ואינני יודע מי משקיע כך שגם בנקודה זו לא אוכל לעזור
&nbsp
אבל גם אצל רמאים מדופלמים כולם מקבלים תחילה את הכסף בשיטת חבר חדש משלם לישן כך שזו לא אינדיקציה לכלום
&nbsp
&nbsp

חברת לי מרשל

מר gili667 היקר,
מביקורך באתר האינטרנט שלנו לא למדת את עיקרי הפרויקטים של חברת לי מרשל. חברת לי מרשל עוסקת במגוון פרויקטים: מרכזים מסחריים, תעשייה ומשרדים. חלק גדול מהפרויקטים של חברת לי מרשל כבר הופשרו לבניה וישנם שני פרויקטים בתהליך בניה!

חברת לי מרשל לא משווקת קרקעות לציבור אלא למקורבים בלבד ובמודל ההשקעות של חברת לי מרשל אנו משתפים אנשים בפרויקט יזמי אשר אנו מובילים, יוזמים ובונים אותו. רק לאחר סיומו של הפרויקט אנחנו נעזרים במתווכים או ביועצי נדל"ן למכירה.

המודל העסקי של חברת לי מרשל היינו ייחודי מאוד ומצריך ידע רב ונרחב הן בביצוע בניה והן בהבנה נדל"נית מקיפה. בשל כך אנחנו בלי מרשל בוחרים את השותפים שלנו וברור לנו שהמודל אינו מתאים לכל אחד.

במידה ויש לך קרקע אתה מוזמן להציע לנו הצעת רכש לקרקע אשר ברשותך.

למעלה