ומה עם התינוק של תרזה?

שלטון

New member
ומה עם התינוק של תרזה?

מעניין אותי לאללה אם זה בסוף באמת של ריאן(כנראה שכן) ועדיין שנה שלמה יש לריאן בן והוא לא יודע עליו בכלל. זה קטע בעייתי לגמרי, ואם התסריטאים היו חושבים קצת אולי הם לא היו מחזירים את ריאן וסת' כל כך מוקדם ואז לא היה נוצר מצב כזה לא אמין, שמישהי תשקר לחבר טוב שלה שאין לו בן. פשוט מוזר... טוב נו עוד סיבה שהעונה השלישית תהיה גדולה. גם מה זה השם הזה טריי תגידו? שם דבילי לגמרי. כשלאח שלך קוראים "מגש" אתה יודע שיהיו צרות...

../images/Emo58.gif

זהוווווווווווווו... ראיתי את כל העונה השניה....!!! 5 פרקים ברצף ראיתי..!! אין כזה דבר יותר מדי או סי..! טיפה התבאסתי בסוף של הפרק האחרון .. כי ידעתי אותו ... אז זה טיפה הרס.. אבל שטויות..!!! עונה שלישית.... הנה אני בא...חחחחח
(לפרקים 19-24) החלק האחרון טיפה מוזר... ראין סוס וכולו שרירים.. ואז טרי הלפלף ההומו הזה מצליח לקחת אותו..חחחחחח סתם מחשבה...

נצל"ש.......

זהוווווווווווווו... ראיתי את כל העונה השניה....!!! 5 פרקים ברצף ראיתי..!! אין כזה דבר יותר מדי או סי..! טיפה התבאסתי בסוף של הפרק האחרון .. כי ידעתי אותו ... אז זה טיפה הרס.. אבל שטויות..!!! עונה שלישית.... הנה אני בא...חחחחח
(לפרקים 19-24) החלק האחרון טיפה מוזר... ראין סוס וכולו שרירים.. ואז טרי הלפלף ההומו הזה מצליח לקחת אותו..חחחחחח סתם מחשבה...

../images/Emo58.gif224

טריי ממש לא לפלף !!! ראית איך הוא כיסח את הבחורים האלה בפאב (פרק 217) שהתחילו בריב עם ראיין. וגם בפרק 219 שהבחור מנבחרת הפולו מיים מתחיל להציק לסת'- הוא מעקם לו את היד והבחור כזה מילל שיש לו משחק מחר ע"מ שלטריי יעזוב אותו. חוץ מזה הוא היה בכלא- הוא בטח למד כמה טיפים בהגנה עצמית...לא ???

שלטון

New member
במכות חשוב כמה אתה מטורף

וטריי משוגע לגמרי, יחסית אליו ריאן לגמרי בשליטה.

aviGODFATHER

New member
אוף זה מה זה הורס............

בגלל ששאלו שאלה ומישהו סימן בספוילר זה אומר שתריסה תחזור עם התינוק...

תרדה

היא הייתה בתחילת העונה שאמרה שהיא איבדה את הילד ובסוף היא לא ראו בסוף שאמא שלה אמרה שהא עשתה את הדבר הנכון

שלטון

New member
זה לא ממש ספוילר

עכשיו אנחנו בפרק 18 ודי ברור שלא יגעו בנושא הזה של הילד כל עוד האח המטורף של ריאן מסתובב בניופורט...

למה זה כל כך ברור ?

שאני ראיתי את פרק 218 חשבתי שיש עוד מספיק פרקים (עד לסיום העונה) ע"מ לטפל בנושא...

Angelus

New member
לא רגישים,

פשוט ספויילר זה לדבר על מה שעוד לא שודר, ובמקרה הזה לדבר על משהו שחושבים (אני אישית הייתי בטוח) שייקרה ולא קרה שזה בעצם דיי אותו דבר. אל תיקח את זה קשה, לא ידעת וזה בסדר

למעלה