ומה מתכננים לקרוא בסוף השבוע

sagiberg

New member
ומה מתכננים לקרוא בסוף השבוע../images/Emo132.gif

אני באמצע ספר מרגש ועצוב (לא לילדים אבל בהחלט מתאים לנוער)- הספר ליבי הפצוע /דרי מרטין בהוצאת כתר- אסופת מכתבים אמיתיים שהוחלפו בתקופת השואה בין אם יהודיה שנלקחה למחנות לבין ילדיה היהודיים למחצה שנותרו בבית לבדם. ממליצה

גם אצלי בתכנון ספר עצוב

"המלך מתיא באי השומם" של יאנוש קורצ'אק- המשך למלך מתיא ואמרו לי שהוא עצוב וקשה אבל יפיפה.

maore

New member
לא לילדים - מחברת הזהב של לסינג

חוץ מכך שזהו פורמט קטנטן עם אותיות קטנטנות שכבר לא מוציאים כיום - אז בנתיים ספר מצוין.

לא מוכרת פה, אבל קוראת הרבה

(וכשכותבים פה קוראת הרבה צריך להסביר את זה, אז גם קוראת הרבה ספרים וגם הרבה בפורום)... ובכל אופן, אני קראתי(וגמרתי בזה הרגע) את "המכשפה מרחוב מלצ'ט 3", מומלץ..

אני התחלתי אתמול לקרוא

את המקרה המוזר של הכלב(הגיע הזמן). אני אשמח אם תרחיבו מעט על "המכשפה מרחוב מלצ'ט 3". תודה.

אז המכשפה מרחוב מלצ'ט,

מספר על ילד בשם אסף, על אהבה שלא נגמרת מצד אסף לליאן, מקצת לפני כתה א' עד להיותם בוגרים, וכנראה, הרבה אחרי, ועל כך שהשכנה של הילד היא בעצם מכשפה, אמיתית, אומנם בלי שומה על האף ומטאטא, אבל מכשפה. וזהו בעצם.... גל נ.ב. אני לא טובה בתקצירים, אז, סלחו לי

ספר קסום ומיוחד

המכשפה מרחוב מלצ'ט 3 הוא מצד אחד סיפור מאוד פשוט, מוכר וריאליסטי על חייו של ילד שמתאהב בילדה אהבה חזקה ועיקשת ובתוך המציאות היומיומית הזאת נכנסים אלמנטים של קסם, של אגדה, של אהבה גדולה מהחיים ומהזמן ונוצר ת הרפתקה מופלאה. אני אישית מאוד אוהבת את הכתיבה של גדי טאוב לילדים וגם כאן זה חלק מהקסם.

Athaclena

New member
אהבתי את המכשפה ממלצ'ט

(שמצאתי יד שניה) במיוחד את השיר על העכבר. הבעיה שהשאלתי אותו למישהו ואני לא זוכרת מי...

למעלה