ומה עם מאטריקס?

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
ומה עם מאטריקס?

לאן נעלמו חובבי מאטריקס?? ברור לכן שיש המשך נכון? אני בטוחה שהוא יהיה הרבה פחות טוב מהסרט המקורי, אבל לכו תדעו.

Meddle

New member
זה לא בדיוק המשך

המטריקס מתוכננת להיות טרילוגיה... אז את יכולה להתייחס לזה כאל סרט אחד ארוך כמו ``מלחמת הכוכבים`` ואם כבר טרילוגיות, טרילוגית ``שר הטבעות`` אמורה לצאת לאקרנים בארה``ב בחג המולד

t@li

New member
ומה עם

אני לא חושבת שאפשר להתייחס לזה כמו סרט אחד ארוך אחרי הסיום שהם עשו לסרט הראשון. זה יהיה המשך, ואני ממש מקווה שזה לא יראה מודבק כמו המשכים טיפוסיים. חוץ מזה גם אי אפשר לתפוס את היופי של הסרט הראשון בהמשכים, כי בפעם הראשונה יש לכל התיאוריות שמאחורי הסרט אימפקט ממש גדול עליך ובהמשך זה סתם יהיה סרט פעלולים הוליוודי. אני ממש מחכה ששר הטבעות יגיע לארץ, רק שלא ברור לי מי הולך לשחק את ההוביטים ושזה יראה משכנע.

הייזל

New member
מי שמעוניין בפרטים לגבי הסרטים הנ``ל

יכול למצוא אותם באתר המאד מומלץ הבא:

epitaph

New member
למעשה....

מצלמים את שתי הסרטים הנוספים של הטרילוגיה ביחד (כנראה כדי לחסוך בכסף) והולכים להוציא אותם באיזה חודש הפרש אחד מהשני.

Meddle

New member
לדעתי זה יותר טוב ככה... בקשר לשר

הטבעות - אני לא יודע מי יהיה כל הצוות המלוהק אבל למיטב ידיעתי איאן מק`קלן ישחק את גאנדולף וליב טיילור גם תשחק שם בשתפקיד ראשי....את כל השאר אני לא ממש יודע.... אבל מטריילרים שראיתי זה הולך להיות סרט כמו שלא עשו לפניו... אני רק מקווה שהם לא יעוותו את העלילה הצורה האופיינות כ``כ להוליווד...

epitaph

New member
בתפקיד הראשי....

ישחק אלייזה ווד (הילד ההוא מ``הורים בהזמנה``) בתפקיד פרודו

למעלה