ומה חושבים ההורים?

crazy4tc

New member
ומה חושבים ההורים?

מה ההורים שלכם חושבים על tc? הם יודעים כבר חצי שירים שלהם בעל פה? הם אוהבים אותם גם? הם לא סובלים אותם?? והכי חשוב- הם חושבים שאתם אובססיים מדיי לגביהם?? יאללה בואו נעשה שבהז"ש!!!!

crazy4tc

New member
אם כבר אז עוד שאלה:

האם אתם מגדירים את עצמכם כאובסססיים לגבי הלהקה? מה הדבר הכי מטורף שעשיתם בשביל הלהקה? מה הדבר הכי מטורף שהייתם מוכנים לעשות בשביל הלהקה? אז יאללה תגיבו!!!!!! ואני מזכירה שוב שזה שבהז"ש!!!!

גל GS

New member
אני לא אובססיבת לדה קולניג../images/Emo110.gif

אלא לאלכס והייתי מוכנה ללכת ערומה בנחלת בנימין כדי להיות לילה עם אלכס!!! האמת להןרים שלי לא אכפת מה אני שומעת אבל אולי הם די אוהבים אותם כי הם קנו לי בהפתעה את הדיסק של דרדוויל

TCgirl

New member
מממממ ../images/Emo19.gif

ההורים שלי לא מתים עליהם... כשאני שמה את for you או את wywg התגובה שסביר להניח שתשמעו מההורים שלי היא "לא נמאס לך מהשיר הזה כבר?" או "השיר הזה יצא לי כבר מכל החורים!!!" אני... מממ... אני נושמת את TC, אם אין לי את הדיסק שלהם אני מתחרפנת... אנשים שמכירים אותי טוב יכולים להיות עדים לזה

TCgirl

New member
שכחתי ../images/Emo19.gif

הדבר הכי מטורף שעשיתי בשביל הלהקה... זה לא ממש מטורף, אבל בטיול השנתי לפחות 9/10 מהטיול אני וחברה שלי שרנו את WYWG... נראה לי שבטיול הזה כל הכיתה שנאה אותי ואת חברה שלי על זה שיש לנו מיתרי קול (ועל זה שיש לנו את הדיסק של TC)
הדבר הכי מטורף שאני מוכנה לעשות בשביל TC... אין לי מושג, אבל סביר להניח שזה כמעט כל דבר... ואני מדגישה כמעט כל דבר

crazy4tc

New member
אז ככה:

להורים שלי נמאס לגמרי מהלהקה!! הם חושבים שאני אובססית מדי ושאני אפסיק כבר להתעסק בהם כל הזמן! אבא שלי גם החליט בזמן האחרון שאלכס נשמע כאילו הוא בוכה והוא כל הזמן בא אליי ואומר לי מה קרה לו? מה כואב לו? גאד!!!!! זה כל כך מעצבן!!!!!!!! אני משתגעת מזה!!!!! אני עצמי מודה שאני די (הרבה) אובססית לגבי הלהקה אבל לא נורא... ולא יודעת מה הייתי מוכנה לעשות בשביל הלהקה אבל אני חושבת שדי הרבה (אולי לא לכת ערומה איפשהו... אבל די הרבה) פעם אחת הייתי בחנות בגדים וראיתי לילדים קטנים ז'קטים דומים קצת לאלה של אלכס... אז הכרחתי את אח שלי הקטן למדוד את זה... זה היה כזה חמודדדדדדדדד!!!! בכלל כל פעם שאני רואה ז'קט אני חושבת על אלכס!!!

crazy4tc

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifעזרה דחוף!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתם לא יודעים מה ההורים המעצבנים שלי עשו לי!!!! היום שמעתי דה קולינג במחשב והם שוב התחילו לרדת עליהם ואמרו לי שדי ושאני אסגור... אז אני התעצבנתי והחלטתי שכנקמה אני אחליף את הרקע המכוער שהיה במסך (ציור שהאחים שלי הכינו) לרקע מהמם של אלכס... עכשיו אני באה למחשב ומה אני רואה???את התמונה הזאת גאד
גאד איזה מעצבנים!!!!! שמישהו ירגיע אותי!!! טופייייייי דחוף!!!!!!!! אם תראו בחדשות ידיעה על ילדה שרצחה בדם קר את משפחתה... תוכלו להגיד שאתם מכירים אותה... אני צריכה עזרה בלהחזיר להם... כל תמונה שתעלה להם ת'עצבים תתקבל בברכה! אבל האמת שאני מחפשת תמונה של תנועה משולשת כלשהי... למישהו יש? בבקשה בבקשה דחוף!!!

ט ל i i ש

New member
Jחחחחחחחחחחח

יווווו זה כל כך קורעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח

crazy4tc

New member
זה לא מצחיק זה עצובבבבבבבבבבב

ואנשים אני צריכה תמונות דחוףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה