ומה קיבלתם החודש?

NuckBunnies

New member
ומה קיבלתם החודש?

החודש היה עיקוב קל של שבוע במשלוח הקומיקס. ניחא. מה קיבלתם ומה דעתכם על הסחורה? אני קיבלתי את: Ultimate X-Men #12 סיום הארכ השניה. הרוב נורא נורא התאכזבו. אני די נהנתי למעשה. כן, היא פחות טובה מהראשונה, אבל עדיין, אומנות מההממת מביאה אקשן מעולה. הדמויות קיבלו קצת יותר נופך. הדבר שהכי אהבתי כאן זה הויכוח של האקס מן האם להרוג את החיילים של פרוייקט אקס אשר כלא אותם. אהבתי איך שהם הלכו עד הסוף עם הרעיון ולא נתנו לאיזה פלוט טוויסט מעצבן למנוע מהויכוח להגיע לסיומו. סטורם מנסה להרוג, ג´ין גרי משתמשת בכוחותיה כדי להגן על החיילים וכו´. זה טוף. Ultimate X-Men #13 גמביט. אני לא אוהב אות בדרך כלל. אבל כאן הוא נחמד. הוא ריאליסטי. הוא קצת דואג יותר מדי לילדה הקטנה אשר הוא מאמץ, והיות שלא נותנים יותר מדי גיבוי לקשר ביניהם זה נראה קצת מלאכותי וכפוי, ביחוד בדף האחרון עם הציור המהמם. אבל זה נחמד מאוד, וזה רק חצי מהסיפור. נחכה עד לחודש הבא כדי לחרוץ את דינה של דמות זו. Ultimate Spider-Man #16 פיתוח דמויות מעולה. אני כל כך נהנה. הטענה היחידה כלפי הקומיקס - הקצת איטי קצת. הסיפור צריך לרוץ טיפונת יותר מהר. אבל בגלל התסריט המעולה נסלח. וקניתי מעולם הירחונים את The Incredible Hulk #34 אשר כבר שיבחתי והיללתי לפני כמה שבועות במחיר פעוט של 12 ש"ח (הוא נסחר כרגע בארה"ב בסביבות ה5-4 דולר). ציפיתי ליותר. אבל זה מה שקיבלתי. גם טוב. ומה איתכם? NuckBunnies ששוקל לקנות את Earth X אשר קרא באינטרנט ונהנה מאוד.

CNV

New member
הקומיקסים הגיעו בזמן והמלצה שלנו...

קודם כל, למה אתה אומר שהקומיקסים לא הגיעו בזמן???? ב 5.1 הם כבר היו אצלי. אלא עם אתה קונה במקום אחר (; והנה ההמלצה: כידוע במרוול היה חודש ללא מילים והצוות שענה על האתגר בצורה הטובה ביותר הוא הצוות שמביא לנו את Peter Parker: Spiderman אחת החוברות הכי מצחיקות שקראתי כבר הרבה זמן. ספיידרמן עומד מול צבא פנטומימאים שמנסה לחסל אותו. בקיצור יש הרבה הומור, לא מעט אקשן וציורים מצויינים. מומלץ. עכשיו במלאי בקומיקס וירקות ב- 12שקלים.

NuckBunnies

New member
תשמע נא ידיד יקר וחביב

אני מזמין מעולם הקומיקס את הקומיקסים שלי. מדי פעם אני קונה מעולם הירחונים. כל התיחסות למשלוחים שיש לי זה משם. עכשיו ברור? יופי. ולנושא אחר. יש לך חנות קומיקס. יופי. קלטנו. עכשיו תפסיק לדחוף אותה לכל הודעה אפשרית. ממש ממש נמאס. ואין לי בעיה עם זה שתעצבן ותמאיס את עצמך על קהל המשתתפים והקוראים בפורום, הרי הם סך הכל קהל הלקוחות שלך. אלוהים יודע שאני לא זה שקונה אצלך דברים. אבל אתה לא הולך לעצבן אותי. איך אני ינסח את זה? תחשוב שיש איזה עולם כזה. וכוווווווולם בעולם הזה שווים. חוץ מאחד. האחד הזה יכול למחוק את כל מה שהאנשים אומרים. האחד הזה יכול לגרום לכך שהאנשים לא יוכלו לדבר בכלל. האדם הזה הוא דיקטטור רשע-לב אשר לא אוהב שמזיינים לו את השכל ודוחפים פרסומת "סמויה" לכל פינה. והדיקטטור מנסה להיות נחמד, באמת. הוא אמר לא פעם ולא פעמים לא לזיין את השכל. הוא הזהיר עוד פעם ועוד פעם. אבל אנשים לא לומדים. ניחא. הדיקטטור יודע ומבין שאנשים לא צריכים ללמוד, היות שאם הם לא ישתקו הדיקטטור ילחץ על כפתור וישתיק אותם בעצמו. נחש מי הדיקטטור, ונחש מי צריך להפסיק לזיין את השכל. תראה לי מישו אחד שדוחף את עיסוקיו לפורום הזה כמוך. אפילו לא הפאקינג עיתוני קומיקס המחתרתיים (למרות שהם לא רחוקים ממך במיוחד, ומומלץ להם להפנים את תוכן ההודעה גם כן). אין לי בעיה שתהיה כאן, תשתתף ותכתוב. להפך, זה מה שאני רוצה. אני בטוח שאתה יכול להיות הרבה יותר מפרסומת מהלכת לחנות אלקטרונית. אתה יכול לכתוב ביקורות, אתה יכול להגיב וליעץ. ואין לי התנגדות שתכתוב כאן כשיש איזה משו באמת באמת חשוב בקשר לחנות (וזה אומר משו כמו מפגש או מחסן פתוח, -לא- "תראו קיבלנו קומיקסים חדשים. תקנו אותם."). בקיצר, אנני שמח שאתה כאן ושאתה מגיב. אבל תזכור מה אתה אומר בתגובות. NuckBunnies שאולי הגזים כאן קצת ועל כך הוא מתנצל, אבל היה לו צו ראשון והוא לא בדיוק מאושר כרגע על כל דבר שלא הולך בדיוק כמו שהוא רוצה.

