ומה עם שרשור הפרק היומי

Charmed24

New member
ומה עם שרשור הפרק היומי../images/Emo35.gif

טרישה לדעתי היא כוכבת הפרק של היום, ונתנה לי טעימה על קצה המזלג מכל מה שהיא הולכת לעולל לנו בשנתיים הקרובות, ובהרף עין הפכה מאחת הדמויות המשעממות לאחת מהמעניינות ביותר. שימו לב, איך סיכמה בפני ראיין את עתידה של מייגן, אם תשאר עם טוני: "אין לימודים. אין קריירה." ומה חסר להשלמת המשפט? "קשה. קשה." ברוק וקיי ממשיכים להתעלם מכך שרק לפני כ-7 שנים ברוק גר אצל קתרין. ג'ון בא להזכיר לג'יל שהיא מאחרת לישיבת הנהלה, אבל ג'ק ואשלי הסתובבו בנתיים בחוצות העיר...מעניין מה באמת ג'ון הזקן זמם על הפרגית פוסטר-אבוט... אשלי כבר בת 40. אני מציע שאם היא רוצה ילדים, וקול לא מעוניין, היא תתחיל לשקול ברצינות את הנושא של תרומת זרע (וכל הזכויות שמורות לי, אני מבקש מהתסריטאים לא לגנוב ממני את הרעיון הזה!) ניקי הנודניקית שזועפת ומזדעפת לכל אדם שרוצה את טובתה, הוציאה היום את עצביה המרוטים על ג'ק. לא פייר. אני עדיין זוכר כמה ג'ק אהב אותה. מה גם שהצרות בנישואיה בכלל לא קשורות לזה שויקטור נפצע במדבר, כך שאין לזה קשר להשתלטות של ג'ק. ולסיום: פינת המתרגמת היומית. ויקטור אמר לויקטוריה שיש אמרה ישנה "you can't sink in the same river twice" והמתרגמת היצירתית החליטה לכתוב "מי שנכבה ברותחין נזהר בצוננין" המממ...אני לא רוצה להרוס, אבל לא כל-כך נראה לי שלשתי האימרות האלה משמעות זהה.

ניקי מאשימה את ג'ק ../images/Emo47.gif

שכן אם לא היה זומם להשתלט על "ניומן אנטרפרייזז", ויקטור לא היה יוצא לטיסה דחופה באמצע חופשתו עימה באי המבודד, לא היה מתרסק ומגיע למדבר, ובעצם לא היה פוגש את ראמונה, לא היה עסוק בהחזרת חברתו לבעלותו, והיה מקדיש לה יותר זמן, כפי שהיא נוטה לחשוב - היא לא בעדיפות הראשונה בחייו וברצונותיה, ולכן פנתה לבראדלי (לא יודע אם בתת מודע זו הסיבה שהיא פנתה אליו, או אם בתת מודע רצתה לריב עם ויקטור כדי לבחון אופציות שונות, אבל אלו הם פני הדברים).

blair manning

New member
דבר אחד לא הבנתי לגבי ניקי ../images/Emo47.gif

למה ג'ק כן ובראד לא? ג'ק אשם בהשתלטות ג'ק אשם בזה שהמטוס התרסק ג'ק אשם בזה שויקטור וניקי מתרחקים... ובראד? תוך חצי דקה בערך ניקי סלחה לבראד ואפילו היתה מוכנה לשכב איתו והוא לא אשם בכלום, סתם שה תמים... דווקא אהבתי אתמול את השיחה של ניקי וג'ק יש דווקא כימיה טובה בינהם.

שמיצית

New member
טרישה ../images/Emo31.gif

אני לא סובלת אותהההההה!! היא פסיכופתית.. אז נכון שזה בדרך כלל מעניין כשיש דמות פסיכוטית, אבל מה מייגן עשתה לה? היא כזו מגניבה... ומה זה הטרנד הזה, לאהוב את ה-bad guys? וחוצמזה, נראה לי שעדיף שהדמות הבאה שתוכנס לג'נואה סיטי תהיה רופא/ת שיניים.. ויפה שעה אחת קודם

Dawn12

New member
למה טרנד?

אצלי לפחות זה היה כך מאז ומתמיד. אם דמות (כמו טרישה) מתחילה לחבל ביחסים של אחותה המשעממת (כמו מייגן) אני לא רואה בזה כל רע, אלא ברכה. יסלחו לי מעריציהם של טוני ומייגן (אם יש כאלה) אבל הם פשוט דורשים את זה. ומה היינו עושים בלי דמויות "רעות"? איזו סיבה היתה לנו להמשיך לצפות? ושוב בעניין של טרישה, לדעתי היא לא רק כוכבת הפרק, אלא כוכבת השבוע. אמנם מדובר רק בתחבולה קטנה, והחזייה ככל הנראה לא תשיג את התוצאה הרצוייה, אבל זו בהחלט התחלה. בינתיים יש קצת היסוסים, השקרים קטנים ולבנים, אך הפוטנציאל כבר שם, ואפשר לראות זאת בבירור. יהיה טוב

למעלה