ומה עכשיו?

תם-תם

New member
ומה עכשיו?

אוקי, היום היה אחד הימים היותר מוזרים של חיי. הלכתי לתחנה בבוקר (כן, אני יודעת ששבת אבל...) ובאיזה שהוא שלב, המורה שלי עזב והשאיר אותי עם החבר שלי לשעבר (לצורך הסיפור- מר מר). אז הייתה לי תמונה ביומן מהטיול לכנרת, שלי עם ידיד נורא טוב שלי מחובקים בשק שינה. אז הוא ראה אותה, ואמר שהוא מקנא.אז שאלתי אותו למה והזכרתי לו כזה בדרך אגב, שאנחנו כבר לא ביחד יותר. אז הוא אמר לי שהוא יודע, ושהוא חושב על זה כל הזמן, ובכלל עלי ועלינו. והתחלנו לדבר על זה. ואיך שהוא סיימנו את השיחה בנשיקה סוערת. בסופו של דבר הגענו למסקנה שנתחיל מחדש- לאט לאט, ונראה לאן זה מתפתח... אוי! זה היה פשוט יום מדהים, אני כל כך מאושרת שזה חולני ממש. איך זה יכול להיות שבבוקר, הייתי בחצי דיכאון בגלל זה, שאני אצטרך להיפגש איתו בתחנה, והוא בטח יהיה מגעיל, לזה שזה יצא כל כך מושלם? העולם הזה משונה... יאללה, יש את ``הרשת`` בטמבליזיה, אז בי בנתיים תם-תם

dominogrose

New member
GO תם תם , GO תם תם ! ! ! ! ! !

לפי מה שהבנתי ממה שאת כותבת , הוא אובה אותך! (תתקני אותי אם אני טועה...) אז אם את מרגישה כמוהו , אם את אוהבת אותו.... לכי על זה מותק!!!! אני ממש שמחה בשבילך , זה תמיד כיף לגלות שיש עוד מישהו שאוהב אותך וחושב עליך! :) :) :) אגב , בת כמה את? ביי לבינתיים! שתדעי רק אושר בחיים!! :)

תם-תם

New member
לכל המעוניינות בפרטים נוספים...

אוקי, אז ככה. חוץ מהנשיקה והצהרות האהבה המדהימות, הוא גם אמר שהוא נורא מבולבל עכשיו ושהוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו ומה הוא רוצה ממני, אז אני עניתי לו שגם אני לא יודעת, ואני עוד יותר מבובלת ממנו, ושהוא מכיר אותי``קצת`` ושהקמתי סביבי חומת הגנה מהסביבה, והוא אמר שהוא שם לב לזה, אבל העדיף לחשוב שאני באמת מאושרת. עוד הוספתי ואמרתי (תוך כדי מפל דמעות כמובן) שהוא הצליח ברגע ובמילה אחת לשבור את החומה הזאת. אז הוא בכה... הוא עוד אמר שכמה שהוא רוצה להיות ביחד, הוא לא יכול שנהיה ביחד, כי הוא יודע שאין לו זמן לתת לי את כל ה יחס שכל כך מגיע לי. אז כרגע אנחנו במצב מבולבל, לאף אחד מאיתנו אין מושג מה יקרה. אבל כבר היום הוא מתנהג כמו קודם, בערך. לא יודעת, אני אוהבת אותו כל כך (יש איזה הודעה שכתבתי ``מין מכתב וידוי`` תקראו ותבינו כמה) אבל אני לא יכולה להיות איתו. והבעייה היא, שאני גם לא מסוגלת בלעדיו. מה אני אמורה לעשות לעזאזל? תם-תם

מיכל לב

New member
עברו יומיים ומה עכשיו?

אשמח להתעדכן,אבל אם זה כרוך בהפסקת נשיקה או ליטוף אני אנקוט באיפוק.

תם-תם

New member
לדומינו...

אני בת 14 וחצי (בדרך לעשרים) והוא בן 17 (בדרך לשבע)

למעלה