CNV

New member
העקיצה שלי, הממלכה שלך.

נשים רגע בצד את התגובה הפלצנית שלך ולא נתייחס לזה שאתה פרסמת את הפורום הזה בפורומים אחרים (בגלל זה סגרו את הפורום של Walla) ונתמקד בעיקר: שנינו אספני קומיקס, שנינו אוהבים קומיקס וכל מה שקשור לעניין וזה מה שחשוב. היתה מספיקה הערה שפרסומות שונות ומגוונות ימחקו ולא הייתי מפרסם יותר. אשמח להמשיך ולהגיב ללא פרסומות. ובנאדם, שמור את העצבים למכון כושר ועל תוציא אותם בפורום.

NuckBunnies

New member
בלה בלה בלה ידה ידה ידה

מראה כמה שאתה שם לב. רוצה שאני יביא לך את הקישורים להודעות (ברבים, שים נא לב) שבהן אמרתי לאנשים ולך (או למישו אחר שפירסם את האתר שלך בצורה פרנטית) בדיוןק מה שאמרתי כאן רק בצורה הרבה יותר רגוע ונחמדה? אשמתי שאם אתה לא זוכר את התגובות המתונות אני לא מתון כל כך? ניחא NuckBunnies שחושב שספק אם סגרו את הפורום בוואלה בגלל שהוא כתב שם הודעה אחת. ניחא

פחחחחחחחחח

מישהו מכיר ספיידר מן מתורגם לעברית מ97 בערך... חביב ביותר אך עם סיפור מעט שונה שפיטר הופך לבן ריילי והוא חושב שהוא שיבוט סידרה חביבה עברית מאט גבוהה מישהו מבין על מה אני מדבר בכלל?

NuckBunnies

New member
כן

פעם יצאו חוברות מתורגמות של אקס מן וספיידר מן (ועוד קצת של וולברין וכאלה, אבל ממש קצת ככה שלא נחשב
). אפשר עוד להשיג אותן פה-שם. נוסטלגיה. אתה מדבר על סגאת השיבוטים הנודעת לשמצה. במהלך שנות התשעים עשו במרבל מין פרוייקט ענקי שבו שינו את כל ההיסטוריה של ספיידר מן, וטענו שהספיידר מן שכולנו אהבנו אינו אלא שיבוט של פיטר פארקר. רבים מן המעריצים מחו בתוקף, רבים אהבו את הרעיון. בכל מקרה, זהו אחד מהסיפורים המשמעותיים ביותר בהיסטוריה של ספיידר מן. NuckBunnies

green lantern

New member
אני חושב שיש לי אמניזיה

אני לא בדיוק זוכר מתי קניתי את הקומיקסים שלי.... אני לולו... למה אתם שואלים אני לא בטוח? כי אני מחזיק מולי את הגליון האחרון שקניתי וזה של דצמבר ... אבל אני זוכר שהלכתי לשר הטבעות , האם זה היה באותו יום?????????????????? טוב אני בכול זאת יספר לכם מה יש לי החודש... GL סיקרט פיילס 2 מרשין מנהאנטר 1 אנואל גואסט זה קינדם קיד פלאש מרשין מנהאטר 7 מרשין מנהטר 8 GL 94 GL96 GL 122 וGL 143 יכול ליהיות שקניתי יותר אבל שכחתי... אהה ידעתי ששחכתי GL 117... שמתם לב איך הפורום פורח? אגב ב22-23 ל2 יש פסטיבל פורים בעולם הקומיקס בבת ים : תחרות תחפושות קומיקס, הרצאות, מ10 עד 6 רצוי לברר הכל דרך האימייל [email protected] תגידו ששי שלח אותכם
GREEN LANTERN ראיתם את האומוטיקנים החדשים? מישהו יודע מתי מקבלים תעודות?

גיל גיל

New member
לדעתי האישית,

סאגת השיבוטים היתה דבר ענק. מאוד מאוד אהבתי את האומץ של מרבל לעשות מין דבר שכזה. הScarlet spider היתה אחת הסדרות היותר חביבות (אם גם קצרות...) בז´אנר. אבל ספיידי נשאר ספיידי בסופו של דבר, ולמרות שמה שיש לנו היום הוא השיבוט ולא פיטר המקורי (כי הרי בן ריילי הוא פיטר המקורי), עדיין מרבל עושים הרבה כדי לרענן את הדמות. הנה, עכשיו ספיידי שוב רווק...

למעלה