ומה קורה כשללוחם נמאס להילחם לבד?

נ ו ל י ה

New member
זו לא השאלה הנכונה....

הניסוח הנכון של השאלה: האם אני, כלוחם בודד יכול להילחם לבד?.

nesha ma

New member
ועכשיו כשהוגדרה השאלה מחדש-

עדיין שואלת- האם??? האם אפשר להילחם לבד כשעל כתפייך גם מלחמות של אחרים? כשאתה לא יכול להילחם רק את המלחמה של עצמך, כי היא סובבת סביב אנשים שחלשים מלהילחם ובלעדיהם אתה נלחם למען מטרה ריקה?? והם= הם חלק מחלומך, מהווייתך...

מי שם לך אנשים על הכתפיים?

רוצה לשים גם אותי? תלחמי את המלחמות שלי גם? אני אספר לך כמה אני מסכנה ולא יכולה בלעדייך ושקשה לי מאוד לאחרונה (בשנתיים האחרונות) ואת תקחי אותי על הכתפים כי זה מחזק את החשיבות העצמית שלך כ"עוזרת" "מטפלת" " רוחנית" ואז אנחנו נזין (מהמילה אוכל) אחת את השניה אני אוכל להישאר מסכנה ולרחם על עצמי ואת תוכלי להגיד שאת עוזרת לי ולהרגיש טוב עם עעצמך ובעת ובעונה אחת לרחם על עצמך שקשה לך להילחם את המלחמות שלי.
תזרקי אותי מהכתפים שלי. הרוח - יקום- בורא- קיפוד - לא נותן לאף אחד שיעורים שהוא לא יכול לעמוד בהם. הכי גרוע מתים וזהו. שתרגישי חזקה עם עצמך וניצחת את השדים שלך .. אז תוכלי לעזור בלי להעלות על הכתפים. אלא לתת יד. חיוך. צביטה בישבן וכו..

nesha ma

New member
לא בטוחה שהבנתי

משהו כמו להפנות גב לכולם? אם היית קוראת את הרשומה היית מבינה שזה מה שעשיתי. ומכך עומק הכאב. והמלחמה היא שלי, למען חלומי, ולא חלומם של אחרים- רק שבחלום שלי יש עוד חוץ ממני (אהבה, משפחה) ובלעדיהם, החלום ריק ולא יכול להתגשם כי הם חלק ממנו. אז זה ממש לא להילחם בשבילך את המלחמה שלך כמו שכתבת. זה יותר להילחם מלחמה משותפת, בה שאר החיילים פצועים ולהאלץ להילחם לבד, למענך ולמענם. אז האנוכיות פה בעצם פוגעת בסוף גם בי. ואם אני מפנה להם גב אני גם מפנה גב לחלומי שלי.

נ ו ל י ה

New member
נשה מה, קבלי תשובה...

שלום לך נשמה. כל אחד בוחר את המלחמות שבהן הוא מעדיף להילחם. אני את המלחמה שלי כבר בחרתי, את בטוחה שאת יודעת מהי המלחמה שלך?. עדיף תמיד להתמקד במלחמה אחת כל פעם, אינך יכולה לנצח בכמה חזיתות בעת ובעונה אחת. המלחמה הקשה ביותר היא המלחמה בעצמך. במלחמה הזאת אנו לבדנו, ואין מי שיעזור לנו. במלחמה הזאת אין לנו סיכוי לנצח, אך אנו נלחמים בכל זאת כאילו הדבר לא ידוע לנו.

nesha ma

New member
תודה לך נוליה

אני יודעת מהי המלחמה שלי. מה החלום מה המטרה ומה היעד. הכל ברור מוגדר היטב. כבר הבנתי שאני צריכה להילחם לבד- ופה הקושי, מאחר ובחלום שלי מעורבים עוד אנשים שלא מצליחים להילחם (גם אם יש לנו חלום משותף, ומטרה אחת) נראה לי שהמלחמה הזאת גדולה עלי ובכל זאת קשה לי לוותר. קשה לי לוותר עליהם. קשה לי לוותר על החלום. אתה כתבת משהו שדווקא עודד אותי פתאום. אולי להבין שאין לי מה לצפות שיעזרו לי (גם השותפים לחלום)... אולי הם כבר ויתרו ועכשיו תורי.. בכל אופן, תודה

fire snake

New member
אכן, שאלה מכרעת

אי אפשר להילחם - או בכלל לפעול - ללא מניע אישי (ממין אהבה ליקירים) - ורוב היקירים שבנמצא, כלואים עם כולם בבועת השיקוף העצמי... הם לא רוצים שיבלבלו להם את המוח עם השטויות האלה, ויש לכבד את רצונם. מה לעשות?

לא קראתי את הרשומה

כי היא הרגישה לי מאד ארוכה כרגע. את יכולה לפרט קצת כאן? למה את מרגישה שאת נלחמת לבד? את מתכוונת לכך שאת לא מקבלת עזרה ממישהו או מהיקום? או שהתכוונת למשהו אחר?

למעלה