ומה עכשיו?

666mukimuki

New member
ומה עכשיו?

מה קורה עכשיו עם אורי גלר? נשאר בארץ ? הולך למקום אחר? תכנית שניה כמו היורש? מה עם אהוד שגב וליאור סושרד ואמיר לוסטיג? מופעים יותר? או שפחות? מה עם אורי אשכנזי? זה שחשף אותם בעיתון? אני חושב שכולם ניהיו מפורסמים וזה כמובן עזר גם לנמרוד בגלל כל הפרסום של אורי גלר יש יותר טלפתים מאשר צופים

טריאן

New member
לא אכפת לי מאורי.

לוסטיג יופיע בבלתי נתפס כמובן... ואל תגיד טלפתים,אני גם אמרתי את זה לפני שנכנסתי לקסמים,תגיד מנטליסטים.

LiranTheWizard

New member
כולם קוסמים!

נמרוד הראל הוא קוסם כמו שדיוויד קופרפילד הוא קוסם. גם ליאור מנור הוא קוסם. וגם לוסטיג וגם אהוד שגב... ושכחתי מישהו? כן... גם אני. אני מבצע קסמי טלפתיה - אבל עדיין קוסם. טלפת זה שם נחמד. מנטליסט הגיע מאנגלית. אני אשמור על השפה העברית עד כמה שאפשר. אני קוסם שמתמחה בקסמי טלפתיה למרות שעוסק גם במניפולציות לעת מצוא (קלפים, מטבעות וכו'). יום טוב לנו.

Ghostmize

New member
דרן בראון

התחיל יופי טופי מקסמי קלפים :) הוא גאון בכך שהמציא הרבה מאוד ממה שהוא מתעסק בו עכשיו. הוא למד המון ומתוך כך הרחיב את נושא הNLP ופיתח שיטות משלו... שומדבר שהוא עושה לא על טבעי מן הסתם. זו אומנות, אומנות מדהימה לדעתי והוא חלק ממפתחיה מן הסתם הוא גאון בתחום. זו לא טלפתיה, וגם לא ממש מנטליזם (למרות שהוא כן נכנס לזה לפעמים) אפשר להגדיר אותו כ"מדען" :) שמנסה את ממצאיו עלינו..בסופו של דבר-היפנוזה זה מדע.

למעלה