ומה עכשיו?

eitanko

New member
ומה עכשיו?

נגמר הפסטיבל הזה של הבחירות, ומה עכשיו? איזה דברים נמצאים באג'נדה של המפלגה?

אנו ממשכים

אנחנו ממשכים לטפל בנושאי בנייה על החופים, בנושאי זיהום אוויר בנושאי זיהום קרקע ועוד ועוד... כפי שאנו עשינו בבחירות הקדמות נמשיך לעבוד קשה למען הסביבה. תודה, דרור

clear

New member
הפעם תפרסמו את פעולותיכם

כשהירוקים עושים משהו למען איכות הסביבה צריך לפרסם אותו שכמה שיותר אנשים ידעו שהירוקים היו שם, אחרת איש לא יידע מהירוקים. מעשים טובים צריכים להיות ידועים- צריך לנצל כל פעולה חיובית על מנת לפרסם. זה פרסום לא יקר, פשוט להזמין עיתונאים להפגנות וכדומה ולעשות רעש שימשוך תשומת לב- ואני לא מתכוון לרעש במובן פלילי כמו שעשו המתנחלים, אלא הפגנות מסודרות עם שלטים וקריאות מאורגנות של סיסמאות שמעבירות מסר. הציבור לא ייבהל מהפגנות כאלה ויקשיב למסרים.

טולאי

New member
האם תנסו ליצור שיתוף פעולה עם ח"כים

ירוקים כמו דב חנין וחנא סוויד?

eitanko

New member
אבל תכלס

רוצים לדעת מה עומד על הפרק, איך מטפלים בנושאי זיהום אוויר, מי מזהם את הקרקע ומה עושים נגדו? אם אפשר לפרט בבקשה, תודה

למשל בשובע הבא

אנו נטפל בנושא של זיהום קרקע במפעל תע"ש, בשיתוף אדם טבע ודין. וגם בנושא בניה בחוף כורסי בכנרת. אני ממליץ שתעקוב באתר שלנו וגם בפורום. כפי שעשינו לאחר הבחירות הקדמות אנו נמשך לעבוד גם לאחר הבחירות האלו. תודה, דרור

אודלינה

New member
../images/Emo45.gif

חבל מאוד שלא עברתם את אחוז החסימה.. טוב אני בטוחה שהבחירות הבאות יהיו בקרוב מאוד אם קדימה מובילה...

למעלה