ומה עם מכבי פ``ת

ומה עם מכבי פ``ת

ומה יש להגיד על מכבי פ``ת, אלופה אולי היא לא תהיה אבל צריך להצדיע על מה שנעשה שם בעונות האחרונות

מה שנכון נכון

זה נכון שמכבי פ``ת כרגע במקום הראשון שזה הישג מכובד מאוד , אבל זה גם נכון שאליפות, מקום שני, שלישי וגביע ( אולי הטוטו) היא לא תיקח , היא אולי תיקח מקום רביעי אחרי שלושת הגדולות ( ומכבי ת``א לא ביניהם ) והיא בהחלט עשתה שיפור גדול ביחסית לשנים קודמות והיא גם מתמודדת בכבוד מול יריבתה העירונית ואולי השנה גם תעבור אותה בטבלה, העבודה שעושה יוסי מזרחי בקבוצה היא נפלאה , אבל דבר אחד מפריע לי שם : אין שם אף פעם כדורגל מלהיב רוב הנצחונות שם הם 1:0 ( חוץ מהשבוע ) וגם שאין שם אף כוכב גדול באמת ( ויסלחו לי טובי ויצחק ) ועד שהיה להם אחד כזה - עידן טל הוא עזב. בקיצור גם שהיא מובילה את הליגה אף אחד לא לוקח אותה ברצינות כי היא סתם ``קבוצה נחמדה`` שחוץ מכמה הצהרות מגוחכות של משפחת לוזון ממש משעמם שם.

הפרש שערים הכי טוב

למרות הכל נכון לערב המשחק היום למכבי פ``ת יש את הפרש השערים הטוב ביותר ב-4 מחזורים אז בוא נראה מה יהיה בעתיד

גם אתה יודע

גם אתה יודע שמכבי פ``ת לא תיקח שום תואר העונה ( חוץ מאולי הקבוצה המפתיעה או בגביע הטוטו), להוביל את הליגה זה יפה אבל יכול להיות שכבר היום הם ירדו משם ( אם כבר מדברים על המשחק הזה אז אני אומר שהפועל ת``א לא תנצח )ואם לא היום אז שבוע הבא ואם לא אז עוד שבועיים - זה רק ענין של זמן, אז אל תיכנס לאשליות אתה אוהד קבוצה נחמדה שהשאיפות שלה הם גביע הטוטו.

למעלה