ומה לגבי הפרסומת הזאת?

purpleyaler

New member
ומה לגבי הפרסומת הזאת?

http://www.youtube.com/watch?v=CmKTnKFzKlU

הרבה אנשים טענו שהיא פוגענית. אני חושבת שהיא משעשעת. אולי בגלל שאני לא תופסת מחזור כמשהו שאפשר להשוויץ בו..
הייתי מתה להיות הבחורה השנייה שמתנהגת כאילו היא הפסידה בקרב על לדחוף לעצמה כותנה לואגינה.

זה נראה

שהפרסומת די מגחיכה את ה MTF כאילו כמה שלא תנסי לא תוכלי להיות אישה אמיתית, אני לגמרי מבינה את נקודת המבט שלך על זה כמי שלא ששה ושמחה עם הפן הנשי הזה בגוף שלך
אבל זה משהו מאוד משמעותי בחוויה של הקיום כאישה, לא ככה?

purpleyaler

New member
נראה לי שזאת בדיוק הבעיה שלי

אני מנסה כל כך להתחמק מנשיות שכשמישהי בהתהוות לוקחת את זה כמטרה ולא כמובן מאליו, קשה לי להתחבר.
מבחינתי, זאת פרסומת שמאדירה mtf ומשפילה נשים סיסג׳נדריות, אבל זה בגלל שמבחינתי מחזור זה חולשה ומשפיל ונוראי ולא סימן לנשיות כמו בשביל נשים בהתהוות.

נראה לי

שאם שתינו נשכנע אחת את השנייה למה כדאי להיות גבר/אשה אז נוכל להחזיר אחת את השנייה אל 'המוטב' :)

lily kane

New member
אין כזה דבר מוטב

אין מגדר שהוא לא נכון

אני חושבת שעם תעבדו על קבלה עצמית
זה יעזור פי אלף יותר

ליזי133

New member
זה פוגעני, אבל בהחלט הייתי מעדיפה לא להיות הא

האחת שכן מקבלת מחזור.
לצערי נולדתי אחת כזו, וזה הורג אותי.
עדיין מנסה למצוא פתרונות.

snoopytush

New member
אני חושבת שזו פרסומת פוגענית

כלומר אני מבינה נשים שהיו רוצות לא לקבל מחזור וזה
אבל עצם העובדה שעשו את ההשוואה הזו זה כבר פסול בעיני.
מילא אם זה היה בקומדיה או משהו אבל בפרסומת
זה קצת לא במקום

lily kane

New member
פוגעני וטרנסופובי לפנים :(

לא רק שיש שם החפצה נשית לפנים
והגחכה של טרנסית מהממת

גם הסיום הזה שאומר "ליברה מבינה בנות"
אומר משמועתי לקהל
רק מי שבמחזור היא "בת"

ואני אומרת fuck them לא ניתן לחברות מסחריות
לקבוע את המגדר שלנו!

both

New member
לא ממש ראיתי

החפצה נשית אבל בהחלט "הגחכה של טרנסית". וכן, גם אני חושבת שהסיסמא בסיום משדרת שאלא אם יש לך מחזור, את לא נחשבת לבת..מה שיכול לפגוע גם במי שנולדה כבת, מאחר ויש רבות שמסיבות בריאותיות אין להן מחזור. אני רואה את הפרסומת הזו כהוכחה לסתימות חברתית מצד החברות המסחריות.

lily kane

New member
נכון

לצערי חברות מסחריות הן לרוב הראשונות להיות חסרות רגישות

לגבי החפצה
עצם האישה שמרתון ה"מי יותר אישה" נעשה על ידי חפצים
כי אישה שווה משתמשת במסקרה ,אחת ששמה שפתון ,אחת שמזיזה את החזה לצורה יותר אטרקטיבית לצופה, ואחת שמוכרת לנו טמפונים.
ה"נשיות" כולה מגדורת שם על פי חפצים ומין.

ליזי133

New member
באמת פרסומת איכס....

לכל מה שאמרת,
וגם אני רואה בזה רע לטרנסים וטרנסיות, כי בכללי, גבר טרנס לפני הכל מקבל מחזור, והוא לא אישה.
אישה טרנסית לא מקבלת מחזור והיא אישה, וגם אלה שמסיבות בריאותיות שונות וכו'...

*וגם נזכרתי במשהו, שיש איזו פרסומת ממש מגעילה (בחיפה, לפחות...) על תחנות האוטובוס, פרסומת לגלידה עם מעט שומן או מעט קלוריות או מה שזה לא יהיה, ועל הפרסומת באותיות ענקיות כתוב: "גלידה שמבינה נשים." נו באמת! זה רק אומר שנשים כל הזמן דואגות ו/או צריכות לגאוד למשקל ולמראה וכו', אז שיאכלו גלידה עם מעט שומן/קלוריות או המ שזה לא יהיה....
איכס

lily kane

New member
הו כן

הפרסמות הזו מופיעה במרכז על חלק מהתחנות מעצבנת אותי גם

למעלה