...ומה מתבשל אצלכם היום במטבח לצהריים

...ומה מתבשל אצלכם היום במטבח לצהריים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ובכן... אצלי ימי ראשון הם קלים. מהנדסת למישפוחה ארוחת שאריות מפוארת למדי... כל מה שנשאר מארוחות ליל שיש ושבת צהריים, מועלה כלאחר כבוד לשולחן. כל אחד לוקח מה שבא, ו... יש הרבה מבחר, אבל אצלי אוכל לא נזרק, אין מצב בכלל, אז... מה שנשאר אצלי היום זה: פרגיות ברוטב צ'ימיצ'ורי בתנור. קציצות בשר והודו ברוטב בצל עם שזיפים מיובשים, דגים מרוקאים חריפים . תפ"א ואורז וכו'... וקצת קציצות דגים ברוטב חריימה חריף. נשארו גם סלטים מבושלים, ככה שאני לגמרי מסודרת... זהו. מתכונים יצורפו בהמשך, כמובן. יאללה.. עכשיו תורכם. מי שרוצה לצרף מתכון... ישמח אותי ביותר...

polegra

New member
אצלנו הארוחה העיקרית היא בערב

ואני רק חוזרת מהעבודה באזור 5 ככה... אז להיום הולכת לנסות 2 מתכוני קציצות אחת פריכות ואחת רכות מהבלוג של ניקי פעם ראשונה מחר אספר איך היה...פשוט אין לי כוחות לעמוד לטגן וגם אנחנו בדיאטה אז זה מצויין וליד זה עוד לא החלטתי... נורא בא לי אורז אבל כבר שבוע אוכלים אורז בצורות שונות..אורז סיני..אורז עם עדשים...נראה אולי ספגטי ברוטב עגבניות בשביל הפולני שלי וכמובן סלט ירקות גדול עם רוטב טלי

polegra

New member
אז בסופו של דבר...

הפולני לא הוציא את הבשר להפשרה בזמן אז הכנתי מוקפץ עם איטריות בייצים סלט עגבניות עם נבטוטים וסלרי וסטייק אנטריקוט עוד מעט ימצא את מקומו במחבת :) ולקינוח תותים ובננה במעט אבקת סוכר י-א-מ-י! טלי

רינת103

New member
../images/Emo39.gifאצלי לצהריים של ראשון

גם שאריות של מה שנשאר בשבת,גם אני לא זורקת כלום ותמיד יש המון,אז יש: דג מרוקאי אורז לבן זיתים בשמן אדום לבנות נשאר פתיתים והוספתי שניצלים. יום טוב

מה שנשאר מאתמול....../images/Emo3.gif

דגים אפויים ברוטב דבש וחרדל, פאי רועים, ניוקי, פטריות בשמנת, עוגת תפוזים עם קוקוס ובננות

פטריות בשמנת (השאר מחר מפאת עייפותי../images/Emo199.gif)

מטגנית בשמן בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים סלסלת פטריות שמפניות חתוכות על 2 או 4 לפי הגודל שלהן ומערבבים, מקטינים את האש ומבשלים קצת עד שהפטריות מתחילות להגיר נוזלים ולהתכווץ, מוסיפים מלח פלפל, כפית אבקת מרק פטריות, מעט יין אדום ומבשלים עוד קצת, לקראת סוף הבישול מוסיפים שמנת לבישול (לפי העין לא כל המיכל) וכף קמח להסמכה, מעולה מעל פסטה

לארוחת ערב עשיתי home made pizza ואפילו

צילמתי כדי להעלות לפורום אבל עדיין לא פרקתי מהמצלמה..... בקרוב ואז אצרף גם את המתכון

למעלה