ומה הוא אומר לי אתמול?

קלריסה

New member
ומה הוא אומר לי אתמול?

"אני יודע שאולי זה לא הזמן להגיד את זה בעצם, אף פעם זה לא הזמן המתאים להגיד... אבל נראה לי שדי עלית בזמן האחרון ולא קילו או שניים..." זה מה שהוא אמר. אחר כך הוא מתפלא שאני מסתובבת עם האף באדמה יום שלם
מצד שני, עדיף שהוא יגיד לי, לא? ומצד שלישי, מה קורה איתי? רואים שמזמן לא הייתי באופן רציני בתוך מסגרת, נכון?

magic40

New member
הוא אשם החתיך הרומנטי שלך../images/Emo6.gif

תגידי לו די עם פינוקי הלילה (לא סקס חלילה) ושיתחיל לעשות איתך הליכות בשניים זה תמיד מצליח נו,,,,,מחכה שתכריזי מהיום מתחילה להצטמק!?

קלריסה

New member
הצחקת אותי ../images/Emo13.gif

ומרגע זה אומר: הצמקת אותי אני מקבלת בשמחה את הצעתך, ומכריזה בגרון ניחר: מהיום אני מתחילה להצטמק ! חמישה חודשים ישבתי ושגשגתי על הכיסא ובין לבין ביקרתי את המקרר. היום, לרגל סיום הפרויקט, אני מכריזה מה שאמרתי לעיל. אתן עדות

קלריסה

New member
קודם אני צריכה את האומץ להישקל

אבל בסדר, הרמתי את הכפפה איזה יום היום? שלישי? אוי, רציתי להגיד שאני כבר חודש "נקייה" או "יבשה" או איך שלא אומרים את זה כשלא אוכלים שטויות יום שלם, אפילו לא בערב (עוד לא נרשמה היתקלות בזירה הרומנטית) ואז אני רואה שבסך הכול עברו יומיים...
מילא, גם זאת התחלה

חן123

New member
למרות שזה מפיל את האף לרצפה

אני אוהבת את הכנות שלו, ולפעמים זה מה שצריך להכנס למסגרת

קלריסה

New member
חן, את כנראה צודקת

אחרי כל החגים הגיע הזמן ללבוש בגדי עבודה ופת-אום אני מרגישה שהם לוחצים
מרגיז מרגיז, על סף המייאש

אתי אתי

New member
והיום יום חדש ../images/Emo13.gif

מצויין להתחלה חדשה, וזה בעצם העניין עם הרזיה, תמיד אפשר להתחיל מחדש. העיקר שתמיד נקום פעם אחת יותר משניפול...
יקרה

למעלה