ומה קורה כשאתם על סף פיטורים ?

ומה קורה כשאתם על סף פיטורים ?

אני משחק כרגע עם ברצלונה, פעם ראשונה שאני משחק עם קבוצה גדולה. תוך כדי המשחק עשיתי כמה שינויים כמו במציאות (ריקלמה וסביולה בפנים , ריבאלדו,דוטרואל, וסרג´י עזבו ) .בעונה הראשונה לקחתי דאבל (אבל עפתי מהר מאירופה) , בעונה השניה לקחתי מקום 3 (סיומת גרועה לליגה. בנוסף הגעתי לגמר גביע ורבע גמר אירופי) . עד כאן הכל טוב ויפה, אבל בעונה השלישית כלום לא הולך. התחלתי רע מאוד והתדרדרתי עד למקום ה-16 , עפתי מאירופה, קבוצה מהליגה ה-3 הדיחה אותי מהגביע, חצי מהשחקנים UNHAPPY , קנאברו שרכשתי לא פוגע, ואם כל זה לא מספיק , 2 שחקנים שלי נפצעו ל-4 ו-8 חודשים. בקיצור, מחזור 31 עכשו, אני מקום 10 ,7 נק´ מאופ"א , ההנהלה לא מרוצה , הפגנות אוהדים בכל העיר , ואני כבר בשלב של גיבוי מההנהלה. איך אני יוצא מהבוץ ?

מילאן

New member
תתפטר- לפחות תצא גבר

סתם היה לי פעם גם משהו כזה בלידס, והוצאתי את כל הכוכבים מההרכב ונתתי לצעירים שבקושי שיחקו אצלי לעלות בהרכב, זה עבד לכל העונה והקבוצה השיגה תוצאות יותר טובות אבל אחרי זה הקבוצה חזרה לשחק רע והתוצאה הייתה בלתי נמנעת- פיטורים. תנסה לשלב בין השחקנים שעוד משחקים טוב לבין אלה שבקושי שיחקו.

ליטן א

New member
המממ...

אני מסכים עם מילאן בכל מה שהוא אמר.. ובמקרה הכי גרוע - תפוטר.. מקסימום תלך לנהל איזה קבוצה מליגת המשנה.. זה לא יכול להיות כ"כ גרוע, כי בטח יש לך רפיוטיישן די טוב (בגלל שאתה מאמן את ברצלונה) - ואני בטוח שכל קבוצת מרכז טבלה (ואולי אפילו יותר מזה) תשמח לקנות אותך. זה לא כמו שלי קרה, בשיקאגו פייר, שהקבוצה לא תיפקדה, וגם אני הייתי בשלב של גיבוי מההנהלה, והחלטתי להתפטר, ואף קבוצה לא רצתה אותי.. אז הכרזתי על תבוסתי המוחלטת בליגה האמריקאית, ועברתי לשחק באברטון..

הנקודה היא שאני בסוף העונה

וכמו שאמרתי, הוצאתי את הקבוצה מהאזור המסוכן. היה לי גם רצף של 7 נצחונות (אבל אחריו 4 הפסדים). אני אנסה להפוך את הקבוצה בעונה הבאה. אולי גם להתחיל לשחק עם 4 שחקני הגנה , למרות שאני שונא את זה

אני הבאתי את VPS,

קבוצה אנונימית וחלשה במיוחד מפינלנד, היישר אל שלב הבתים של ליגת האלופות, וכשאינטר קרעו לי את התחת 7-1, חצי מסגל השחקנים שלי "HAVE LOST CONFIDENCE IN THEIR MANAGER´S ABILITY". בחיי שהתאפקתי לא לדפוק לכולם קנס של שבועיים. בחיי.

tomash11

New member
הממ....זה תלוי

בדרך כלל אני לא מתפטר, ומכאן בעצם אני פועל בכיוון אחד מהשניים- אם אני כבר לא מאמין בקבוצה וביכולת שלי לשנות, אני מחכה לראות אם יש משרות פנויות טובות שאני רוצה, ואז אני ממשיך לאמן, מנסה להשתפר אבל שואף לעבור קודם לקבוצה אחרת לפני שאני עוזב את הקבוצה הנוכחית (או נבעט ממנה...). אם אני עדיין מאמין בקבוצה וחושב שאני יכול להצליח ורק צריך עוד קצת זמן, אני בהחלט לא מתפטר אלא שובר את הראש, מבקש עוד זמן לבניית קבוצה ומתפלל שזה יעבוד...:)) אני מתפטר, אם כבר, רק כשאני כבר שבע מאד, וכבר עברתי דבר או שניים באימון, ככה שלא תהיה לי בעיה למצוא קבוצה, מה גם שככה אני לא מאבד מהכבוד, אני די בטוח שהתפטרות פוגעת ברזומה שלך הרבה פחות מאשר פיטורים. אגב, אם מפטרים אותי זה בדרך כלל בגלל שאני צריך עוד זמן לחבר את הקבוצה אבל ההנהלה מאבדת בי אמון. הבאתי לאתלטיקו מדריד כמה שחקנים עם פוטנציאל מזהיר אבל העיפו אותי ממש שבוע אחרי שהם הגיעו לקבוצה...אחחח איך כאב לי הלב...בבארי כמעט קרה לי אותו הדבר, מזלי שההנהלה נתנה לי עוד טיפה זמן להתחיל את העונה ולראות אם אני מצליח להביא תוצאות...

קיר קמט

New member
ואיזה כיף להגיד

לי זה לא קרה ! :) אני , עונה אחת אחריי שסיימתי עם אטלנטה מקום שני (אחריי רומא של חבר שלי , שתקעה לי פעמיים חמישיות.) , הדרדרתי עד אל מתחת לקו האדום , ולמעשה ירדתי ליגה , אבל איכשהו - לא פוטרתי !!!! אתם קולטים ?! וזה לא שלא היה להנהלה ציפיות..... היו גם היו..... אבל מסתבר שלהם לא היה איכפת... I LOVE THIS GAME....

למעלה