לא ממש הבנתי מה הבעיה..
אז שונו מסלולי הטיול כדי ששלושת התיכונים ייפגשו, מי ישמע.. היא עוד טרחה לנסוע לפולין ולנאום בפניהם, הייתי רוצה לראות את לנדאו עושה את זה.. הכתבה הזאת אמורה ליצור איזשהו תקדים כלשהו בנוגע לתפקודו של ראש העיר בשנת הבחירות
אולי כדאי שבשנת הבחירות, ראש העיר יישאר בבית ואף לא יצטלם עם המשפחה בתמונות משפחתיות, משום שהדבר יכול להגיע לעיתונות.. נו באמת, עשה לי טובה.. עם כל הכבוד, היא נותנת תחושה מספיק טובה ואמינות
הרבה יותר משאר המועמדים שיוצאים מדי 5 שנים.. לא זכור לי, בשיא הרצינות, שראיתי משהו אופוזיציוני מובהק במהלך הזמן הזה שהיא תפקדה בתור ראש עיר.. אמנם היו בעיות, בין אם באיילון צפון והמכון לטיהור שפכים, בין אם בגזברות ובין אם בדברים אחרים שקשורים לשיפור פני העיר על כל מרחב הנושאים שהמחלקה הזאת ספציפית אחראית עליהם.. היא ייפתה את העיר, היא תמשיך להיטיב עם התושבים, היא בטח ובטח תראה דו"חות למיניהם, אני בספק שיש לה משהו להסתיר, בניגוד גמור למישהו כמו אוריאלי, או פלטי (על הראל כבר אמרתי מספיק) שהינם אנשי עסקים משופשפים וממולחים שיודעים טוב מאוד לנווט את הספינה במימי מס ההכנסה, לטוב, לרע ולעולם הבא. שיהיה בהצלחה..