ומה דעתכם על

naamuna1

New member
חלילה

נראה לי שהקריטריון צריך להיות אמנים שאוהבים מכירים ומוקירים את מאיר.. ואני סומכת על מר בי"ס רימון, להקת הנח"ל, תמוז, דודה, בעלה של מיקי קם.. שיבחר הכי טוב שיש...

משמרותי

New member
תודה למגיבים

האם לדעתכם ביצוע של מוקי לעברנו את פרעה יכול לעבור?

עברנו את פרעה... אז..

נעבור גם את זה. למרות שלא- לא ניראה לי אחריי הטראומה שעברתי עם עיניין כלא 6 ולא יכול להוריד ממך את העיינים נסיעות שלמות באוטובוסים דחוקים מלאות בכי ומירמורים אודות העייינין הזה... ביכלל- אני לא בעד ביצועים שכאלה - במיוחד לא למאיר אריאל.. בטח זה נאמר כאן כבר לא מעט פעמים ואני חוזרת. ד"א- שלום, אני שחר... מאיר אריאל בוא בשבילי אליל .. בשבילי.. המון. אני לא טובה במילים כמוהו ולכן לא אשתמש בהן להבעת רגש זה.
אני מבקרת לעיתים- לא יודעת להיות מתמידה בפורומים.. אולי אחריי שאמרתי דבר שכזה אצליח!! שבוע ניפלא מלא אהבה ואור שמאיר. שחר

משמרותי

New member
אכן,מאיר והיפ הופ לא הולכים ביחד...

אפילו עם "הדג נחש" אהובי זה לא כל כך הלך בערב השנה הרביעית...וחבל.אבל רגאיי,לטעמי ,כן.מאיר גם חיבב רגאיי

הוא גם עשה לזה ביצוע רגאיי

ב"דלתות נפתחות לי מעצמן" או ההופעה האחרונה. זה יכול לעבוד, מוקי הוא מאיריסט בנשמה, הוא מציין את זה ושר על זה "אומרים שהאדם הוא רק אפר ועפר אם זה ככה, אנחנו עושים המון רעש בשביל אבק מאיר אריאל קרא לזה "בוץ מתוחכם" ואין פלא שאדם בתוך עצמו נחנק כאלה אני רוצה!!!

אני דווקא לא מסכים אתכם בקשר למוקי

מוקי וסאבלימינל הם שונים בתכלית.. מוקי כבר מזמן לא מגביל את עצמו לראפ..וגם כשהוא עושה ראפ,הוא דווקא עושה את זה בצורה שיכולה להחמיא למאיר. אני מאוד אהבתי את הביצוע שלו לחיית הברזל... בכל מקרה,מוקי כן.סאבלימינל לא. דעתי בלבד.. הדרקון

למעלה