אמא שלי שידכה לי את המורכב שלי
ואת ילדיו קיבלה בזרועות פתוחות, בחגים בשבתות , ימי הולדת, מתנות בביתה המרוקני והמסורתי ועד היום היא והמורכב שלי, חברים מאד טובים וגם בתקופת הנתק היא תמיד שואלת עליהם ומה איתם ותמיד פעלה במגמת הריכוך. א - ב - ל חמתי, היא משהו מיוחד במינו היא עדין תקועה ב - לפני 15 שנה, היא לא סנלית חלילה היא גורם מס' 1 בעוינות כלפי, היא עושה הפליות בשלי ושלה , היא קוראת לי בשם ה-
, ולילדים שלנו המשותפים היא קוראת בשמות הילדים שלו. ואוהבת להגיד ( במפגש של כל שלושה חודשים) לי כמה שהילדים דומים לבן שלו, שבן כל כולו דומה ל -
. הדבר המזעזע ביותר שקרה לפני מס' חודשים, ערכנו מפגש אצלה של שבת בצהריים ופתאם היא אמרה טוב ילדים יש לי הפתעה בשביל כולם, הוציאה קלטת וידאו וביקשה שנראה כולם, בעלי קפץ כמו קפיץ, לזהות איזה קלטת זו והבחין שזאת קלטת של החתונה עם ה-
. אני הייתי - המומה, עד כמה אמא, אשה, יכולה להגיע כל כך רחוק עם הרשעות. בעלי מאד כעס עליה ואמר שזה לא לעניין, אני מיד קמתי ממקומי ובקשתי ללכת, הבן שלי אמר - ר-ג-ע אני רוצה לראות את ההפתעה ? בפעם הראשונה נאלצתי " לשקר " לבני מה שלא עשיתי מעולם, מאז נולד. אז חמתי היא משהו כמו - מכשפה , היא נראת ככה
איזה סיפורים ארוכים יש לי ????... טוב מתלהבת ??. עלמה.