משוטט בדרכים
New member
ומה הטורקים עושים מטחינה ?
מה הם עושים ? פקמז. מערבבים טחינה גולמית עם פקמז - שזה סוכר ענבים מבושל עד שהוא הופך לנוזל שמיך בגוון חום עמוק. אם רוצים מתוק מאוד אז מערבבים את אותן כמויות. לקבלת פחות מתוק מערבבים 3/4 כמות טחינה עם 1/4 כמות פקמז. מורחים על לחם ואוכלים לארוחת בוקר. נפוץ בטורקיה וטעים טעים טעים.
מה הם עושים ? פקמז. מערבבים טחינה גולמית עם פקמז - שזה סוכר ענבים מבושל עד שהוא הופך לנוזל שמיך בגוון חום עמוק. אם רוצים מתוק מאוד אז מערבבים את אותן כמויות. לקבלת פחות מתוק מערבבים 3/4 כמות טחינה עם 1/4 כמות פקמז. מורחים על לחם ואוכלים לארוחת בוקר. נפוץ בטורקיה וטעים טעים טעים.