ומה קורה עם הסקר?

Another Girl

New member
ומה קורה עם הסקר?../images/Emo15.gif

ובכן... אהמ,יש לנו מצב מעניין עם שוויון בצמרת בין פול וג'ון,עם 7 קולות כל אחד...שזה די מעניין,כי השניים היו מוצלחים כזוג אבל פול כיחיד...טוב,לא משנה... אחריהם ישנו ג'ורג' שהאמת אני מקווה שיפתיע לטובה בסוף וינצח...זה יהיה איזשהו ניצחון קטן על שני האחים הגדולים. ומישהו (שהוא לא מקרטני,שהצהיר שהצביע לג'ון) אשכרה הצביע לרינגו... הייתי ממליצה לו או לה להזדהות,מקרטני יודה לו/ה מאוד

מסכים בהחלט!

בדיוק התכוונתי לפרסם הודעה עם שני דברים שכבר אמרת, שהם: פול עם שבעה קולות?!!???!! חברי הפורום... אני עוד מבין את you've got to hide away, אבל זה... סתם. היו לו הברקות מדי פעם. אבל לא כמו ג'ון. ג'ון- הידד! ג'ורג'- אני לא מכיר... מצטער... אבל אני בטוח שג'ון היה טוב יותר... רינגו- הידד למצביע/ה! אני אכן אודה לך מאד! ואגב... בקרוב יפורסם מחקר סטטיסטי לגבי חברי הפורום.

Tomer 123

New member
אני לא מסכים

לדעתי הטענה של another girl ושל מקרטני, לפיה הקריירה של פול אחרי הפירוק לא היתה בעלת חשיבות היא פשוט מוטעית. נכון שהוא לא הגיע לשיאים שלו בביטלס, אבל לדעתי band on the run ובכלל ווינגס היו דברים שאין מה להתבייש בהם. להיפך, לדעתי היו לו שם שירים נפלאים. כמובן שלא הכל נפלא (לדוגמה c moon שדי מעצבן אותי) אבל אלבומים כמו london town, ram, at the speed of sounds, back to the egg וכמובן band on the run שהזכרתי כבר היו אלבומים מצוינים. כמובן שגם לג'ון אין במה להתבייש. ורק להזכיר את mind games, double fantasy, rock'n'roll ואיך לא, גם imagine (ולנסות לשכוח את העבודות שלו עם יוקו), כדי להבין שג'ון, כמו פול, לא הגיע לשיאים שלו בביטלס, אבל נשאר יוצר ענק. בעניין ג'ורג', לא שמעתי דברים שלו חוץ מ all things must pass, שבאמת אהבתי.

אמרתי את זה בצחוק...

אני מחבב את קריירת הסולו של פול, אבל היא פשוט לא משתווה לזו של ג'ון... אין מה לעשות...

מה זה?!

הפורום כל כך הושפע מהעצומות למיניהן שהם מחליטים תמיד לבחור באנדר דוג? קודם יוקו, עכשיו פול (בלי להשוות כמובן)

מאור 87

New member
יש בעיית ניסוח..

יש בעיה עם הניסוח של השאלה, כי השאלה שואלת בעצם מי הכי הצליח עם קריירת הסולו שלו, והתשובה חייבת להיות ג'ון לנון (יש כאן עובדה)..

מאור 87

New member
עוד משהו..

ראיתי עכשיו את הסקר על בת הזוג המועדפת ונדהמתי!! אני לא מאמין שרק 2 בחרו באוליביה הריסון!! אני מזכיר לכם שהאשה הזאת הצילה את החיים של ג'ורג'!!

Another Girl

New member
אין שום בעיה עם הניסוח...

קריירה מוצלחת "מבחינה אמנותית"...השאלה היא לא כמה כסף הכניסו,אלא בעצם למי לדעתך הייתה את הקריירה הכי איכותית.

מאור 87

New member
הבנתי.. ../images/Emo9.gif

אז התשובה לדעתי היא ג'ורג' הריסון!! למרות שכבר הצבעתי ללנון..

Miss CB

New member
יאללה אנשים!

איזה מה-4 כתב שיר שלם -ומופע שלם, וגיוס כסף, וגיוס אמנים- לעזור למדינה בצרה?? אני אתן לכם רמז: My friend came to me... Sadness in his eyes... Telling me he wanted help, before his country dies. Although I couldn't feel the pain, I knew I ahd to try... And now I'm asking all of you, to help us save some lives... מי שיודע את התשובה, שימצא את השם בסקר וילחץ עליו
!

מאור 87

New member
אני יודע אני יודע אני יודע!! ../images/Emo9.gif

אני יודע!! ואני גם מסכים!! אבל כבר הצבעתי ללנון.. אי אפשר להצביע פעמיים..

למעלה