ומה עם שירים בערבית? יש לכם איזה רעיון לשירים בערבית - מיקסים, חפלות, שקטים, קיצביים?
E EastGirl83 New member 5/9/07 #1 ומה עם שירים בערבית? יש לכם איזה רעיון לשירים בערבית - מיקסים, חפלות, שקטים, קיצביים?
S shmuel16 New member 6/9/07 #2 שירים בערבית EastGirl83 חפשי בגוגל "נושמים" הרשמי לאתר , יש שם סקציה רק לשירים בערבית
ג גלי מנדלסון New member 7/9/07 #3 בדיוק מה שאני מחפשת.. אוליי מישהו במקרה יודע יש שיר אחד שהוא דואט בערבית... בן ובת וזה מתחיל שהבת שרה לבן : אינתה... ואז נראה לי : תכביאלי אל חלווה.. או משהו כזה
בדיוק מה שאני מחפשת.. אוליי מישהו במקרה יודע יש שיר אחד שהוא דואט בערבית... בן ובת וזה מתחיל שהבת שרה לבן : אינתה... ואז נראה לי : תכביאלי אל חלווה.. או משהו כזה
ט טינקרבל 24 היחידה New member 7/9/07 #4 אני דיי בטוחה !!! שהשיר שאת/ה מתכונים זה השיר של marwan khouri קוראים לשיר ya rab עם את/ה רוצה אותו אני ישלח לך אותו בכיף
אני דיי בטוחה !!! שהשיר שאת/ה מתכונים זה השיר של marwan khouri קוראים לשיר ya rab עם את/ה רוצה אותו אני ישלח לך אותו בכיף
ב בלונדי כחול עיניים1 New member 8/9/07 #5 שנים אני צועק שתפוז חייבים לעשות פורום לערבית פורום למוסיקה ערבית חובה מתי יעשו כבר .יש פורום למוסיקה יפנית אבל לערבית מה פתאום אין אנשים שאוהבים אותה. זו מוסיקה פופולארית שאני חולה עליה.
שנים אני צועק שתפוז חייבים לעשות פורום לערבית פורום למוסיקה ערבית חובה מתי יעשו כבר .יש פורום למוסיקה יפנית אבל לערבית מה פתאום אין אנשים שאוהבים אותה. זו מוסיקה פופולארית שאני חולה עליה.
מ מזריקה אהבה New member 9/9/07 #7 זה לא קשור מתוק יש קומונה שפתוחה למוזיקה ערבית והם ביקשו לראות אם יש קהל גדול למוזיקה הערבית. ברגע שיראו שהקומונה מתמלאת הם יפתחו פורום...
זה לא קשור מתוק יש קומונה שפתוחה למוזיקה ערבית והם ביקשו לראות אם יש קהל גדול למוזיקה הערבית. ברגע שיראו שהקומונה מתמלאת הם יפתחו פורום...
D danizone New member 13/9/07 #8 המלצה לזמר זמר שאני באופן אישי מאוד אוהב קוראים לו ג'ורג' וואסוף בטח שמעת עליו אני מאוד אוהב את הסגנון. השיר שאני הכי אוהב שמו "ana asef"
המלצה לזמר זמר שאני באופן אישי מאוד אוהב קוראים לו ג'ורג' וואסוף בטח שמעת עליו אני מאוד אוהב את הסגנון. השיר שאני הכי אוהב שמו "ana asef"