ומה יהיה מעכשיו?

ומה יהיה מעכשיו?

מה יהיה בעוד שעה שעתיים כשארצה להרים את הטלפון ולהגיד לך שאני מתגעגעת? ומה המשמעות של המילים הללו שנאמרו על ידך אתמול? לא אומר אוהב.....או מתגעגע... רק עונה "כנ"ל" כשהמילים הללו יוצאות ממני אליך. למה לי שוב להכנס לסערת הרגשות.. ולסבב החלומות התמידי עליך הרי במציאות שלנו אתה לא מאפשר לי לראות אותך... במציאות שלנו כל מה שיש לי הוא הכאב הזה כי אתה לא ממש מתעניין בי מצד אחד, אתה בתוך עולם מיוחד שיצרת לך ולא נותן לי להתקרב , אך מצד שני כשהעדפתי לברוח ממך כדי להפסיק את הכאב העצום הזה שאתה גורם לי כשהחלטתי " עד פה"...... נבהלת..... אל תלכי.....עכשיו אני מבין כמה את חשובה לי ... רק אותך רק אותך אני רוצה אבל איך אני יכולה להאמין למילים הללו כשכל פעם מחדש המציאות טופחת לי על הפנים , ולא היא לא כמו איזה משב רוח מרענן אלא כמו סופה שמכה והורסת את הכל? רוצה את ההרגשה ההיא... הממכרת של האהבה... רוצה להרגיש את זה גם מכיוונך רוצה לצרוח כן אני רוצה אותך למרות כל מה שהיה.... אולי אני גם לא נורמלית אולי רק מאוהבת בבלתי אפשרי במשך שעות לא הפסקת להגיד מחר מחר ..... כשנלך כשנהייה..... אולי תסביר לי איך כמה שעות מאוחר יותר זה הפך ל.....נדבר כבר..... איך כל האושר הזה הפך לשיחה מסוייגת וקרה כמו מוות? למה ? מה יהיה בעוד שעה יום חודש? כ"כ רוצה שנחייה יחד , שנהייה מאושרים כ"כ רוצה שתשתף אותי בקושי שלך לדבר אני פה בשבילך ואתה לא נותן לי אולי אני צריכה לשמוע בקולם של אחרים ולעזוב את זה.... אבל רק אני שמעתי את הדופק שלך כשהתחבקנו רק אני ראיתי את היידיים הרועדות רק אני חווית את החיבוק הזה שאמר אל תעזבי אותי שוב אז למה למה למה אני צריכה אח"כ ללכת בהרגשה שאולי יהיה טוב הפעם הזאת שאולי כן יש הזדמנות שנייה בחיים ואח"כ לקבל את הטלפון ההוא......... ו ל מ ה ל ע ז א ז ל ה ת כ ו ו נ ת ???

כל כך מבינה...

ועם חלק מזדהה... אם רק הייתי מסוגלת לשכוח והלמשיך הלאה... ולמה הוא ככה? כי אולי גם לו קשה, אולי משהו מציק לו...תדברי איתו על זה.

למעלה