ומה הטורקים עושים מטחינה ?

ומה הטורקים עושים מטחינה ?

מה הם עושים ? פקמז. מערבבים טחינה גולמית עם פקמז - שזה סוכר ענבים מבושל עד שהוא הופך לנוזל שמיך בגוון חום עמוק. אם רוצים מתוק מאוד אז מערבבים את אותן כמויות. לקבלת פחות מתוק מערבבים 3/4 כמות טחינה עם 1/4 כמות פקמז. מורחים על לחם ואוכלים לארוחת בוקר. נפוץ בטורקיה וטעים טעים טעים.
 

קיפודים

New member
זה הולך מעולה גם עם סילאן תמרים

סילאן- זה סירופ שעשוי מתמרים ( יש בסופר) אני מערבבת עם טחינה גולמית ( ביחס של 1:1) , מורחים על לחם ואם מחממים את זה טיפה במיקרו זה טעים עד אלוהי! אה , ואני גם צמחונית, אני אקפוץ לבקר מדי פעם ..
 
נשמע טוב,

ואם הטעם אלוהי, אז אני מוכן לפגוש אותו הפעם...
 
למעלה